Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

16 69.57%
  • Berabere biter

2 8.70%
  • Antalyaspor kazanır

5 21.74%
Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 196 sonuç

Konu: Fenerbahçe - MP Antalyaspor | STSL 9. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bence defans hariç şöyle çıkarız

sow kuyt krasic

caner cristian

selçuk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İddia'da ilk yarı 0 maç sonu 2 verdim ama sanmıyorum. Fenerbahçe ilerde basacaktır bu maçı alacaktır he ama basmazsa rölantiye alırsa iddia tutabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Volkan, Gökhan, Bekir, Serdar, Hasan Ali, Cristian, Selçuk, Caner, Stoch, Kuyt, Sow

Hakan, Koray, Musa Nizam, Deniz Barış, Ergün, İbrahim, Murat, Tita, Aissati, İsaac, Diarra

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe : Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Cristian Baroni, Selçuk Şahin, Milos Krasic, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Moussa Sow

Yedekler: Serkan Kırıntılı, Miroslav Stoch, Recep Niyaz, Semih Şentürk, Salih Uçan, Özgür Çek, Orhan Şam

Antalyaspor : Hakan Arıkan, Koray Arslan, Deniz Barış, Musa Nizam, Ergün Teber, İbrahim Dağaşan, Ismail Aissati, Promise Isaac, Tita, Murat Duruer, Lamine Diarra

Yedekler: Sammy NDjock, Ali Tandoğan, Emrah Başsan, Zeki Yıldırım, Nikola Zizic, Murat Akın, Ömer Şişmanoğlu

tff.org
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dizilim böyle olsaydı

Volkan
    Gökhan-Serdar-Bekir-Hasan
    Krasiç-Selçuk-Cristian-Caner
    Kuyt-Sow

belki bu tertiple sahada daha düzenli durur, Alanları daha iyi değerlendirirdik ve 4-4-2'yi takım üzerinde görme şansımız olurdu.
    Ama yine Caner göbekte bir müddet sonra solda, Sow sol kanatta sonra forvette sonra sağ kanatta, Dirk Kuyt top neredeyse orada, Selçuk defasın içinde, Krasiç'in ki bugün ne durumda olduğuna bağlı vs. Gözler yine fırıl fırıl olacak, Hani rakibi şaşırtmak için oyunda sürekli pozisyon değişikliği yapsak neyse de genelde şaşıran biz oluyoruz : )

Hayırlısı bakalım, başarılar Fenerbahçem...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu Şifo çok ilginc bir adam Emrah çok iyi giderken yedek bıraktı Gs maçında 4 yedi oturdu bu maç yine Emrah iyi oynarken yedek bırakmıs yine bir 4 yesinde akıllansın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bu Şifo çok ilginc bir adam Emrah çok iyi giderken yedek bıraktı Gs maçında 4 yedi oturdu bu maç yine Emrah iyi oynarken yedek bırakmıs yine bir 4 yesinde akıllansın.
    Emrah iki maçtır yedek. Ayrıca takımın 4 yemesini bir hücum oyuncusunun olmamasına bağlamak da çok saçma.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

İç saha yenilmeme rekoru Porto'day dı değil mi? 50 maç diye hatırlıyorum. Yoksa başka var mı? Bizde inşallah bugün 48'i görürüz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Real Madrid 121 maç yenilmemiş evinde.

http://www.rsssf.com/miscellaneous/unbeaten.html#home

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    İç saha yenilmeme rekoru Porto'day dı değil mi? 50 maç diye hatırlıyorum. Yoksa başka var mı? Bizde inşallah bugün 48'i görürüz.
    galibiyet serisi olabilir o 50 mac, yenilmezlik konusunda rakam daha buyuktur mutlaka.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Sadece Aykut Kocamnın korkaklığından dolayı fenerbahçenin kaybetmesini istiyorum

Nesil
    2006

Fenerbahçe maça 4-4-2 çıkar, Lig Tv ısrarla 4-5-1 olarak yazıyor; ama Krasiç sağda Caner solda olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Sadece Aykut Kocamnın korkaklığından dolayı fenerbahçenin kaybetmesini istiyorum
    nicin korkak, anlamadim ki. cift forvet cikiyor adam, bildigin 4-4-2 iste. daha ne yapsin.
    elinde xavi mi var da ortasahaya cristian-selcuku cikarmasin. makul bir kadro, hem krasic hem caner yeterince cesur bir secim bence aykut kocaman icin .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

...

