bence defans hariç şöyle çıkarız
sow kuyt krasic
caner cristian
selçuk
bence defans hariç şöyle çıkarız
sow kuyt krasic
caner cristian
selçuk
İddia'da ilk yarı 0 maç sonu 2 verdim ama sanmıyorum. Fenerbahçe ilerde basacaktır bu maçı alacaktır he ama basmazsa rölantiye alırsa iddia tutabilir![]()
Volkan, Gökhan, Bekir, Serdar, Hasan Ali, Cristian, Selçuk, Caner, Stoch, Kuyt, Sow
Hakan, Koray, Musa Nizam, Deniz Barış, Ergün, İbrahim, Murat, Tita, Aissati, İsaac, Diarra
Fenerbahçe : Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Cristian Baroni, Selçuk Şahin, Milos Krasic, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Moussa Sow
Yedekler: Serkan Kırıntılı, Miroslav Stoch, Recep Niyaz, Semih Şentürk, Salih Uçan, Özgür Çek, Orhan Şam
Antalyaspor : Hakan Arıkan, Koray Arslan, Deniz Barış, Musa Nizam, Ergün Teber, İbrahim Dağaşan, Ismail Aissati, Promise Isaac, Tita, Murat Duruer, Lamine Diarra
Yedekler: Sammy NDjock, Ali Tandoğan, Emrah Başsan, Zeki Yıldırım, Nikola Zizic, Murat Akın, Ömer Şişmanoğlu
tff.org
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Dizilim böyle olsaydı
Volkan
Gökhan-Serdar-Bekir-Hasan
Krasiç-Selçuk-Cristian-Caner
Kuyt-Sow
belki bu tertiple sahada daha düzenli durur, Alanları daha iyi değerlendirirdik ve 4-4-2'yi takım üzerinde görme şansımız olurdu.
Ama yine Caner göbekte bir müddet sonra solda, Sow sol kanatta sonra forvette sonra sağ kanatta, Dirk Kuyt top neredeyse orada, Selçuk defasın içinde, Krasiç'in ki bugün ne durumda olduğuna bağlı vs. Gözler yine fırıl fırıl olacak, Hani rakibi şaşırtmak için oyunda sürekli pozisyon değişikliği yapsak neyse de genelde şaşıran biz oluyoruz : )
Hayırlısı bakalım, başarılar Fenerbahçem...
...
Bu Şifo çok ilginc bir adam Emrah çok iyi giderken yedek bıraktı Gs maçında 4 yedi oturdu bu maç yine Emrah iyi oynarken yedek bırakmıs yine bir 4 yesinde akıllansın.
İç saha yenilmeme rekoru Porto'day dı değil mi? 50 maç diye hatırlıyorum. Yoksa başka var mı? Bizde inşallah bugün 48'i görürüz.
Real Madrid 121 maç yenilmemiş evinde.
http://www.rsssf.com/miscellaneous/unbeaten.html#home
Sadece Aykut Kocamnın korkaklığından dolayı fenerbahçenin kaybetmesini istiyorum
Fenerbahçe maça 4-4-2 çıkar, Lig Tv ısrarla 4-5-1 olarak yazıyor; ama Krasiç sağda Caner solda olacak.
benim korkak dememim sebebi genç oyunculara şans vermemesi oldu bu kadar sakat varken evinde oynadığın bir maçta genç bir oyuncu oynatabilirsin önceki sezon antep maçında servet kırmızı kart gördükten sonra forma görmedi böyle şeyler neden fenerbahçede olmuyor onu anlamıyorum
İlk golü atanın kazanacağını düşünüyorum. Antalyaspor atarsa 2.'yi de atarlar bence 0-2 yada 1-2 gibi bir skor olabilir. Fenerbahçe atarsa en az 3 fark olur.
...
Ah bekir ah
Az önce Selçuk Şahin'in verdiği ara pasta golü atamayan Diarra bu sefer yakaladığı boşluğu affetmedi. Volkan her zaman gününde olmuyor ne yazık ki sizi kurtarsın.
...
Gol oldu..
Lamine Diarra çok güzel bir gol attı.
47 maçlık seri bozulacak gibi..
Bir atağı daha golle savuşturuyoruz 0-2
...
Sübhanallah ibretlik maç.
0-2
Yine Diarra.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Antalyaspor bu sezon sampiyon olursa sasırmayın bu saatten sonra.Sezon bası büyük isler yapar Antalya diyordumda bu kadar ciddiyete binecegini tahmin etmiyordum.
O eski halinden eser yok Fenerin. Zevkle izlerdim Fener maçlarını. Şimdi ise hemen malubiyeti kabullenen bir Fener. Hala diyorum ve hep diyeceğim, Aykut KocamanBu takımın başında Fatih Terim olsa varya yemin ediyorum ECC şampiyonu yapar şu kadroyu.
FM Gazetesi
Ne oynadığımız belli değil kanat desen yok bek desen yok göbek desen o da yok bi kuyt var başkada yok.
Bu kadar kötü futbol oynayan..2 top yapamayan..ruhsuz bir takım görmedim...Kasımpaşa macının aynısı..Resmen antalyaspor futbolunu izliyorum...Antalya cok iyi top ceviriyor..Artık Aykut Kocaman savunanlar ne söyleyecek bilmiyorum..AEL ve Antalyaspor futbol ortada...
iddaa'da çifte şans olmadan 02 işaretlemiştim. Fenerbahçe'nin kadrosundaki eksiklere güvendim, Antalya da sağolsun şu ana kadar yanıltmadı beni. Kazansınlar da şu maçı cebimize biraz para girsin yahu.
Antalyaspor, inanılmaz bir takım olmuş, çıkmış. Şifo Mehmet'e helal olsun, kısıtlı kadroyla nerelere getirdi takımı. Bu sezon, böyle giderlerse ilk 4'e girerler banko.