Stoch da kadroya alınmazsa fener kazanır. Taktik teknik değil futbolcular arası çatışmalar var içerde,soyunma odasında.
Sahaya çıkacak olan Fenerbahçe, mücadele edecek Fenerbahçe ve terleyen forma Fenerbahçe. Bizim desteğimiz isimlere değil Fenerbahçe'ye. Yine desteklerken aynı arzu aynı heyecan, benim takımım bu maçı kazanacaktır, Kazanmak zorunda.
...
Fenerbahçe bu maçı kaybeder, Beşiktaş'ı kaybeder, Aziz Yıldırım Aykut gider, sezon sonu şampiyonlukda gelir, Avrupa Kupasıda. İki maç kaybetmekle sezon bitmez. Ama kazanırsak biter.
Biz bu maçı kazanırız
giden gitmiştir. bizim sahadaki 11 tane çubukluyu ve hocamızı desteklememiz gerekir.
Biber gazını bende yedim son maçta jobda yedim köprüde polise karşı bende koştum ama ben senin gibi düşünmüyorum kişiler gelip geçicidir
ortada bi vefasızlık var kabul ediyorum ama bunun nedeni alexin yaptıklarıdır
çok garip cümle oldu onu yedim bunu yedim kendimi kötü hissettim![]()
![]()
Durmadan yediğimiz için sanırsam başkanın ve teknik adamın istifasını istemekde hakkımızdır.
Tabii ki 100 yılı aşkın kulübüz, Alex gider Alex gelir. O bizi var etmedi, onsuzda yok olmayız. Ama bu vefasızlık benim için Aziz Başkan ve Aykut Kocaman desteğini bitirmiştir. Onların gitmesi sadece futbolda başarısız sonuçlara bağlı olduğundan bunu istemekteyim.
Eğer bu iki maç kazanılırsa onların böbürlenmöesine katlanamam.
Şaşırt bizi Fener , 90dk mücadele et yeter
Şu biber gazı yedim bilmem şu kadar forma lafı alıyorum lafları da sıkmaya başladı. Sen o biberi yediysen yada fazladan bir kaç forma aldıysan bunu tencid pilavı gibi ısıtıp ısıtıp koymanın bir anlamı var mı ? Ayrıca Vefasızlık derken neye göre vefasızlık yaptı Aykut Kocaman veya Aziz Yıldırım öncellikle bunu açıkla ve bunları yaparkende Alex'in davranışlarınıda anlat bana? Bana göre kangren olmuş bir parmak vardı ve kesilmezse tüm vucudu saracaktı. Doğru olan yapılarak o parmak kesildi. Şunuda ek olarak belirtmek istiyorum yanlış anlaşılmasın Alex'in gönderiliş biçimi kesinlikle böyle olmamalıydı.
hakkın tabi ama alex gitti diye isteme
10 maç üst üste kaybedelim takım mücadele etmesin koşmasın o zaman istifalarını iste
taraftarın bu yaptığı çok yanlış belki alexin gitmesi çok hayırlı olucak - ben öyle inannıyorum - destek verelim 5 maç 10 maç neyse baktık olmuyor zaten hoca kendi gider
Fenerbahçe'nin patlama yapacağı bir maç olabilir ama zor. Ben berabere biteceğini düşünüyorum, başarılar Fenerbahçe.
Canım FEDA olsun sana !
Fenerbahçeye başarılar... Umarım kazanırlar ve umarım 90 + da kaptırdığı puanları aramazlar...o zaman üzülürüm...
kadro veren yok hic, herhalde 11 belli herkesin kafasinda. kafa karisikligi kalmadi galiba. bunlar gecen sezonun sonunda yasanmaliydi ki olaylar buraya varmasin. belki sert bir sekilde, tek bir balyoz darbesiyle gerceklesti ama herkesin istedigi bu degil miydi zaten. aykut kocaman gitse, yerine baskasi gelse alex oynayacak mi saniyordunuz. herkesin mutabik oldugu 11 de alex yoktu, gunlerdir burayi takip ediyorum, biri cikip da yalan desin. kendimizle celisiyoruz. bu cok acik. olaylarin perde arkasi yakinda ortaya cikar, ama olanlar net anlasilmadan sagdan soldan gelen gazlarla hareket ederseniz FB bundan zararla cikar. takiminin yenilmesini istemek de ne demektir. utanc verici.
Kaçırdığım sakatlık, ceza falan yoksa;
Volkan
Gökhan - Yobo - Egemen - Hasan Ali
Topuz - Topal - Meireles
Krasic - Kuyt - Sow
şeklinde bir kadro bekliyorum ben. Gönlüm 4-42 oynamak ister ama Aykut Kocaman sanırım 4-3-3'e döner artık.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bu arada Beşiktaş Alex'e teklif götürmüş diyorlar. İnşallah götürmüştürler. Gelirse başka takımda da olsa yine izlemiş oluruz Alex'i![]()
hem 4 3 3 hem 4 5 1 kadrosu o yazdığın skora göre değişir oyun içinde
Bene 4 4 2 çıkarız caner oynar solda sağda krasiç
En güzeli 4-4-2. Ama bu kez ortayı kullanamaz Fenerbahçe, kanatlardan gelişecek hücumlara bağlı kalır skor üretimi. Kadroyu şöyle bir gözümün önüne getirdiğimde;
Sow-Kuyt iyi bir ikili olabilir ileride, fm tabiriyle biri poacher, biri targetman/deeplying forwardKuyt sabit oynayan bir oyuncu değil, savaşçı, Elmander gibi, sırtı dönükte oynar, derine sarkıp boş alan da yaratır, takım arkadaşlarını da rahatlatır. Alex'in pozisyonuna kayabilir.
