Sayfa 2 / 17 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 503 sonuç

Konu: Football Manager 2013 Ön Sipariş Açıldı

Ben geçen yıl orjinal aldım ama hiç bir işe yaramadı herkes korsan oynuyo sen orjinal alınca senin bide korsan yüklemen gerekiyo o yüzden orjinalin hiçbi faydasını göremedim.

Nesil
    2005

Simdi ben ayni bilgisayardan 2 tane siparis veremem degil mi arkadaslar ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by narakan1969 View Post
    Simdi ben ayni bilgisayardan 2 tane siparis veremem degil mi arkadaslar ?
    Aynı bilgisayardan farklı steam account lari ile sipariş verebilirsiniz.Yada aynı account dan dilediğiniz bir arkadasınıza hediye edebilirsiniz.Aydin abi biran evvel hazırlarsan iyi olur steam hakkındaki yazını,bir dolu insan kullanmayı dahi bilmiyor

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by lionelforlan View Post
    Ben geçen yıl orjinal aldım ama hiç bir işe yaramadı herkes korsan oynuyo sen orjinal alınca senin bide korsan yüklemen gerekiyo o yüzden orjinalin hiçbi faydasını göremedim.
    Nasıl faydasını göremedin anlamıyorum, korsan oyunlarda güncelleştirme problemi vardı, oysaki orjinal oyunlarda otomatikman güncelleştirdi. Ben çok faydasını gördüm ve eğer imkanım olursa bu sene de orjinal alacağım.

İşe yaramadı diyorsun ama oyun bu 10.000 kişinin almasıyla türkçe oldu.Ayrıca orjinal alınca korsan mı ne yüklüyormuşsun?Ben hiçbir yama (Türkçe yama dahil) yüklemiyorum,hiçbir sorunla karşılaşmadım.Orjinal oyun almak yararlıdır,hem kendine hem herkese.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Geçen sene ile bu sene farklı olur ama dostum.

Bu sene kuşkusuz çoğu kişide olacaktır orjinal oyun

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Ben korsan alıcam demedim ki sadece orjinalin faydasını görmedim dedim tabii ki bu yıl orjinal alacağım

Kutulu Almanın Faydaları:

1)Oyunun kutusun içinde yer alan türkçe kitapçıkla,bu sene çok fazla değişen oyunun özelliklerini daha rahat anlayabilirsiniz.

2)Koleksiyon yapabilirsiniz.

3)Oyunu Offline modda yükleyebilrsiniz.

4)Başka bir arkadaşınızın offline modda oynamasını sağlayabilrsiniz.

5)Sorun çıkmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Kutulu Almanın Faydaları:

1)Oyunun kutusun içinde yer alan türkçe kitapçıkla,bu sene çok fazla değişen oyunun özelliklerini daha rahat anlayabilirsiniz.

2)Koleksiyon yapabilirsiniz.

3)Oyunu Offline modda yükleyebilrsiniz.

4)Başka bir arkadaşınızın offline modda oynamasını sağlayabilrsiniz.

5)Sorun çıkmaz.
    Oyunu kutulu alsanız dahi kurulum için steam üyeliği alıp online olmanız gerekmekte. Kutulu oyunda oyunu DVD'den yüklerisiniz, dijital versiyonunda ise oyun önce bilgisayarınıza indirilir(kotalı arkadaşlar dikkat etsin) ardından kurulumu yapılır.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Kutulu alsak da steam' dan alsak da birden fazla kişi oyunu yükleyebiliyor sanırım.
    Football is simple,but Football Manager is not

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Kutulu alsak da steam' dan alsak da birden fazla kişi oyunu yükleyebiliyor sanırım.
    ikisi arasında hiçbi fark yok ki kutuluda sonçta steama çkıo yine sadece biriniz online modta kaldğı sürece birden fazla kişi oynayabiliyor evt.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Steam gerçekten çok rahat.. Bu yıl almayı düşünüyorum ön siparişle..

Bu sene ön siparişte 10000'i yakalayacağız gibi görünüyor...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Sonuç olarak koleksiyon yapmıyorsanız daha fazla para verip kutulu almanın hiçbir yararı yok bana göre.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kutulu ile steam dan alma arasında hiçbir fark yok arkadaslar(oyun rehberi ve DVD dan yükleme hariç).Kutulu alsanızda steam e mahkumunuz,steam sen hesap açıp cd KEY i girmeniz gerekecek,yine oyunu steam sen başlatacaksınız falan filan.Yani eğer koleksiyon ile isim olmaz dıyorsanız verin on siparişi gitsin iste Hem daha erken oynama şansı felan oluyor bazı on siparişler alınan oyunlarda,bakarsınız fm2013 u ilk oynayan sizler olursunuz

Steam den alıp da kota sorunu olan arkadaslar dikkat etsin elbette,sonuçta oyunu steam üzerinden indiriyorsunuz.

ben bir sitede oyunun çıkış tarihini 2 kasım 2012 olarak gördüm, ne kadar doğru bilmem ama bu site aynı zamanda oyun vs satıyor aralgame gibi. gerçeklik payı nedir bilmiyorum, resmi bir açıklamada gelmedi, öyle gözüküyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by certay View Post
    ben bir sitede oyunun çıkış tarihini 2 kasım 2012 olarak gördüm, ne kadar doğru bilmem ama bu site aynı zamanda oyun vs satıyor aralgame gibi. gerçeklik payı nedir bilmiyorum, resmi bir açıklamada gelmedi, öyle gözüküyor.
    Steam'de de Kasım'da indirilebilir diyor. Ama net tarih yok.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Steam'den verdim siparişi

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Oyunumuzu aldık sabırsızlıkla bekliyoruz çıkış tarihini..

Bu yıl steam dan online oynanabildiğine göre turnuvalar hamachiden mi yoksa steam dan mı olacak

Bu yıl steam dan online oynanabildiğine göre turnuvalar hamachiden mi yoksa steam dan mı olacak
    En başından beri geerkeliydi steam üzerinden oynamak?Yani steam üzerinden oynanacak.en azından ben öyle yapıcam.

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    En başından beri geerkeliydi steam üzerinden oynamak?Yani steam üzerinden oynanacak.en azından ben öyle yapıcam.
    Turnuvalarda öyle olmaz ki biri hamachi den diğeri steam dan illa 1 tanesinin seçilmesi gerekir bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Daha dün D&R a gidip kredi kartımda kalan boşluğu Dİablo 3 ile doldurdum.110 lira girdi.Ondan dolayı ön siparişten alamayacağım FM yi.Bakalım ilerleyen aylarda kredi kartı borçlarımı ödeyebileceğim bir kaynak bulur ve kredi kartımda boşluk yaratabilirsem hemen alacağım fm yi.Bu sene orijinal almak şart gibi çünkü.

Turnuvalarda öyle olmaz ki biri hamachi den diğeri steam dan illa 1 tanesinin seçilmesi gerekir bence...
    ben kendi arkadaşlarımla oynayacağım yav,yanlış anlamışsın.turnuvalar da steam üzerinden yapılır.resmi site hamachi mi kullanacak yani???

Gmg'den Pre-Order'e özel %25 indirim ile 29.99$'a satın alıp steam'a ekleyebilirsiniz..

steamden ön siparişin pek avantajı yok gibi, oyun çıktığı gün alırsın aynı şey

Az evvel steam üzerinden on sipariş ile aldım, hayırlısı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Steam geçen sene oyunun resmi çıkış tarihinden 2 gün önce indirtmişti oyunu yoğunluk olmasn diye ve resmi olarak çıkış tarihinde saat 00.00 iken oynanabilir hale gelmişti, dünyada ilk oynayan olmak istiyorsanız avantajı var.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

FM 2012 ilk çıktığında steam'de ne kadardı ?

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    FM 2012 ilk çıktığında steam'de ne kadardı ?
    Aynı 39.99'du yanılmıyorsam.

Sayfa 2 / 17 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri