Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Mönchengladbach kazanır

19 47.50%
  • Berabere biter

8 20.00%
  • Fenerbahçe kazanır

13 32.50%
Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 255 sonuç

Konu: Mönchengladbach - Fenerbahçe | Avrupa Ligi C Grubu

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Güzel laf ama ciddi olarak düşünürsek yine yanlış
    Yanlışsa yanlış, Alex yanlış yaptı, Aykut yaptı, Aziz yaptı, e bide biz yapalım.
    Burak

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Yanlışsa yanlış, Alex yanlış yaptı, Aykut yaptı, Aziz yaptı, e bide biz yapalım.
    NOKTA..............

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Güzel laf ama ciddi olarak düşünürsek yine yanlış
    3 yılı kaybetmektense bu maçı kaybedelim veya 3 maçı kaybedelim ben razıyım

ilk defa yenilmeyeceğiz sonuçta

gerçi aykut kocaman ne var yoksa defansa yatırır yine yenilgiden kaçar ama bakalım rakip ne kadar istekli olacak.

Stoch da kadroya alınmazsa fener kazanır. Taktik teknik değil futbolcular arası çatışmalar var içerde,soyunma odasında.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Haklısın ben futbolculuğuna yetişemedim pek. Ama 4 yıldır icraatlarına bakarsak egosunun dağlar kadar olduğunu görürüz. Emre'yi de Alex'i de çok kolay harcadı. Kazanabilirdi bu isimleri.

G.Sarayda Melo, Riera'nın ağzını burnunu kırdı F.Terim olayı bi şekilde örttü halletti. Aykut Kocaman hep basına malzeme verdi, hep kaybetti , hiç kazanmayı verim almayı denemedi. Alex'i küstürdüğünde gitmişti zaten Alex. Ama veda böyle olmamalıydı.

Bu saatten sonra da dikiş tutmaz Aykut Kocaman Fenerbahçe ilişkisi. Bunu kendi de biliyor. 3hafta sonra gidecek Kocaman ama Alex'i de götürdü işte.
    Takım başarılı olacak diye disiplinsizliğe taviz mi verilsin?Bu takım da Lefter'de oynadı,Aykut'da oynadı bir çok yıldız oynadı geldi ve geçti.Şimdi de Alex oynadı ve gitti(gidişi böyle olmamalıydı o ayrı).Ama Fenerbahçe hala büyüklüğünü koruyor ve hep koruyacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sahaya çıkacak olan Fenerbahçe, mücadele edecek Fenerbahçe ve terleyen forma Fenerbahçe. Bizim desteğimiz isimlere değil Fenerbahçe'ye. Yine desteklerken aynı arzu aynı heyecan, benim takımım bu maçı kazanacaktır, Kazanmak zorunda.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006

Fenerbahçe bu maçı kaybeder, Beşiktaş'ı kaybeder, Aziz Yıldırım Aykut gider, sezon sonu şampiyonlukda gelir, Avrupa Kupasıda. İki maç kaybetmekle sezon bitmez. Ama kazanırsak biter.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Fenerbahçe bu maçı kaybeder, Beşiktaş'ı kaybeder, Aziz Yıldırım Aykut gider, sezon sonu şampiyonlukda gelir, Avrupa Kupasıda. İki maç kaybetmekle sezon bitmez. Ama kazanırsak biter.
    Ne kadar basit ve duygusal düşünüyorsun .. Yazık , kendi takımının ve o formaya anlam getiren armanın yenilmesini istiyorsun .. Neden sadece bir oyuncu , teknik direktör veya bir yönetici için .. Üzülüyorum sizlere Fenebahçe'yi bu kadar basitleştirdiğiniz için.

