Gidişat çok iyi sakatlık problemi olmazsa hiç bir problem olmaz gibi ama herhangi bir sakatlıga direnebilecek bir kadro genişligi yok
Gidişat çok iyi sakatlık problemi olmazsa hiç bir problem olmaz gibi ama herhangi bir sakatlıga direnebilecek bir kadro genişligi yok
You'll Never BeatThe Irish !
Tebrikler ,gayet ilginç kararlar almışsın ve zevkle takip edeceğiz seni,5-10 dedim konuyu okumadan evvel ama 2-4 diyorum şimdi en az.
Orta Saha'da kimleri oynatıyorsun şimdi?
Süper Lig 8. Hafta
İstanbul BBSK 2-0 Beşiktaş
Sezonun ilk mağlubiyetini aldık İstanbul BBSK karşısında. 19. dakikada savunmanın hatasında Doka topu ağlara gönderdi ve 1-0 geriye düştük. Bu dakikadan sonra atak oynasak da aradığımız golü bir türlü bulamadık. 90+4 oynanırken Emre Özkan'ın Webo'ya yaptığı müdahale sonrası hakem penaltı dedi ve Webo'nun golüyle maç 2-0 sona erdi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kesinlikle katılıyorum şu an için maddi durumu düzeltip seneye yabancı transferi yapabiliriz.
Sakatlık problemi şu an için isteyeceğim en son şey. Savunmada yedek yok, Atınç var ve o da sezon başından beri sakat 2 haftası kaldı. Son İBB maçında Ersan sakat sakat oynadı. Oraya devre arası takviye yapacağım.
Teşekkürler...
Orta sahada 4'lü oynuyorum.
Olcay--Veysel Sarı--Necip Uysal--Burhan Eşer
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aslında biraz altyapıdan yetişen gençleri de oynatsan daha güzel olur.Orta Saha'da bir tek Necip'i görüyorum altyapı'dan gelen.O da kaptan olacak nerdeyse.![]()
Aykut Demir var gençlerbirliğinde ucuza kapatabiliyorsun bir dene istersen alternatif olur.
Şu anda bu oyuncuları direkt olarak oynatamıyorum ancak savunmanın solunda Emre Özkan oynuyor. İleride Batuhan bunların hepsi alt yapıdan yetişme oyuncular. Erkan Kaş oldukça süre buluyor. Hiç oynamıyor değiller ancak şuanki ortamda mevkilerinin en iyilerini oynatmaya çalışıyorum.
Tam yapmak istediklerimi yapmışsın hocam. Turgay biraz tuzlu olmuş sanki. Ziya Erdal ile Uğur takası nasıl olur acaba?
Muhteşem bir transfer politikası olmuş hocam başarılar seneye avrupa beklesin türk futbolcuların ayak seslerini![]()
Başarılar MuratBende başta avrupa için oynar dedim ama skorlara bakılırsa sağlam gidiyorsun. Devre arasında getirmeyi planladığın kimse var mı?
FM Gazetesi
Başarılar. Takipçinim İBB galibiyeti kötü olmuş. 2 kasım gelsinde bizde paylaşalım kariyerleri![]()
ASLINDA FUTBOL KOLAYDIR, ZOR OLAN FUTBOLU KOLAY OYNAMAK.!
Beşiktaş şu belediyenin çukurunu bi kapatamadı![]()
İnşallah, bu şekilde giderse Avrupa zor değil.
Devre arasında en az 1 tane stoper ve forvet alınacak ancak gerisi ne olur belli olmaz.
İnşallah o günlerde gelir
Belediye'den kurtuluş yok.
Süper Lig 9. Hafta
Beşiktaş 3-1 Gaziantepspor
Bir başka geri dönüş hikayesi daha yaşadık, 1-0 geriye düştüğümüz maçı 3-1 gibi bir skorla çevirip Trabzon deplasmanı öncesi moral oldu.
Süper Lig 10. Hafta
Trabzonspor 0-1 Beşiktaş
Süper Ligin en çok koşan oyuncusu seçilen yeni transferimiz Burhan Eşer attığı gol ile Trabzon deplasmanında kazanmamızı sağladı.
İyi gidiyoruz hocam. Ama Turgay'ın gol atması lazım, olmaz böyle.![]()
İBB, FM'de bile başa bela ya!Yapılan transferler, gönderilen isimler ve alınan skolara bakarsak, çok çok ilginç bir kariyer oluyor. Başarılar dilerim.
![]()
Acaba takımın aynı dili konuşmasının önemi fm'de biraz abartılmış olabilir mi? Bug gibi. Bu arada bir beşiktaşlı olarak tebrik ederim. Sadece altyapı olsa daha güzel bile olurdu.
Değişik bir strateji ile iyi sonuclar alıyorsun Muro.Başarılar gelir umarım ve kulübü toparlarsın.
1.sırada tamamlarsın hocam fakat yerli takviyelerini biraz zayıf buldum açıkcası.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
başarılar böyle kendini kısıtlayarak yapılan kariyerlere daha sempatiyle bakıyorum.
ankette 15-18 dedim ama o işin şakası
3. bitirmen çok olası duruyor.
Gerçekten çok iyi bir kariyer türk gençleriyle takipteyim.
2-4 arası demiştim ama çok iyi gidiyorsun. Şampiyonluk bile gelebilir. Beşiktaşlı olarak takipçinim![]()
Süper Lig 11. Hafta
Beşiktaş 2-0 Elazığspor
Takımın orta sahasındaki en verimli isimlerinden olan Veysel takımı öne geçirdi, ikinci yarıda da sahneye kaptan çıktı ve Elazığ karşısında 2-0 gibi net bir skorla galip geldik.
Süper Lig 12. Hafta
Fenerbahçe 0-0 Beşiktaş
Bu maça çıkarken kafamızda beraberlik vardı ve istediğimizi de aldık.
gercekten guzel gidiyorsun tebrik ederim...bu gidisatta ki taktik hakkında bilgi verirmisin...
Murat abi güzel politikayla harika gidiyosun oyumu 2-4 arası bitirir dedim ama bu gidişle şampiyon olucan gibi başarılar dilerim![]()
Bir Beşiktaşlı olarak ben de ilerde bjk kariyeri açacağım ve beşıktasın hedefi her zaman şampiyonluktur.beşiktaşımı şampiyon yapıcam.transfer de yapmaya gerek yok.3-5-2 oynarız.mcgregor-ersan-Sivok-Toraman/hilbert-Veli-manu-Oğuzhan-Uğur/quaresma-almeida...
Cenk-Tanju-escude-Necip-Burak-holosko-Batuhan
Quaresma sözleşme yenilemezse onu yollarım.1.kaptan Toraman olur 2.sivok 3.ersan...
Bu kadro şampiyon olur böyle.çok net.
Bazı maçlarda 4-3-3 oynarız.mcgregor/hilbert-ersan-Toraman-Tanju/Veli-manu-Necip/quaresma-holosko-almeida.
1. olur sun murat abi yardır
Takipçinim hocam, gidişat çok iyi. Umarım devamı gelir.