Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 34 arası toplam 34 sonuç

Konu: Bu Kadar Düşük Olmaz

Cristiano Ronaldo da Yıldırım Demirören'in konuğu olarak gelmişti Türkiye'ye. Böyle işin içinden çıkamayız, uzar gider

Oyunda futbolcularla görüşme yapamamamız konusunda sizlerle hemfikirim. Ama bu temsilcilerden kaynaklanıyor. Daha işlevsel, daha düzgün hale getirilmesi gerektiğine inanıyorum bende. Aynı futbolcudan temsilcisi varken aldığınız cevapla, temsilcisi yokken aldığınız cevap arasında çok fark oluyor. Tavsiyem, sevdiğiniz beğendiğiniz oyuncuları scoutlist'inize ekleyin. Durumlarından sürekli haberdar olun. Satılık listesine koyulabiliyorlar, temsilci değiştirebiliyorlar, takımlarından ayrılmak isteyebiliyorlar. Büyük transfer yapmak için en uygun zamanlar bunlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Satılık listesindeydi aldım. Sanki İniesta mübarek.
    FM'yi işte bu yüzden seviyorum. Her yeni oyunda apayrı bir şekilde gelişiyor herşey. Benim kariyerlerimde Mehmet Ekici hep Werder'de ilk11 oyuncusu olduğundan türkiyeye burun kıvırmakta. O yüzden şaşırdım

Bi arkadaş da Madrid'de forma şansı bulamayan Mesut Özili 27 yaşında Galatasaray'a getirdi.

Default gidenler-gelenler önemli transferler

transfer yapmak zor, ancak bende türkiye'de gol kralı dejan lekic 5.25 m gibi rakama g.birliğinden münih'e gitti. kayserispor yani ben yine aynı rakama biseswar'ı italya'ya gönderidim. galatasaray amrabat'ı neywcastle'ye sattı. önemli transfer olarak fenerbahçe 8.5 milyona shaktarDan henrik mkhitayran'ı aldı. daha sonra yine ben yani kayserispor 7.5 milyona tolga ciğerci'yi aldım.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

8. sezonda Griezmann'ı aldım Beşiktaş'a 32 milyon euro

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri