Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Kasımpaşa kazanır

3 21.43%
  • Berabere biter

3 21.43%
  • Beşiktaş kazanır

8 57.14%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 49 arası toplam 49 sonuç

Konu: Kasımpaşa - Beşiktaş | STSL 9. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Trabzonspor maçı ve bu maç gösterdi ki takım milli maçlar dolayısıyla verilen arayı iyi değerlendirmiş. Gerekli dersler çıkartılmış. Takımdaki yardımlaşma iki maçtır çok iyi. Hilbert,Sivok iki maçtır savunmada hatasız oynuyorlar. Takımda şu an sırıtan tek bölge sol taraf rakiplerde hep o bölgeden atak yapmaya çalışıyor. Bir tek Uğur değil onun önünde oynayan Olcay'da maç içinde çok kopuk oynuyor. Sağ tarafta Hilbert, Holosko uyumlu bir şekilde götürüyorlar o kanadı ama sol tarafta Uğur,Olcay ikilisi işin savunma kısmında çok iyi değiller. İsmail bir an önce dönse çok iyi olacak. Uğur Boral ters kademelerde çok fena adam geçiriyor. Allah'tan Ersan bıraktığı boşlukları kapatıyor neyse ki.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Olcay, Uğur ve gol atmasına rağmen Almeida takımın kötüleriydi. Almeida yine bomboş gol kaçırdı.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Trabzonspor maçı ve bu maç gösterdi ki takım milli maçlar dolayısıyla verilen arayı iyi değerlendirmiş. Gerekli dersler çıkartılmış. Takımdaki yardımlaşma iki maçtır çok iyi. Hilbert,Sivok iki maçtır savunmada hatasız oynuyorlar. Takımda şu an sırıtan tek bölge sol taraf rakiplerde hep o bölgeden atak yapmaya çalışıyor. Bir tek Uğur değil onun önünde oynayan Olcay'da maç içinde çok kopuk oynuyor. Sağ tarafta Hilbert, Holosko uyumlu bir şekilde götürüyorlar o kanadı ama sol tarafta Uğur,Olcay ikilisi işin savunma kısmında çok iyi değiller. İsmail bir an önce dönse çok iyi olacak. Uğur Boral ters kademelerde çok fena adam geçiriyor. Allah'tan Ersan bıraktığı boşlukları kapatıyor neyse ki.
    Sol tarafın kopuk olmasının nedeni şu aslında, Uğur oranın adamı değil ve sürekli çıkmak istiyor, olcay ise zaten kopuk bir oyuncu ve bu savruk bir kanat yapıyor bizim sol kanadımızı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Hilbertte aslına bakarsan bek değil ama Holosko savunmaya çok yardım ettiğinden açıkları kapatabiliyor. Takımdaki iki bekte orjin bek değil. Oğuzhan gibi Erkan Kaş sol tarafta denenebilir. Gelecek maçlarda öyle bi değişiklik bekliyorum. İsmail Köybaşı dönene kadar o bölge sıkıntı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

-ALMEIDA'YI ÇALIŞTIRIYORUZ-

Almeida'nın büyük katkı sağladığını ifade eden Aybaba; "Almeida ile karşı karşıya pozisyonları çalışıyoruz. Kendisi iyi niyetli birisi. Bize büyük katkı sağlıyor, bu tür sıkıntıları aşacaktır. Takım halinde hareket etmelerini, oyuncularımın saha içinde konuşması beni sevindiriyor. 4 maçlık bir sıkıntı çektik, o da bizi biraz etkiledi. Böyle maçların sayısını arttırmamız lazım." dedi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hiç beklemediğim şekilde, çok rahat bir maç izledim. Bunun sebebi, skorun ilk yarıda 2-0 olup 2-1 iken 2. yarının başlarında 3. golü bulmamızdı. 2. yarıda gol gecikseydi, sıkıntılı bir maç olabilirdi. Bunun dışında; farka gidebilirdik, saçmasapan goller kaçmasaydı.

Teşekkürler Beşiktaş, güzel bir bayram hediyesi verdiğin için.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Beşiktaş maçlarının genellikle özetlerine bakıyorum ama onlara bakınca bile Gregor'un transferinin gereksiz olduğu düşüncesindeyim. Cenk daha kötü bir kaleci değil. Genç olması vs. gibi konulara girmiyorum bile.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok iyi oynadık, özellikle 2. gol harikaydı. Bu kadro değişmemeli bence, birkaç maç daha denenmeli. Ayrıca birileri Almeida ve Olcay'a karşı karşıya kaldığı pozisyonları atmayı öğretsin.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Çok iyi oynadık, özellikle 2. gol harikaydı. Bu kadro değişmemeli bence, birkaç maç daha denenmeli. Ayrıca birileri Almeida ve Olcay'a karşı karşıya kaldığı pozisyonları atmayı öğretsin.
    Belki Oğuzhan veya uğur değişebilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    İsmail Köybaşı geldiğinde Uğur ile değişmeli ama Oğuzhan'ı çok beğendim ben, Fernandes ile de iyi anlaşıyor.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fernandes çok kral adam gerçekten. Oğuzhan'da Beşiktaş tarihinin en doğru transferlerinden biridir bana göre. Arsenal'den Türkiye'ye nasıl geldi hâlâ anlamış değilim, ben olsam teklifi bile dinlemezdim Kasımpaşa'da Metin Diyadin'i göndermenin sıkıntısını daha çok çekecek bunlar daha bi şey değil.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Ofspor ve Mersin maçlarında Holosko'nun veya Olcay'ın yerine Erkan, Uğur Boral'ın yerine de Emre Özkan görmeyi istediğim ikili. Toraman da, Mersin maçında cezalı, yerine Necip oynarsa istediğim kadro olacak sahada.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Buraya dün gece yazmıştım sayfa kendini yenilide sinir olup yazmadım...Beşilktaş trabzonspor macından sonra kazandı...Taraftarın alkışlaması oyunculara ekstra motivasyon sağladı..takımda birlik beraberlik artmış..

"AYRICA BEŞİKTAŞIN 2 .GÖLÜ UZUN ZAMAN SONRA SÜPER LİG'DE GÖRDÜĞÜM EN İYİ GÖLDÜ"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Uzun süre sonra kazandığımızı görmek sevindirici.Umarım devamı gelir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Oğuzhan'ı bende beğendim potansiyelli bir oyuncu , Beşiktaş'a yarar sağlayacaktır , Milli Takım seçimi ne yönde oldu ?
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Oğuzhan'ı bende beğendim potansiyelli bir oyuncu , Beşiktaş'a yarar sağlayacaktır , Milli Takım seçimi ne yönde oldu ?
    Türkiye'yi tercih etti.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Türkiye'yi tercih etti.
    Sevindim böyle olduğuna bu tür yetenekli gurbetçi oyuncuların bizim Milli Takımımızı tercih etmesi güzel bir olay.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2006

Bir K.Paşa'lı olarak, takımın halinden utanıyorum; maçı dönem dönem izledim. Beşiktaş kazanacağını maç öncesi bekliyordum. Sezon başındaki demeçlerden ve siyasilerinde Kasımpaşa ile Beşiktaş'ı birleştrimek için çalıştığınında farkındayım.

Her neyse maça dönersek, bu Fernandes olağanüstü bir isim. Barcelona, R.Madrid, Dortmund, Munich, ManU al ortasahına koy oynar. Böyle bir oyuncuya sahip oldukları için çok şanslılar.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

MiLLet kaLeci iLe karşı karşıya kaLamaz, biz son 2 maçta 6 tane kaLeci iLe karşı karşıya pozisyon kaçırdık.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri