Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

3 15.79%
  • Berabere biter

11 57.89%
  • Trabzonspor kazanır

5 26.32%
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 94 sonuç

Konu: Beşiktaş - Trabzonspor | STSL 8. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

TRABZONSPOR: Onur, Zeki, Mustafa, Bamba, Emerson, Olcan, Soner, Zokora, Sapara, Yasin, Halil

Milli takımda 2 gol atan Janko olsa daha iyi olurdu sanki Trabzon adına. Beklenen bir kadro gelmiş, bence maç gollü geçecek, kazanan çıkarsa da Trabzonspor olur gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

En cekindigim adam Holosko.

Herkes bizi favori yapmis sanki Besiktastan cok daha iyi durumdayiz kaldiki bide mac Inonude.

Sezonun en iyi karsilasmalarindan biri olacak gibi geliyor, iki takimda acik oynayacak gibi sahaya cikmis.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post

Sezonun en iyi karsilasmalarindan biri olacak gibi geliyor, iki takimda acik oynayacak gibi sahaya cikmis.
    Ikinci yarisiyla bu dedigim gerceklesmis.

1 puan iyidir Inonuden. Avci maci izledimi acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zeki Yavru iyi oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sapara güzel attı Fernandes ava giderken avlandı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tribun Dergi ‏@tribundergi
    İnönü Stadı'nda devre arasında tribünlerden "Quaresma" sesleri yükseliyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Trabzon çok güzel gelip son vuruşuyla birlikte çok güzel bir gol attı.
    Beşiktaş da durumlar kötü tribün iyidi ancak bu golden sonra ikinci yarı iyi başlamazsa onlarda 60 65 ten sonra sırt çevirirler..

Beşiktaş'ın oynadığı futbol mu?Değil her sene daha da berbat oluyor.Stadda mahalle maçını izletseler daha eğlenceli olur.

Fernandes'i herkes destekliyor ama en başından beri sevmiyorum bu adamı.Yaptı yine yapacağını.

Kısaca:Tüm takım satılsın,yalnızca 2 kişi kalsın:Özyakup ve Türk...Samet Aybaba istifa etsin.Bu futbol takımı artık kurtulsun.Gitmesin lan kimse maça.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Spiker nasıl üzüldü öyle.Sanırsın milli takım gol yedi.Derbi bu insan biraz heyecanlı söyler Trabzon'un gol attığını.Adam golden sonra kendine gelemedi.
    Sapara'da şık bir vuruş yaptı.Fernandes'in laubaliğinden kontra yedi Beşiktaş.Trabzon en kötü berabere kalır.Beşiktaş'ta oyunu çevirecek kapasite yok.Düşünün Almeida kanatta oynuyor.Forvette Batuhan diye biri var.Var mı yok mu belli değil.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Spiker nasıl üzüldü öyle.Sanırsın milli takım gol yedi.Derbi bu insan biraz heyecanlı söyler Trabzon'un gol attığını.Adam golden sonra kendine gelemedi.
    Sapara'da şık bir vuruş yaptı.Fernandes'in laubaliğinden kontra yedi Beşiktaş.Trabzon en kötü berabere kalır.Beşiktaş'ta oyunu çevirecek kapasite yok.Düşünün Almeida kanatta oynuyor.Forvette Batuhan diye biri var.Var mı yok mu belli değil.
    http://www.youtube.com/watch?v=gQ8NCK4DfIY

anlatım özet değil canlı anlatım
    aynı spiker yanılmıyorsam
    iki melih de koyu beşiktaş lı ligtv de

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Trabzonspor sağ kanadı cok iyi bir yetenek...Soner'de aynı şekilde..

İki takım'da top oynamıyor..acayip kilit bir oyun var ortada...Son atakta...bağıra bağıra gol geliyorum dedi ve gol oldu..1-0 önde kapatmak trabzonu bu kilit oyunda memnun etmiştir diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=gQ8NCK4DfIY

anlatım özet değil canlı anlatım
    aynı spiker yanılmıyorsam
    iki melih de koyu beşiktaş lı ligtv de
    Melih Gümüşbıçak galiba şu anda anlatan.İyi maç anlatıyor ses tonu felan iyi ancak çok belli ediyor taraftarlığını.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayrıca kapalı neden dolmuyor Beşiktaş'ta?Boşluklar dikkat çekiyor.Takım umut vaad etmeyince feda da bir yere kadar dediler heralde.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Fernandes farkını ortaya koydu
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

