Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 172 sonuç

Konu: Kartal'da FEDA Yabancılara VEDA Zamanı | 2.Sezon

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Gidişat çok iyi sakatlık problemi olmazsa hiç bir problem olmaz gibi ama herhangi bir sakatlıga direnebilecek bir kadro genişligi yok
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

Tebrikler ,gayet ilginç kararlar almışsın ve zevkle takip edeceğiz seni,5-10 dedim konuyu okumadan evvel ama 2-4 diyorum şimdi en az.

Orta Saha'da kimleri oynatıyorsun şimdi?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Süper Lig 8. Hafta
    İstanbul BBSK 2-0 Beşiktaş

Sezonun ilk mağlubiyetini aldık İstanbul BBSK karşısında. 19. dakikada savunmanın hatasında Doka topu ağlara gönderdi ve 1-0 geriye düştük. Bu dakikadan sonra atak oynasak da aradığımız golü bir türlü bulamadık. 90+4 oynanırken Emre Özkan'ın Webo'ya yaptığı müdahale sonrası hakem penaltı dedi ve Webo'nun golüyle maç 2-0 sona erdi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Takim super gidiyor ama seneye avrupa icin kadro zorluk yaratir.
    Kesinlikle katılıyorum şu an için maddi durumu düzeltip seneye yabancı transferi yapabiliriz.

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    Gidişat çok iyi sakatlık problemi olmazsa hiç bir problem olmaz gibi ama herhangi bir sakatlıga direnebilecek bir kadro genişligi yok
    Sakatlık problemi şu an için isteyeceğim en son şey. Savunmada yedek yok, Atınç var ve o da sezon başından beri sakat 2 haftası kaldı. Son İBB maçında Ersan sakat sakat oynadı. Oraya devre arası takviye yapacağım.

Quote Originally Posted by azaptar View Post
    Tebrikler ,gayet ilginç kararlar almışsın ve zevkle takip edeceğiz seni,5-10 dedim konuyu okumadan evvel ama 2-4 diyorum şimdi en az.
    Teşekkürler...

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Orta Saha'da kimleri oynatıyorsun şimdi?
    Orta sahada 4'lü oynuyorum.
    Olcay--Veysel Sarı--Necip Uysal--Burhan Eşer

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Aslında biraz altyapıdan yetişen gençleri de oynatsan daha güzel olur.Orta Saha'da bir tek Necip'i görüyorum altyapı'dan gelen.O da kaptan olacak nerdeyse.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Aykut Demir var gençlerbirliğinde ucuza kapatabiliyorsun bir dene istersen alternatif olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Aslında biraz altyapıdan yetişen gençleri de oynatsan daha güzel olur.Orta Saha'da bir tek Necip'i görüyorum altyapı'dan gelen.O da kaptan olacak nerdeyse.

Gençleri oynatıp riske giremez takım direk şampiyonluk yarışı hedefi koyuyor kapının önünde bulur kendisini

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şu anda bu oyuncuları direkt olarak oynatamıyorum ancak savunmanın solunda Emre Özkan oynuyor. İleride Batuhan bunların hepsi alt yapıdan yetişme oyuncular. Erkan Kaş oldukça süre buluyor. Hiç oynamıyor değiller ancak şuanki ortamda mevkilerinin en iyilerini oynatmaya çalışıyorum.

Tam yapmak istediklerimi yapmışsın hocam. Turgay biraz tuzlu olmuş sanki. Ziya Erdal ile Uğur takası nasıl olur acaba?

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Muhteşem bir transfer politikası olmuş hocam başarılar seneye avrupa beklesin türk futbolcuların ayak seslerini

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar Murat Bende başta avrupa için oynar dedim ama skorlara bakılırsa sağlam gidiyorsun. Devre arasında getirmeyi planladığın kimse var mı?
    FM Gazetesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar. Takipçinim İBB galibiyeti kötü olmuş. 2 kasım gelsinde bizde paylaşalım kariyerleri
    ASLINDA FUTBOL KOLAYDIR, ZOR OLAN FUTBOLU KOLAY OYNAMAK.!

Beşiktaş şu belediyenin çukurunu bi kapatamadı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Muhteşem bir transfer politikası olmuş hocam başarılar seneye avrupa beklesin türk futbolcuların ayak seslerini
    İnşallah, bu şekilde giderse Avrupa zor değil.