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    nicin korkak, anlamadim ki. cift forvet cikiyor adam, bildigin 4-4-2 iste. daha ne yapsin.
    elinde xavi mi var da ortasahaya cristian-selcuku cikarmasin. makul bir kadro, hem krasic hem caner yeterince cesur bir secim bence aykut kocaman icin .
    benim korkak dememim sebebi genç oyunculara şans vermemesi oldu bu kadar sakat varken evinde oynadığın bir maçta genç bir oyuncu oynatabilirsin önceki sezon antep maçında servet kırmızı kart gördükten sonra forma görmedi böyle şeyler neden fenerbahçede olmuyor onu anlamıyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İlk golü atanın kazanacağını düşünüyorum. Antalyaspor atarsa 2.'yi de atarlar bence 0-2 yada 1-2 gibi bir skor olabilir. Fenerbahçe atarsa en az 3 fark olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    böyle şeyler neden fenerbahçede olmuyor onu anlamıyorum
    Tecrübe, tecrübe
    Bak şimdi Topu Selçuk'a veriyorlar oyun yönünü değiştirsin diye attığı pas taca gidiyor.
    Volkan aut'u kullanırken topu ona veriyor, oyun kurulsun diye, o tekrar Volkan'a atıyor, Volkan sallama vuruyor yine taca gidiyor.
    Anlayacağın gibi tecrübe çok şey.
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Ah bekir ah

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Az önce Selçuk Şahin'in verdiği ara pasta golü atamayan Diarra bu sefer yakaladığı boşluğu affetmedi. Volkan her zaman gününde olmuyor ne yazık ki sizi kurtarsın.
    ...

Gol oldu..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lamine Diarra çok güzel bir gol attı.

47 maçlık seri bozulacak gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bir atağı daha golle savuşturuyoruz 0-2
    ...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sübhanallah ibretlik maç.

0-2

Yine Diarra.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Antalyaspor bu sezon sampiyon olursa sasırmayın bu saatten sonra.Sezon bası büyük isler yapar Antalya diyordumda bu kadar ciddiyete binecegini tahmin etmiyordum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O eski halinden eser yok Fenerin. Zevkle izlerdim Fener maçlarını. Şimdi ise hemen malubiyeti kabullenen bir Fener. Hala diyorum ve hep diyeceğim, Aykut Kocaman Bu takımın başında Fatih Terim olsa varya yemin ediyorum ECC şampiyonu yapar şu kadroyu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Ne oynadığımız belli değil kanat desen yok bek desen yok göbek desen o da yok bi kuyt var başkada yok.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu kadar kötü futbol oynayan..2 top yapamayan..ruhsuz bir takım görmedim...Kasımpaşa macının aynısı..Resmen antalyaspor futbolunu izliyorum...Antalya cok iyi top ceviriyor..Artık Aykut Kocaman savunanlar ne söyleyecek bilmiyorum..AEL ve Antalyaspor futbol ortada...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

iddaa'da çifte şans olmadan 02 işaretlemiştim. Fenerbahçe'nin kadrosundaki eksiklere güvendim, Antalya da sağolsun şu ana kadar yanıltmadı beni. Kazansınlar da şu maçı cebimize biraz para girsin yahu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Antalyaspor, inanılmaz bir takım olmuş, çıkmış. Şifo Mehmet'e helal olsun, kısıtlı kadroyla nerelere getirdi takımı. Bu sezon, böyle giderlerse ilk 4'e girerler banko.

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri