Ben geçen yıl orjinal aldım ama hiç bir işe yaramadı herkes korsan oynuyo sen orjinal alınca senin bide korsan yüklemen gerekiyo o yüzden orjinalin hiçbi faydasını göremedim.
Ben geçen yıl orjinal aldım ama hiç bir işe yaramadı herkes korsan oynuyo sen orjinal alınca senin bide korsan yüklemen gerekiyo o yüzden orjinalin hiçbi faydasını göremedim.
Simdi ben ayni bilgisayardan 2 tane siparis veremem degil mi arkadaslar ?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ben korsan alıcam demedim ki sadece orjinalin faydasını görmedim dedim tabii ki bu yıl orjinal alacağım
Kutulu Almanın Faydaları:
1)Oyunun kutusun içinde yer alan türkçe kitapçıkla,bu sene çok fazla değişen oyunun özelliklerini daha rahat anlayabilirsiniz.
2)Koleksiyon yapabilirsiniz.
3)Oyunu Offline modda yükleyebilrsiniz.
4)Başka bir arkadaşınızın offline modda oynamasını sağlayabilrsiniz.
5)Sorun çıkmaz.
Kutulu alsak da steam' dan alsak da birden fazla kişi oyunu yükleyebiliyor sanırım.
Football is simple,but Football Manager is not
Steam gerçekten çok rahat.. Bu yıl almayı düşünüyorum ön siparişle..
Bu sene ön siparişte 10000'i yakalayacağız gibi görünüyor...![]()
Sonuç olarak koleksiyon yapmıyorsanız daha fazla para verip kutulu almanın hiçbir yararı yok bana göre.
Football is simple,but Football Manager is not
Kutulu ile steam dan alma arasında hiçbir fark yok arkadaslar(oyun rehberi ve DVD dan yükleme hariç).Kutulu alsanızda steam e mahkumunuz,steam sen hesap açıp cd KEY i girmeniz gerekecek,yine oyunu steam sen başlatacaksınız falan filan.Yani eğer koleksiyon ile isim olmaz dıyorsanız verin on siparişi gitsin isteHem daha erken oynama şansı felan oluyor bazı on siparişler alınan oyunlarda,bakarsınız fm2013 u ilk oynayan sizler olursunuz
Steam den alıp da kota sorunu olan arkadaslar dikkat etsin elbette,sonuçta oyunu steam üzerinden indiriyorsunuz.
ben bir sitede oyunun çıkış tarihini 2 kasım 2012 olarak gördüm, ne kadar doğru bilmem ama bu site aynı zamanda oyun vs satıyor aralgame gibi. gerçeklik payı nedir bilmiyorum, resmi bir açıklamada gelmedi, öyle gözüküyor.
Steam'den verdim siparişi![]()
Bu yıl steam dan online oynanabildiğine göre turnuvalar hamachiden mi yoksa steam dan mı olacak
Daha dün D&R a gidip kredi kartımda kalan boşluğu Dİablo 3 ile doldurdum.110 lira girdi.Ondan dolayı ön siparişten alamayacağım FM yi.Bakalım ilerleyen aylarda kredi kartı borçlarımı ödeyebileceğim bir kaynak bulur ve kredi kartımda boşluk yaratabilirsem hemen alacağım fm yi.Bu sene orijinal almak şart gibi çünkü.
Gmg'den Pre-Order'e özel %25 indirim ile 29.99$'a satın alıp steam'a ekleyebilirsiniz..
steamden ön siparişin pek avantajı yok gibi, oyun çıktığı gün alırsın aynı şey
Az evvel steam üzerinden on sipariş ile aldım, hayırlısı olsun.
Steam geçen sene oyunun resmi çıkış tarihinden 2 gün önce indirtmişti oyunu yoğunluk olmasn diye ve resmi olarak çıkış tarihinde saat 00.00 iken oynanabilir hale gelmişti, dünyada ilk oynayan olmak istiyorsanız avantajı var.
FM 2012 ilk çıktığında steam'de ne kadardı ?