Alex forması yok satacak. Yıldız transferi gelmiş gibi forma satışı yapılacak bakın görün.
FM Gazetesi
Fenerbahçe'yi ben yaşım gereği Alex ile tanıdım. Her zaman derbilerde Alex'den korkardık ama şimdi Alex'siz Fenerbahçe bana çok garip geliyor. Fenerbahçe dedin mi ilk 11'de tak Alex görüyordun.
Gitmesi gereken bir efsaneyi böyle göndermek yönetim ve teknik direktör beceriksizliğidir.
Siz ikiniz bekleyin bu taraftar sizi indirecek ne aziz yıldırım kalacak ne aykut kocaman,seyircili iç saha maçında taraftar gruplarımızdan çok şey bekliyorum göreceğiz.
Bir de şöyle düşün, seni milyonlarca fenerbahçe taraftarı seviyor ve seni yanlış tanımalarını istemiyorsun. Bu sebeple yanlış anlaşılmaları önlemek için açıklamalar yapma gereği duymaz mısın? Bunu arkadan atıp tutmak anlamında değil de bazı şeyleri açıklığa kavuşturmak anlamında düşünebilir bana kalırsa. -ki yanlış olmaz.
FM Gazetesi
tribünleri yeniden kıyımdan geçirmeye kalkmazsa olur.
tribün istemezse onu, kendi isteği ile veya kongre ile mutlaka gidecektir.
kongrede güçlü olduğu kesin ama artık son dönemde muhalefet de iyice güçlenmeye başladı ve bu olaylardan sonra daha da artacak.
aziz yıldırım ın ne kadar süredir görevde olduğunu ve iyi de kötü de icraatlarını biliyoruz demeçlerinden de olsun az cok kişiliğini biliyoruz
bu kadar yorum yapabilelim
bakarsın ne kongreye ne tribüne gerek kalır ??
gerçekten üzülmem karar onanırsa şundan daha fazla fenerbahçeye zarar vermeleri mümkün değil çünkü.
Ayrıca şunu da söyleyeyim, Alex'in gitmesi taraftarı ikiye bölecek ve bu bölünüş Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman ikilisini de etkileyecek. Taraftarlar tavır alacak bu iki isime de ve takımın diğer efsanesi Aziz Yıldırım ve sevilen isim Aykut Kocaman'da kötü şekilde ayrılmasına sebep olunabilir ilerleyen aylarda ya da yıllarda...
FM Gazetesi
Alex'in kellesi öyle ağırdır ki öyle kolay kolay alamazsın. Alırsan da o koltukta fazla oturamazsın. Tek dileğim umarım önce Gladbah sonra Beşiktaş bizi yener sende bu takımdan gidersin Aykut. Çünkü benim için artık ne EFSANE ne de KOCAMAN'sın.
bence protesto olarak bayan taraftarlar maca gitmesin..
Twitter'da o kadar çok kişi ""Bir Galatasaraylı"" olarak Alex'in durumuna üzüldüm" demişki "Bir Galatasaraylı" TT listesine girmiş.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Beyler hakaretli konuşmayın yahu.
Tamam sinirler gergin ama görüşlere saygı..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Şahsen Alex'in gitmesi çok daha iyi oldu bence.Alex iyi bir futbolcu olabilir ama takıma zarar vermeye başlayınca gönderilmesi gayet normal olur.Aziz Yıldırım'ın dediği gibi kimse Fenerbahçe'den üstün değildir.Futbolcu ne kadar iyi olursa olsun kararı hoca verir.Aykut Kocaman gol rekoru olayına zaten inanmıyorum.Adam Fenerbahçe'yle 3 yıllık sözleşme imzalamış(Aykut Kocaman) ve gol rekoru geçilecek diye futbolcuyu oynatmayacak..O da bu camiada yetişti ve böyle düşündüğünüde sanmıyorum ki şike olayları patlak verildiğinde takımın başında olan adamın şuan getirildiği pozisyon çok yanlış bence.
Alex tazminat almadan gitmiş.
Aykut kocamanda aynı adamlığı gösterir inşallah
Bir yabancının böyle bir davranışta bulunması Alex'in kişiliğinin en basit örneklerinden bir tanesi
Aykut Kocaman gidene kadar Fenerbahçe maçlarını takip etmeme kararı aldım. Kendisinden çok daha büyük bir efsaneyi böyle harcamasını sindiremiyorum.
Aykut Kocaman'da 2 haftaya kalmaz istifa eder zaten. Böyle bir havanın içindeki takım başarı yakalayamaz. Hafta için önemli bir maç var. Sonrasında Derbi.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fenerbahçe araştırma görevlileri şimdi muhtemelen apar topar bu tarz bir oyuncu bakacaktır. Ya da daha tecrübeli bir yıldız gelecektir. Mutlaka yeri dolar ama.
FM Gazetesi
Rakip takım taraftarı olarak açıkcası rahatladım. Rakibimde her zaman gol atabilecek, en kötü oynadığı maçta bile bir orta yapıp bir frikik atıp aradan sıyrılıp kısa boyuna rağmen rahatlıkla kafa golü atabilecek bir yıldız yok artık.
Güle güle Alex.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Alex'in gidişi bana bile koydu.Futbolla ilgilendiğim zamandan bu yana Alex bu takımdaydı.Çok tuhaf geliyor bana Alex'siz Fenerbahçe nasıl olacak diye.Daha önce hiç görmedimAma bu adam böyle gitmeyi haketmedi.Başka bir oyuncu olurdu ama Alex olmaz.Yazık oldu adama.Her şeyiyle dört dörtlük bir adamdı.Fenerbahçeli olup olmaması önemli değil.Herkesin sevdiği,saydığı bir oyuncuydu Alex.Hiçbir zaman ne rakibiyle ne başka kulüp taraftarıyla polemiğe girmeyen adam bir anda günah keçisi ilan edildi kıskanç dedi diye.Durduk yere demediği çok açık bir gerçek.Aykut Kocaman'ın zehri gün geçtikçe yayılıyor.Ya bir panzehir bulunacak en kısa sürede ya da ölüme mahkum edilecek takım.
Samet Güzel'in Alex ile yakınlığı biliniyor zaten. Tercümana da gerek kalmadığına göre doğru olanı yapmış.
Last edited by di canio : 01.Ekim.2012 at 19:58 Reason: Silinen mesajdan alıntı
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Fenerbahçe yönetimi kangren olmuş kolu yerine sadece biraz zedelenmiş sol ayağını kesmeyi tercih etti.Hiç biri ''Bi' Alex Değil'' olamayacak da.Türk Futbolu'nda ne kadar çok ''Adam'' varsa o kadar kolay harcanıyor.Bana göre hava hoş.Artık Fenerbahçe derbilerinde Alex çıkıp bir yerden vurup gol atacak mı diye korkmayacağım.Yıllardır bahsettiğimiz ''Alex'siz Fenerbahçe''yi bu yıl göreceğiz.Merakla takip edeceğim.
Bu arada Samet Güzel'in istifa ettiği haberi doğru ise helal olsun.Artık birileri ses çıkarmaya başlamış,devamı gelecektir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Samet istifa ettiyse sevinirim. Şahsen sevmiyordum onu.
Samet işsiz kalmaz zaten doğru olanı yapmış dökülsün yapraklar
Fenerbahçe tarihinin gördüğü en iyi futbolcuyu -bana göre- bu şekilde takımdan yollayamazsın, bir jübile maçı yada veda töreni bile yapmadan... Helal olsun!
Güle güle büyük kaptan!