Biz bu maçı kazanırız

giden gitmiştir. bizim sahadaki 11 tane çubukluyu ve hocamızı desteklememiz gerekir.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Ne kadar basit ve duygusal düşünüyorsun .. Yazık , kendi takımının ve o formaya anlam getiren armanın yenilmesini istiyorsun .. Neden sadece bir oyuncu , teknik direktör veya bir yönetici için .. Üzülüyorum sizlere Fenebahçe'yi bu kadar basitleştirdiğiniz için.
    Biber gazınıda ben yedim, Aziz Yıldırım çıktığında da ben anladım. Vefasız olanlar, taraftarın sahip olduğu kulübü yönetemezler. Mutluluk için iki basit yenilgi gerekirse, bu kafidir.

Biber gazınıda ben yedim, Aziz Yıldırım çıktığında da ben anladım. Vefasız olanlar, taraftarın sahip olduğu kulübü yönetemezler. Mutluluk için iki basit yenilgi gerekirse, bu kafidir.
    Biber gazını bende yedim son maçta jobda yedim köprüde polise karşı bende koştum ama ben senin gibi düşünmüyorum kişiler gelip geçicidir

ortada bi vefasızlık var kabul ediyorum ama bunun nedeni alexin yaptıklarıdır

çok garip cümle oldu onu yedim bunu yedim kendimi kötü hissettim

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Biber gazını bende yedim son maçta jobda yedim köprüde polise karşı bende koştum ama ben senin gibi düşünmüyorum kişiler gelip geçicidir

ortada bi vefasızlık var kabul ediyorum ama bunun nedeni alexin yaptıklarıdır

çok garip cümle oldu onu yedim bunu yedim kendimi kötü hissettim
    Durmadan yediğimiz için sanırsam başkanın ve teknik adamın istifasını istemekde hakkımızdır.

Tabii ki 100 yılı aşkın kulübüz, Alex gider Alex gelir. O bizi var etmedi, onsuzda yok olmayız. Ama bu vefasızlık benim için Aziz Başkan ve Aykut Kocaman desteğini bitirmiştir. Onların gitmesi sadece futbolda başarısız sonuçlara bağlı olduğundan bunu istemekteyim.

Eğer bu iki maç kazanılırsa onların böbürlenmöesine katlanamam.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Şaşırt bizi Fener , 90dk mücadele et yeter

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şu biber gazı yedim bilmem şu kadar forma lafı alıyorum lafları da sıkmaya başladı. Sen o biberi yediysen yada fazladan bir kaç forma aldıysan bunu tencid pilavı gibi ısıtıp ısıtıp koymanın bir anlamı var mı ? Ayrıca Vefasızlık derken neye göre vefasızlık yaptı Aykut Kocaman veya Aziz Yıldırım öncellikle bunu açıkla ve bunları yaparkende Alex'in davranışlarınıda anlat bana? Bana göre kangren olmuş bir parmak vardı ve kesilmezse tüm vucudu saracaktı. Doğru olan yapılarak o parmak kesildi. Şunuda ek olarak belirtmek istiyorum yanlış anlaşılmasın Alex'in gönderiliş biçimi kesinlikle böyle olmamalıydı.

Durmadan yediğimiz için sanırsam başkanın ve teknik adamın istifasını istemekde hakkımızdır.
    hakkın tabi ama alex gitti diye isteme

10 maç üst üste kaybedelim takım mücadele etmesin koşmasın o zaman istifalarını iste

taraftarın bu yaptığı çok yanlış belki alexin gitmesi çok hayırlı olucak - ben öyle inannıyorum - destek verelim 5 maç 10 maç neyse baktık olmuyor zaten hoca kendi gider

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin patlama yapacağı bir maç olabilir ama zor. Ben berabere biteceğini düşünüyorum, başarılar Fenerbahçe.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Fenerbahçeye başarılar... Umarım kazanırlar ve umarım 90 + da kaptırdığı puanları aramazlar...o zaman üzülürüm...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