Kanatlarda formda bir Krasiç ve ardında yine formda bir Gökhan Gönül, rakiplerin sol kanadını felç eder. Diğer tarafta Stoch Krasiç gibi bir oyuncu değil ama skora etki edebilecek özelliklere sahip bir inside forward diyebiliriz herhaldeOnun yerine Caner çok daha etkili olacaktır ardında Hasan Ali'yle.
Orta ikili isim olarak, kariyer olarak, yetenek olarak çok iyi (Mehmet Topal ve Meireles), yalnız hücumda ne kadar etkili olabilirler, pas organizasyonlarını ne kadar sağlayabilirler soru işaretleri var, benzer tipte iki oyuncu, tek farkları Topal'ın çok daha defansif olması bence.
Stoperler güven verir, Egemen sol ayaklı stoper, yanında Yobo, cover rolündeKale zaten emin ellerde.
Volkan
Gökhan Yobo Egemen HasanAli
Krasiç M. Topal Meireles Caner
Kuyt Sow
çok güzel 11 oldu vallahiAlternatiflere bakalım...
Mert
Orhan Bekir Serdar Özgür?
M.Topuz Selçuk Cristian Stoch
Semih Bienvenü!
sezon öncesi kadro yapan 10 kişiden 8'i alex'i 11'ine almıyordu + alex ısrarla nedendir bilinmez hocasına saygısızlık yapmaya başladı,2 sene önce aykut hoca kadroda düşünmediğini ima ettiği zamanlar daha genç,daha güçlü alex hiç bir şey yapmamışken bu sene bir şeyler oldu ve resmen bunu yapan alex değil de x olsa acaba hocayı sabote mi ediyor denmeye başlanırdı...İşte bir tarafta bu varken diğer tarafta Aykut Kocaman'ın istenilen futbolu oynatamaması var.
denklemin iki tarafına da bakıyorum ve Aykut Kocaman'ın tamamen haklı olduğu Alex konusunda eleştirilmesinin tek sebebini görebiliyorum. O yüzden kazan fenerbahçem. Aykut Hoca için kazan.
Zamanında Alex'i yuhlayanlar=Geçen sene Aziz Yıldırım'ı Fenerbahçe'nin üzerine koyanlar=Alex'e şu sıra tapma aşamasına gelenler.
İşte bu adamlara ilerleyen yıllarda "çok yaşa Kocaman" dedirtmek için kazan ve başarılı ol fenerbahçem.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hocanın oyun planına en uygun diziliş ve taktik bu 4 4 2
rakip sahada baskı , koşan ve mücadele eden takım , hızlı ve akıcı paslaşma
Bu oyuncularla olurmu bence olur
Mehmet Topuz sağ açıktan kesilir mi acaba ?
Zor ihtimal.
...
umut ne güzel bende çok istiyorum saldıran basan pozisyonlar üreten bir takım seyretmek ama hayal kurmayın sahasından çıkmakta zorlanan ikili mücadeleri kazanamayan pozisyon üretemeyen kontraya kalmayan bir takım göreceksiniz maalesef çünkü bende her maça o başta yazdığım duygularla gittim ama hep nafile ama genede İnş. ben yanılırım...
Bu maç 25 milyon için oyna kazan FENERBAHÇE'm. Marsilya maçını unutup yeni bir sayfa açmamız lazım. Efsaneler gelir gider ama takım kalır. Mağlubiyet isteyenler Fenerbahçeli değildir olamayacaklardır da. Hiç kimse Fenerbahçeliyim diyip Fenerbahçe'nin mağlubiyetini isteyemez.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Alex gittiği için artık takımımızın kondüsyonu düzelmiştir. Alex olmadığından 60.dakikadan sonra oyundan düşmeyiz 90 dakika acayip koşarız kazanırız!!!
Bir Dost
Hellbells
Ben bu kulübe gelirimin büyük bir bölümü veriyorsam her şeyi söylerim bu kulüp ne Aykut Kocaman'ın ne de Aziz Yıldırımındır, stada ben Alex'i izlemeye gidiyorum, ikisini değil. Böyle olamaz, olmamalı. Şimdide yenilmesini istiyorum var mı diyeceğiniz.
Ben Alex gitmeden öncede istediğim gibi şimdide istiyorum. Bu takım Alex gitti diye sezon sonu üç kupa ile mi kapatacak? Stoch, Baroni, Gökhan Gönül, Bekir hangisi verimliydi ki? Alex kadar katkıları olmadılar bu takıma bu sezon için. Kaldı Alex'in olmadığı hiçbir maçıda kazanamadık.