volkan
g.g yobo egemen h.ali
m.topal
m.topuz caner
krasiç kuyt
sow
tertibi ile çıkardım maça 2.maça moskova berberliğe gelmemeli gollü berberlik iyi olur.
volkan
g.g yobo egemen h.ali
m.topal
m.topuz caner
krasiç kuyt
sow
tertibi ile çıkardım maça 2.maça moskova berberliğe gelmemeli gollü berberlik iyi olur.
-----------------------------volkan---------------------------------
--g.g---------yobo--------------egemen---------h.ali---------
-------------------------m.topal--------------------------------------
------------m.topuz-----------------caner-------------------------
--krasiç-------------------------------------------------kuyt---------
-------------------------sow-------------------------------------------
alex-kuyt ikilisinin paslasması aykut hocayı çok yanıltıypr ve büyük ihtimalle bu ikiliyle cıkıcak bence hata yapma lüksü kalmadı elinde krasic kuyt sow alex gibi yüksek kalite atak oyuncuların varken ilerde bu kadar etkisiz olmamız çok dikkat çekici
2-0 kaybederiz gibime geliyor.
Güçlü ve mücadeleci bir orta saha oyunu sergilememiz gerek bu yüzden Alex'i yedekte tutmak daha mantıklı umarım Aykut Kocaman yine Alex baskısı kompleksine girip istemediği bir şekilde oynamak zorunda kalmaz.
Kocaman'ın sistem değiştirmeyeceğini düşünürsek göbekte ;
Selçuk-Topal
Cristian
çok vasıfsız kalır.
Topuz-Topal
Cristian
veya
Topuz-Cristian
Kuyt
Topa hakim olmak ve o bölgede etkin olmak için daha yararlı olabilir.
Karşımızdaki rakip Barcelona olsa bile takımıma güveniyorum ve yinelemekte fayda var, bizi yenecek yine biz oluruz, kendi hatalarımız olur. Umarım bizim adımıza hataların en az düzeyde yaşanacağı bir maç olur.
...
Cristian a hiç güvenmiyorum topsuz oyunda hiç yok pas almayı bırak topa sırtını dönüyor oyüzden Cristian olmasında kim olursa olsun ortada.
Merakla bekliyorum;
Bakalım bu maçta Aykut Kocaman ne gibi saçmalıklara imza atacak, hep beraber göreceğiz.
Ritüel haline geldi artık bu durum. Göreceğiz neler yapacağını.
Çoğu kişi gibi bende pek umutlu değilim, ama Aykut Kocaman'ın genellikle maç 1-0 olduğunda uyguladığı ve taraftarları rahatsız eden futbol anlayışı bu maçta işe yarayabilir. Fenerbahçe bu anlayışla başlarsa sürpriz bir kontra atak golüyle maçı kazanabilir.
Yeneriz yada yeniliriz onu bilmiyorum, ama en kötü 2-1 yenilsek bile avantajlı skorla maçtan ayrılacağımızı düşünüyorum.
F.Bahçe'nin turu geçmesi için gollü beraberlik şart. Aşağısı kurtarmaz diye düşünüyorum. Güzel bir maç olmasını bekliyorum, inşallah izlerken sıkılmayız.
Aykut Kocaman iyi bir hoca ve değerlidir.Ancak yoruldu bence.Açıkcası bilmiyorum ama takımımız iyidir. Sistemde hata var yada ya da teknik direktör'de hazır gelmişken carlos başa gelsin.
maçta şifre söz konusu olur mu acaba?
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Mert,Gökhan,Yobo,Egemen,H.Ali,M.Topuz,M.Topal,Cris tian,Selçuk,D.Kuyt,Sow
kadro belli oldu
keşke kadroda bir önlibero daha olsaydı da sow'un yerine onu oynatsaydı ya da bekir'i de oynatıp 5 defans 4 önlibero tek forvet oynatsaydı.
geçen sene ilk yarıdaki gs maçı kadar korkak aciz bir kadro ve aciz bir futbol izlettirecek aykut kocaman.
Ya arkadaş yeter ya! ben hayatımda fenerbahçe tarihinde böyle vizyonsuz bir hoca görmedim. Yazıklar olsun. Kadroya bak. Hatalarından ders alır diyor herkes ama bu adam hata yaptığını düşünmüyor sanırım. Yoksa 20 kere aynı şeyi yapıp hepsinde başarısız olmasına rağmen 21incide de aynısını yapmaya kalkmazdı.
Avrupa'dan elendikten sonra oynayacaksa arada mangal partilerine davet etseniz yeterdi Krasiç'i. Hiç masraf etmeseydik.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Spartak kadrosu :
Dykan, Pereja, Suchy, Makeev, Rafael Carioca, McGeady, Kombarov, Bilyaletdinov, Romulo, Ari, Emenike
fenerbahce 4-1-3-2 duzeniyle sahaya çikiyor anladigim kadari ile
Aykut Kocaman isterse uzun yıllar Fenerbahçe'nin başında kalabilir ama istemiyor herhalde. Bu kadronun başka bir açıklaması olamaz.
Kadroya baktım düsündüm düsündüm güldüm gectim.Sow ve Kuyt'ın yerine Semih ve Caner olsaymıs fazla hücum yapıyoruz rakip kontralarla filan etkili olur aman.
hoca oyunu tutmak istiyor sanırım. beraberliğe razı bir kadro var. ben yenilgi beklemiyorum.
Aykut Kocaman büyük bir kumar oynadı. Alex ve Stoch yok. Kuyt en etkili forvette oynadığı açık neden kanatlarda yok ediliyor. Allah'ım sen bize kaza yaratma bu maçta.
inşallah 7 8 tane yeriz
ama altıncı hissim en azından gollü beraberlik gelecek gibi diyor nasıl olacak bilmiyorum da isteğimse fark yiyip aykut kocaman ın ya kendine gelmesi ya kulağının çekilmesi yada kovulması
bu kadronun açıklaması yok
İyi bir skorla döneriz de hayatından fm dışında taktik bilgisi olmayan ancak olduğunu idda eden kişiler birazcık utanırlar söylediklerine ..
dostum futbolu izliyoruz değil mi taktisyen olmamıza gerek yok
oyuncuların ne verebileceğini de biliyoruz
selcuk u 10 yıldır göbekte topuzu 4 senedir kanatta izliyoruz
mehmet topal ı galatasarayda izledik yıllarca ve bizdeki form durumu malum
ileriye top taşıyıp önde basacak adam değil
cristian canı isterse top oynayan bir isim formsuz, adam kovalamaz baskı yedi mi afallar, onu da 3 yıldır her maç izliyoruz neredeyse ki, iyi oynadığı maç sayısı toplamda 10 dur 11 olmaz
bu kadronun hiç bir şekilde savunulacak tarafı yok o yüzden defans yapacak kadro dahi değil kafanda beraberlik varsa
kuyt belkide hayatında ilk defa sol açık oynayacak adam forvette ne kadar etkili olduğunu gösterirse göstersin iyi olduğu yerde oynatılmıyor
adamlar bu maç önde bassın 15 dakika mahvoluruz