Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 33 arası toplam 33 sonuç

Konu: Yeni Transfer Sistemi Nasıl Olacak?

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oyuna yeni eklenen "Director of Football" bu işi yapacak, transfer işinin ayrıntılarıyla ilgilenecek, tabii isteğe bağlı olarak alınacak. Yalnız oyunun eski transfer sistemi İngiltere'de yaygın olan menajerlik sistemi, o sistem oyuna doğru yansıtılmış.
    Ayrıca ben oyunu yıllarca oynamama rağmen hiç aynı oyunculara yönelmedim, takımında şans bulamayan, kötü oynayan ve transfer listesine giren veya kontratının son senesinde olan oyuncular çok daha ucuza geliyor( kontratının son senesinde olma durumu dışında maaş istekleri de düşüyor). Nadiren alt liglerden de oyuncu buldum, ama bu olay bayağı nadir oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

sanırım transfer sisteminde önemli bir değişiklik mevcut.. oyuna yeni eklenen futbol direktörüne transferleri sonuçlandırması için talimat verilebiliyor videolarda gördüğüm kadarıyla.. bu da şu anlama geliyor olabilir: istediğimiz oyuncular için direktöre talimat veriyoruz ve transferin geri kalanıyla o ilgileniyor. umarım böyledir. ve umarım böyle bir seçenek varsa adama 3 tane isim verip bunlardan birini alalım deme şansımız da olur.. dünyada da böyle oluyor zaten bu işler..

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Bu sportif direktör olayının gelmesiyle Türkiye'deki teknikdirektörlük kavramı oyuna girmiş olacak.
    Biz şimdiye kadar bu 2 sinin toplamını yapıyorduk.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri