Videoton 5 avrupa macinda 1 gol yemis, bildigin Chelseanin Barca maci taktigini oynuyorlar.
Inaniyorumki biz ve Bursa turliyacak.
Videoton 5 avrupa macinda 1 gol yemis, bildigin Chelseanin Barca maci taktigini oynuyorlar.
Inaniyorumki biz ve Bursa turliyacak.
Şöyle vasat bir takıma 2 maçta gol atamamak Trabzonspor için büyük sıkıntı. Temsilcimiz uzatmalarda gol veya goller bulup, turu geçen taraf olur umarım.
Canım FEDA olsun sana !
Ilk uzatma devresi bitti
2. uzatma devresinde izleyeyim dedimde hiç tadı yok maçın.Penaltılara gider bu maç eleniriz.Bu hücum hattıyla işimiz zor.
Penaltıları Trabzon alır bence, Onur'a fazlasıyla güveniyorum ben.
Bitirdi hakem penaltılara gitti...
Penaltilarda bi Onura guveniyorum bide Sonere.
Maç acayip sıkıcıydı, futbol adına hiçbir şey yoktu resmen. Umarım penaltılarda Trabzonspor kazanır.
Canım FEDA olsun sana !
Mustafa Yumlu çift sarı gördü ama atılmadı diyorlar, doğru mu bu ?
Penaltılarda Trabzon alır.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Trabzon geçen seneki gibi eğer geçebilirse turu hep berabere taktiği uygulayacak tabi bi galibiyet şart![]()
İki tarafta kaçırmadı ilk penaltıları.
Vittek attı 2/2 oldu trabzon
Videoton'da kaçırmadı 2/2 yaptı iki tarafta
Sapara ile 1-0 öne geçtik...
Trabzon kaçırdı.Soner galiba.
Videoton kaçırmadı.Şaka gibi 3 golüde aynı köşeye vurdular 3 köşede de terse yattı Onur, kendiyle cebelleşiyordur şuan nereye atlasam diye
Zakora'da kaçırdı.
Bi Sapara olamadılar, penaltı nasıl vurulur gösterdi adam ama...
Trabzon elendi.
Soner![]()
Sonere güvendin bordomavi61 al sana Soner![]()
Bu kadar basit penaltı kaçırılmaz.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Zokora da kaçırdı
Kabus gibi bir akşam![]()
Yazıklar olsun elendiğiniz takıma bak.REZİLLİK!!
Vay arkadaş ya.
videoton turladı yazık gerçekten uefadan elendikten sonra forvet alındı ya şu takıma
Yazık gerçekten yazık, şu takıma 2 maçta da gol atamadık bir de üstüne üstlük penaltılarla elendik.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Trabzon Elendi , su kotu takimlara karsi nasil eleniyoruz anlamis degilim
Valla TS zaten adamlara gol atamıyor turu geçse çok zor iş yapardı adamlar Gent'i çok rahat yenmişlerdi belki iş yapabilirler helal olsun büyük iş çıkardılar...
rezalet bir durum, videoton kimdir yahu. hic beklemedigim bir sonuc. hakediyoruz biz guney kibrisin altina dusmeyi. bu kadar olmaz. isi buraya birakirsan bunun olacagi belliydi.
Şu maça kadar gol dahi atamayan Trabzonspor gitmesin zaten Uefa'ya falan yazık gerçekten yazık..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Trabzonspor şu takıma nasıl elendi aklım almıyor hala, şaka gibi resmen.
Canım FEDA olsun sana !
3 ay sonra Allah izin verirse erkek evlat sahibi olacagim, buyudugunde bana sormazmi o cocuk baba baska takimmi yoktuda biz Trabzonsporluyuz
Canin sagolsun Trabzonum, lige konsantre oluruz artik.
Kötü kuralardan yakınan Trabzon'a iyi kura geldi ama gördük ki yine her şey boş..
Janko adına üzüldüm ben, Trabzon kesin turlar ve Arrupa'da oluruz diye gelmişti ama Trabzon katılamayacak, baya üzgündür bence.