15. Default

Goooolll beee Fernandes Ferdi'm benim
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Onur neler çıkardı öyle ard arda.Şu adamı milli takıma almayanlar umarım izlerken utanıyorlardır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maç Beşiktaş'a döndü, Trabzonspor sahada yok. Onur dışında tabii.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

mac nasil gidiyor arkadaslar ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Of of Olcay ne kaçırdı öyle.Almeida ve Olcay ikinci yarı yüzde yüz kaleciyle karşı karşıya pozisyon harcadı.Valla şu anda herkes yerde Beşiktaş'ta.İkinci yarı çok iyi mücadele ettiler.İkinci yarı Beşiktaş galibiyeti kaçırdı.Açıkçası yazık oldu kaçan pozisyonlara.Atacaksın arkadaş onlarda kaçmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yuh nasıl kaçtı o son saniyede 1-1 bitti.Yine 4 büyüklerin tümü puan kaybetti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

1-1 bitti maç. Olcay son dakikada takımının 2. yarıdaki emeğine yazık etti. Tabii Volkan Şen'in de kaçırdı bir pozisyon var ama Olcay fena kaçırdı.

Az önce FM13'te Olcay'ın bitiriciliği neden 8 diye bir şey gördüm?O soruyu yazan kişi cevabını aldı.Ben dahil tüm Türk milleti o pozisyonu gol yapardı.

Hasan Türk neden oynatılmıyor????????

Samet Aybaba istifa et artık.

23. Default

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Az önce FM13'te Olcay'ın bitiriciliği neden 8 diye bir şey gördüm?O soruyu yazan kişi cevabını aldı.Ben dahil tüm Türk milleti o pozisyonu gol yapardı.

Hasan Türk neden oynatılmıyor????????

Samet Aybaba istifa et artık.
    O pozisyonu Onur çıkardı ayağıyla. İlk yarı ne kadar vasatsa ikinci yarı bir o kadar heyecanlı ve kaliteli oldu.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post

Komik değil acı bir durum var. 1 kişi tüm emekleri çöpe attı.
    Last edited by Nedvedmania : 21.Ekim.2012 at 22:09 Reason: Kural 11-Forum Düzeni

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Komik değil acı bir durum var. 1 kişi tüm emekleri çöpe attı.
    Doğrudur. Ama hepsinin aynı anda yere yıkılması ilginç bir tablo oluşturdu tarafsız gözle izleyenler açısından

Fernandes gol atmadan hemen önce izlemeye başladım. Fernandes'in golü güzeldi. Tam vaktinde yetişmişim. Son dakikaya kadar zevkli bir maç oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Süperdi ya. Aglayanlar filan sanki sampiyonluk kactı son maçta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu foto bir takımdan inancın, hırsın ne kadar fazla olduğunu gösteriyor. Dalga geçildi demiyorum ama her ne kadar dalga geçen varsa önce kendi milyon dolarlık takımlarına baksınlar ne yaptıklarına

Ayrıca bir kişi emeği çöpe attı demiş, ne çöpe atıldı pardon? Bir kişi net pozisyon kaçırınca çöpe mi atılıyor her şey. Futbol bu içerisinde her şey var. Emeğin falan gitti yok. Neden Olcay'ın hırsla topu takip edip oraya kadar koştuğu söylenmiyor acaba? Neden illa negatif bir yön aranıyor?
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bu foto bir takımdan inancın, hırsın ne kadar fazla olduğunu gösteriyor. Dalga geçildi demiyorum ama her ne kadar dalga geçen varsa önce kendi milyon dolarlık takımlarına baksınlar ne yaptıklarına

Ayrıca bir kişi emeği çöpe attı demiş, ne çöpe atıldı pardon? Bir kişi net pozisyon kaçırınca çöpe mi atılıyor her şey. Futbol bu içerisinde her şey var. Emeğin falan gitti yok. Neden Olcay'ın hırsla topu takip edip oraya kadar koştuğu söylenmiyor acaba? Neden illa negatif bir yön aranıyor?
    Üstteki futbolcuların kendini yere attığı pozisyonda futbolcuların siniri gözüküyor bence.Bu kadar net pozisyon nasıl kaçar 93 dakika koşan futbolcuya yazık.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri