Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: Ediz Bahtiyaroğlu hayatını kaybetti.

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Allah rahmet eylesin.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Okuyunca gerçekten çok üzüldüm, Allah mekanını cennet eylesin.
    Canım FEDA olsun sana !

3. Default

Mekanı cennet olsun . Çok acı birşey . Her nefis birgün ölümü tadacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bucaspor'da oynadığı zamanlardan tanırım, efendi, dürüst ve işini yapmaya gayret eden biriydi. Bir insan ömrü adına gerçekten genç sayılabilecek bir yaşta vefat etmiş biri olarak ona Allahtan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Mekanı cennet olsun...allah rahmet eylesin..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bu spor salonlarında falan "hiç bir zararı yok" diye millete içirilen protein tozu vb şeyler ve eneji içecekleri en büyük etkenler bana kalırsa. Ediz de çok fazla eneji içeceği içiyormuş hatta daha önce uyarılmış bu konuda diye haber gördüm.

mekanı cennet olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bu adamı olaylı İsviçre maçımız sonrasındaki tutumundan dolayı sevmiyorum ama genede paylaşayım:

Blatter'den Ediz için taziye mesajı

FIFA Başkanı Joseph Blatter, Çarşamba günü hayata gözlerini yuman Ediz Bahtiyaroğlu için taziye mesajı gönderdi.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Joseph Blatter, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Eskişehirsporlu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu için Türkiye Futbol Federasyonu'na taziye mesajı yolladı.

FIFA'nın internet sitesindeki haberde, Blatter'in mesajından şu ifadelere yer verildi:

''26 yaşındaki genç futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu'nun kalp krizi nedeniyle gerçekleşen ani ölümünün haberini duyduktan sonra sarsıldığımı belirtmek isterim. FIFA, bildiğiniz gibi, Ediz Bahtiyaroğlu vakasındaki gibi trajik olayların nedenini araştırmak için elinden gelen her şeyi yapmaya devam edecektir. Uluslararası futbol ailesi ve FIFA adına, Türk futbol camiası ve en çok da, Ediz'in ailesi, arkadaşları ve sevenlerine baş sağlığı dileklerimi iletiyorum.''
    http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=32119

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Kalp krizi ailesinde ırsiymiş zaten 4-5 kişi daha kalp krizi geçirerek vefat etmiş öncesinde.Mekanı cennet olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Profesyonel futbolcular ciddi sağlık testlerinden geçiyorlardır eminim. Demek ki kontrollerde çıkmayan bir şey varmış diye düşünüyorum. Arkadaşın dediği gibi aileden gelen irsi bir şey olabilir. Ancak benim amatör ligde oynadığım dönemde mesela biz sağlık ocağından alırdık sağlık raporunu. Doktor sorardı; bir rahatsızlığın var mı? Yok. Tak, imzalardı gider kulübe verirdik. Ne bir muayene ne başka bir şey. Şimdi bilmiyorum değişti mi, geçen ehliyeti yeniletmek için sağlık raporu gerekti. Gittim sağlık ocağına aile hekimimize, iyi kötü muayene etti en azından. Karşıdaki harfleri okuttu, elleri yana açıp çömel-kalk hareketi yaptırdı, nefesimi dinledi vs...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri