SI'ın elinde öyle bir veritabanı ve araştırmacı ekibi var ki yıllardır EA Sports bile baş edemiyor hatta uzunca süre birlikte çalıştıkları Eidos yanına bile yaklaşamadı. Adamlar bu konuda uzmanlaşmış, hatası çok olsada, eksiği çok olsada en gerçekçisi bu, kimsenin gücü yetmiyor. Piyasasıda FIFA, PES, COD, Assassins' Creed gibi oyunlara göre çok daha düşük bu yüzdende pek el atmıyorlar. 2K Games el atmadığı sürece daha iyisi gelmez bence.
Screw you guys, I'm goin' home
25 Eylül oldu,oyunun çıkış tarihiyle ilgili hala bir bilgi yok.Muhtemelen sırf bu yüzden imkanım varken orjinal almayacağım.Talep arttıkça iyice sorumsuz bir politika izlemeye başladılar;gerek sadece Türkçe satış gerekse çıkış tarihi açısından.
Last edited by mertayasava : 26.Eylül.2012 at 00:21
Geçen senede böyle değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum. Uzunca bir süre ne zaman çıkacağı açıklanmamıştı. 29 Ekim'de çıkmıştı oyunda. Bu sabırsızlık biraz da oyunun sonunda Türkçe olmasından kaynaklanıyor sanırım. Yine 29'una yakın bir tarihte çıkar bana göre.
Screw you guys, I'm goin' home
Kasım gelmeden çıksa bari. Beklemekten sıkıldım
Acelesi yok yahu, geç olsun bug olmasın![]()
Demo tarihi bile açıklanmadı daha..
Arkadaşlar eminim çok tartışıldı cevaplandı falan ama ben şimdi oyunu Steam'den orjinal dil seçenekleriyle almak istiyorum, yani İngilizce dilini mutlaka içersin istiyorum. Türkiye için de sadece Türkçe içeren oyun satılcakmış galiba sağda solda okuduğum kadarıyla. Steam'de durum nedir kısacası?
Demo tarihi açıklansa oyun çıkış tarihi açıklanmış olacak, zira oyun çıkışından tam bir hafta önce olarak söyledi Miles Jacobson demo tarihini.
Bir Avrupa ülkesi IP'si ile oyunu orjinal dillerinde satın alabilmek mümkün. Normalde Türkiye içerisinden IP değişikliği dışında ne yaparsan yap seni sadece Türkçe içeren oyunun sayfasına yönlendiriyor Steam. Kutulu ön siparişe çıkaran firmalar ısrarla standart dillerle birlikte Türkçe'nin sattıkları oyunda yer alacağını söylüyorlar.Umarım dedikleri gibi olur da başlarına iş açmazlar, ancak ben oyun kurulumunda Steam devreye gireceğinden yine oradan bir yönlendirme ile sadece Türkçe olanın yükleneceğini düşünüyorum.Bu şahsi fikrimdir, yanılıyor olabilirim.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Demo çıkış tarihi belli olaydı iyiydi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Çıkış tarihi yarın açıklanacakmış.