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Başarılar Murat Bende başta avrupa için oynar dedim ama skorlara bakılırsa sağlam gidiyorsun. Devre arasında getirmeyi planladığın kimse var mı?
    Devre arasında en az 1 tane stoper ve forvet alınacak ancak gerisi ne olur belli olmaz.

Quote Originally Posted by SnickeedTR View Post
    Başarılar. Takipçinim İBB galibiyeti kötü olmuş. 2 kasım gelsinde bizde paylaşalım kariyerleri
    İnşallah o günlerde gelir

Quote Originally Posted by volkan124 View Post
    Beşiktaş şu belediyenin çukurunu bi kapatamadı
    Belediye'den kurtuluş yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Süper Lig 9. Hafta
    Beşiktaş 3-1 Gaziantepspor

Bir başka geri dönüş hikayesi daha yaşadık, 1-0 geriye düştüğümüz maçı 3-1 gibi bir skorla çevirip Trabzon deplasmanı öncesi moral oldu.

Süper Lig 10. Hafta
    Trabzonspor 0-1 Beşiktaş

Süper Ligin en çok koşan oyuncusu seçilen yeni transferimiz Burhan Eşer attığı gol ile Trabzon deplasmanında kazanmamızı sağladı.

İyi gidiyoruz hocam. Ama Turgay'ın gol atması lazım, olmaz böyle.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İBB, FM'de bile başa bela ya! Yapılan transferler, gönderilen isimler ve alınan skolara bakarsak, çok çok ilginç bir kariyer oluyor. Başarılar dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Acaba takımın aynı dili konuşmasının önemi fm'de biraz abartılmış olabilir mi? Bug gibi. Bu arada bir beşiktaşlı olarak tebrik ederim. Sadece altyapı olsa daha güzel bile olurdu.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Değişik bir strateji ile iyi sonuclar alıyorsun Muro.Başarılar gelir umarım ve kulübü toparlarsın.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

1.sırada tamamlarsın hocam fakat yerli takviyelerini biraz zayıf buldum açıkcası.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

başarılar böyle kendini kısıtlayarak yapılan kariyerlere daha sempatiyle bakıyorum.

ankette 15-18 dedim ama o işin şakası

3. bitirmen çok olası duruyor.

23. Default

Gerçekten çok iyi bir kariyer türk gençleriyle takipteyim.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

2-4 arası demiştim ama çok iyi gidiyorsun. Şampiyonluk bile gelebilir. Beşiktaşlı olarak takipçinim

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Süper Lig 11. Hafta
    Beşiktaş 2-0 Elazığspor

Takımın orta sahasındaki en verimli isimlerinden olan Veysel takımı öne geçirdi, ikinci yarıda da sahneye kaptan çıktı ve Elazığ karşısında 2-0 gibi net bir skorla galip geldik.

Süper Lig 12. Hafta
    Fenerbahçe 0-0 Beşiktaş

Bu maça çıkarken kafamızda beraberlik vardı ve istediğimizi de aldık.

Nesil
    2006
    Yer
    konya

gercekten guzel gidiyorsun tebrik ederim...bu gidisatta ki taktik hakkında bilgi verirmisin...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Murat abi güzel politikayla harika gidiyosun oyumu 2-4 arası bitirir dedim ama bu gidişle şampiyon olucan gibi başarılar dilerim

Bir Beşiktaşlı olarak ben de ilerde bjk kariyeri açacağım ve beşıktasın hedefi her zaman şampiyonluktur.beşiktaşımı şampiyon yapıcam.transfer de yapmaya gerek yok.3-5-2 oynarız.mcgregor-ersan-Sivok-Toraman/hilbert-Veli-manu-Oğuzhan-Uğur/quaresma-almeida...
    Cenk-Tanju-escude-Necip-Burak-holosko-Batuhan
    Quaresma sözleşme yenilemezse onu yollarım.1.kaptan Toraman olur 2.sivok 3.ersan...
    Bu kadro şampiyon olur böyle.çok net.
    Bazı maçlarda 4-3-3 oynarız.mcgregor/hilbert-ersan-Toraman-Tanju/Veli-manu-Necip/quaresma-holosko-almeida.

1. olur sun murat abi yardır

Takipçinim hocam, gidişat çok iyi. Umarım devamı gelir.

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri