Şimdiden bizi hafife almaya başladılar. Maçtan sonra değişecek tavırlar.
Şimdiden bizi hafife almaya başladılar. Maçtan sonra değişecek tavırlar.
kadro ve hoca kalitesine bakıldığında galatasaray ın kasımpaşa maçından daha rahat bir maç geçirmesi gerekiyor.
ama derbi havası inönü atmosferi falan hep klasik hikayedir.
iki takımın bundan etkilenme olasılığı bence %10 falan.
etkilenirse de %90 beraberlik olur
galatasaray çok çok favori
Bu tarz maçlar farklı olur kadro kalitesi fasa fiso![]()
İçimden maçı kazanacağımız geçiyor ama kestiremiyorum Beşiktaş'ı anlamak çok zor bu kadro ile ne olacağı belli olmaz izleyip görmek lazım inşallah bir 3 puan daha alıp 16.haftaya kadar zorlanmadan geliriz.
Ortada büyük bir kalite farkı olduğu ortada ancak maçın adının derbi oyunun adının da futbol olduğunu düşünürsek ne olacağı belli olmaz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
2 1 lik bjk galibiyeti bekliyorum.
Melo oynamazsa fernandesin maçı olabilir.
Batugol gol atar
Bir Galatasaraylı olarak, Beşiktaş'ın çok güçsüz bir rakip gibi gösterilmesini anlayamıyorum. Bence herkes çok önyargılı bakıyor olaya. Çok tehlikeli bir maç. Umarım galibiyetle ayrılırız.
Fernandes oynayacak mı acaba ?
Football is simple,but Football Manager is not
Bizde Emre mi Amrabat mı oynayacak orası soru işareti.Fatih Terim'in Emre'yi keseceğini düşünmüyorum.İkinci yarı Amrabat ve Burak girer.Ki bence Amrabat'ın sonradan girmesi daha iyi olur.Yenik duruma düşsek dahi kenarda maçı çevirebilecek çok kaliteli isimlerimiz var.Bu maçı kaybetmemiz için çok çok büyük şanssızlık çok çok büyük hakem hataları gerekiyor.
Adı üstünde "derbi." Derbilerin skoru belli olmaz sözünü bir kez daha belirtmek istiyorum. Kağıt üzerinde daha ağır basan bir kadromuz olsa da Beşiktaş'ın kendi evinde ne yapacağı belli olmayabilir.Ama Galatasaray'ın derbilerde eskiye nazaran yüksek bir özgüveni var bu da deplasman takımı olmamız için büyük bir avantaj. Beşiktaş ise derbiyi kazanıp, yapılanma sürecinde bu maçla çıkışa geçmek istiyor. Beşiktaş için kaçırılmaz bir fırsat bence ama bunu değerlendirebilecekler mi o önemli...
Çok fazla havalanmanın bir anlamı yok.Kasımpaşa maçında çok ahım şahım bir oyun oynamadık.Hatta 1-1 ken yakaladığı pozisyonlardan birini atabilse Kasımpaşa yenik bile ayrılabilirdik son dakikalarda bulduk golü.Demek ki öyle kağıt üstündeki gibi olmuyor bu işler.
Ben kazansak bile en fazla 1 farkla kazanacağımızı düşünüyorum.Beraberlikte ağır basıyor.
Kağıt üzerinde galatasaray mutlak favori gözüküyor ama oyumu beşiktaşa verdim çünkü bu tip maçlarda şans verilmeyen eipler iyi mücadele edip büyük sürprizler yapabiliyolar
beşiktaş'ın Geçen seneden eksiği 3 kişi simao q7 ve ersnt geri kalan 11de birde ismail yok .simao zaten ha varlıgı ha yoklugu belli değil taraftarda zaten hemfikir gidişine üzülene rastlamadım. Q7 de tapılacak adam değil bence tamam kaliteli ama hermaç aynı performansı göstermedi kazandırdığı maçlarda var kaybettirdiği maçlarda ernst de bal yapmayan arı gibiydi son sezonunda benim için tek kayıp var oda ismail ama yerine gelen ugur boralda iş yapar derecede almeida'nın olmamasını avantaj olarak görüyorum isteksiz hali zaten sinirlerimi bozuyor bana göre beşiktaş maçı gerçekten kazanmak istese en az beraberlik kopartacakdır. tabi samet hocada isterse
Last edited by kraldost : 25.Ağustos.2012 at 18:29 Reason: imla hatası
Taraftarlarimizdaki gereksiz kucumsemeyi anlamiyorum.karsimizdaki Besiktas yahu.8.oldugumuz seneki Fener macina bakin.kac fark atariz deniyordu.Kadikoy'de galibiyeti kacirdik.Maca gelirsek ortada bir mac.henuz sezon basi.zorlansakta kazaniriz gibi.
Muhtemeler 11"ler.
![]()
Uğur ve Mehmet'in kanadını baya bir zorlarız gibime geliyor
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Böyle kadro ve taktikle çıkmaz umarım Samet AYBABA...
yorumlara şöyle bir göz attım da bazı galatasaraylı arkadaşlar Beşiktaş ile oynayacaklarinin farkında değiller galiba. Isterse paf takımla çıksın Beşiktaş Beşiktaş'tir. Taraftar desteği kimsenin tahmin etmediği düzeyde olacak.
Hakemin konusulmadigi bir maç olursa en kötü berabere kalırız.
Bugün 1000. Galibiyetimizi alacakmışız ligteki![]()
Aygün forumun son günlerinde kendi fişini çekiyor![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
2 farktan aşağı olmaz rahat olun ya![]()
Aygün sen hani ders çalışacaktın koçumHani gidiyordun? Böyle büyük konuşuyorsun da eğer kaybederseniz bu dediklerini hazmetmen biraz zaman alır. 1 yıl yokum dedin ya hani, o 1 yıl bile yetmez. Sen vangölü spor ile oynamıyorsun Beşiktaş ile oynuyorsun. Önce bunun bilincinde ol
![]()
FM Gazetesi
İşte yenilirsek dersleri bahane edip girmiycemAma çok rahatım şahsen ben.Geçen sene de Beşiktaş'a karşı oynuyorduk skorlar ortada
Bu sene yepyeni ve çok daha güçsüz kendi içinde problemler yaşayan bir Beşiktaş'ın karşısında kadrosunu korumuş ve takviyeler yapmış sezona kupayla başlamış morali tavan yapmış bir Galatasaray var
![]()