kadro veren yok hic, herhalde 11 belli herkesin kafasinda. kafa karisikligi kalmadi galiba. bunlar gecen sezonun sonunda yasanmaliydi ki olaylar buraya varmasin. belki sert bir sekilde, tek bir balyoz darbesiyle gerceklesti ama herkesin istedigi bu degil miydi zaten. aykut kocaman gitse, yerine baskasi gelse alex oynayacak mi saniyordunuz. herkesin mutabik oldugu 11 de alex yoktu, gunlerdir burayi takip ediyorum, biri cikip da yalan desin. kendimizle celisiyoruz. bu cok acik. olaylarin perde arkasi yakinda ortaya cikar, ama olanlar net anlasilmadan sagdan soldan gelen gazlarla hareket ederseniz FB bundan zararla cikar. takiminin yenilmesini istemek de ne demektir. utanc verici.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Kaçırdığım sakatlık, ceza falan yoksa;

Volkan
    Gökhan - Yobo - Egemen - Hasan Ali
    Topuz - Topal - Meireles
    Krasic - Kuyt - Sow

şeklinde bir kadro bekliyorum ben. Gönlüm 4-42 oynamak ister ama Aykut Kocaman sanırım 4-3-3'e döner artık.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Bu arada Beşiktaş Alex'e teklif götürmüş diyorlar. İnşallah götürmüştürler. Gelirse başka takımda da olsa yine izlemiş oluruz Alex'i

hem 4 3 3 hem 4 5 1 kadrosu o yazdığın skora göre değişir oyun içinde

Bene 4 4 2 çıkarız caner oynar solda sağda krasiç

22. Default

En güzeli 4-4-2. Ama bu kez ortayı kullanamaz Fenerbahçe, kanatlardan gelişecek hücumlara bağlı kalır skor üretimi. Kadroyu şöyle bir gözümün önüne getirdiğimde;

Sow-Kuyt iyi bir ikili olabilir ileride, fm tabiriyle biri poacher, biri targetman/deeplying forward Kuyt sabit oynayan bir oyuncu değil, savaşçı, Elmander gibi, sırtı dönükte oynar, derine sarkıp boş alan da yaratır, takım arkadaşlarını da rahatlatır. Alex'in pozisyonuna kayabilir.

Kanatlarda formda bir Krasiç ve ardında yine formda bir Gökhan Gönül, rakiplerin sol kanadını felç eder. Diğer tarafta Stoch Krasiç gibi bir oyuncu değil ama skora etki edebilecek özelliklere sahip bir inside forward diyebiliriz herhalde Onun yerine Caner çok daha etkili olacaktır ardında Hasan Ali'yle.

Orta ikili isim olarak, kariyer olarak, yetenek olarak çok iyi (Mehmet Topal ve Meireles), yalnız hücumda ne kadar etkili olabilirler, pas organizasyonlarını ne kadar sağlayabilirler soru işaretleri var, benzer tipte iki oyuncu, tek farkları Topal'ın çok daha defansif olması bence.

Stoperler güven verir, Egemen sol ayaklı stoper, yanında Yobo, cover rolünde Kale zaten emin ellerde.

Volkan

Gökhan Yobo Egemen HasanAli

Krasiç M. Topal Meireles Caner

Kuyt Sow

çok güzel 11 oldu vallahi Alternatiflere bakalım...

Mert

Orhan Bekir Serdar Özgür?

M.Topuz Selçuk Cristian Stoch

Semih Bienvenü!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

sezon öncesi kadro yapan 10 kişiden 8'i alex'i 11'ine almıyordu + alex ısrarla nedendir bilinmez hocasına saygısızlık yapmaya başladı,2 sene önce aykut hoca kadroda düşünmediğini ima ettiği zamanlar daha genç,daha güçlü alex hiç bir şey yapmamışken bu sene bir şeyler oldu ve resmen bunu yapan alex değil de x olsa acaba hocayı sabote mi ediyor denmeye başlanırdı...İşte bir tarafta bu varken diğer tarafta Aykut Kocaman'ın istenilen futbolu oynatamaması var.

denklemin iki tarafına da bakıyorum ve Aykut Kocaman'ın tamamen haklı olduğu Alex konusunda eleştirilmesinin tek sebebini görebiliyorum. O yüzden kazan fenerbahçem. Aykut Hoca için kazan.

Zamanında Alex'i yuhlayanlar=Geçen sene Aziz Yıldırım'ı Fenerbahçe'nin üzerine koyanlar=Alex'e şu sıra tapma aşamasına gelenler.

İşte bu adamlara ilerleyen yıllarda "çok yaşa Kocaman" dedirtmek için kazan ve başarılı ol fenerbahçem.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Hocanın oyun planına en uygun diziliş ve taktik bu 4 4 2

rakip sahada baskı , koşan ve mücadele eden takım , hızlı ve akıcı paslaşma

Bu oyuncularla olurmu bence olur

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mehmet Topuz sağ açıktan kesilir mi acaba ?
    Zor ihtimal.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Mehmet Topuz sağ açıktan kesilir mi acaba ?
    Zor ihtimal.
    Hocanın artık kendisiyle çelişmemesi için kesmesi lazım

ama gider topuzu kesmez krasiçi solda denerse ona bişey diyemem

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

umut ne güzel bende çok istiyorum saldıran basan pozisyonlar üreten bir takım seyretmek ama hayal kurmayın sahasından çıkmakta zorlanan ikili mücadeleri kazanamayan pozisyon üretemeyen kontraya kalmayan bir takım göreceksiniz maalesef çünkü bende her maça o başta yazdığım duygularla gittim ama hep nafile ama genede İnş. ben yanılırım...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bu maç 25 milyon için oyna kazan FENERBAHÇE'm. Marsilya maçını unutup yeni bir sayfa açmamız lazım. Efsaneler gelir gider ama takım kalır. Mağlubiyet isteyenler Fenerbahçeli değildir olamayacaklardır da. Hiç kimse Fenerbahçeliyim diyip Fenerbahçe'nin mağlubiyetini isteyemez.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Alex gittiği için artık takımımızın kondüsyonu düzelmiştir. Alex olmadığından 60.dakikadan sonra oyundan düşmeyiz 90 dakika acayip koşarız kazanırız!!!
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Şu biber gazı yedim bilmem şu kadar forma lafı alıyorum lafları da sıkmaya başladı. Sen o biberi yediysen yada fazladan bir kaç forma aldıysan bunu tencid pilavı gibi ısıtıp ısıtıp koymanın bir anlamı var mı ? Ayrıca Vefasızlık derken neye göre vefasızlık yaptı Aykut Kocaman veya Aziz Yıldırım öncellikle bunu açıkla ve bunları yaparkende Alex'in davranışlarınıda anlat bana? Bana göre kangren olmuş bir parmak vardı ve kesilmezse tüm vucudu saracaktı. Doğru olan yapılarak o parmak kesildi. Şunuda ek olarak belirtmek istiyorum yanlış anlaşılmasın Alex'in gönderiliş biçimi kesinlikle böyle olmamalıydı.
    Ben bu kulübe gelirimin büyük bir bölümü veriyorsam her şeyi söylerim bu kulüp ne Aykut Kocaman'ın ne de Aziz Yıldırımındır, stada ben Alex'i izlemeye gidiyorum, ikisini değil. Böyle olamaz, olmamalı. Şimdide yenilmesini istiyorum var mı diyeceğiniz.

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    hakkın tabi ama alex gitti diye isteme

10 maç üst üste kaybedelim takım mücadele etmesin koşmasın o zaman istifalarını iste

taraftarın bu yaptığı çok yanlış belki alexin gitmesi çok hayırlı olucak - ben öyle inannıyorum - destek verelim 5 maç 10 maç neyse baktık olmuyor zaten hoca kendi gider
    Ben Alex gitmeden öncede istediğim gibi şimdide istiyorum. Bu takım Alex gitti diye sezon sonu üç kupa ile mi kapatacak? Stoch, Baroni, Gökhan Gönül, Bekir hangisi verimliydi ki? Alex kadar katkıları olmadılar bu takıma bu sezon için. Kaldı Alex'in olmadığı hiçbir maçıda kazanamadık.

Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri