Galatasaray 11: Muslera, Eboue, Dany, Cris, Riera, Emre, Yekta, Selçuk, Hamit, Umut, Burak
Emre ne alaka ya..
Dengeli bi takım çıkarmış Terim.
Beğendim taktiği hoca topa hakim olup vurmayı deneyecek büyük ihtimalle haklı da gol yiyince çıkaramıyoruz çünkü..
Emre'yle cıkması baya olmuş Riera Emre ortaklığı sol kanadı domine edebilir Yekta umarım iyi bir maç cıkarır.Cris biraz ağır kalıcak umarım CLUJ hızlı forvetleriyle karşı karşıya kalmaz.Yoksa yine hüsran olucak sonumuz.
Last edited by petrol_fb12 : 07.Kasım.2012 at 21:00
Cris'in aklı ve tecrübesi, Dany'nin hızı ve Semih cengaverliğinden daha değerli.
Hadi be çocuklar,artık zamanı geldi !
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sonuç büyük ihtimal olumsuz olacak, iyi olsa bile Fatih Terim Emre Çolak ile hata etmiştir. Duran topların başına geçecek, kendi ekseni etrafında dönecek, saçma sapan hareketleri ile çıldırtacak beni.
Emre Çolak En iyisi.. Cluj kapanacak kesinlikle.. Bencil Ambrabat yerine Emre oynaması en mantıklısı.Göbeegede gelip yardım edecek.. Zeka olarak Emre Ambrabattan daha saglam
AZTV'de Barcelona-Celtic maçı mı var ben mi yanlış görüyorum![]()
İdman TV de var GS maçı
Olamaz ya, İdman TV yok uydumuzda.. Frekans arayacağım bi de iki saat
Bende türksat var sadece, idman tv türksatta var mı?
Yaptıkları iş değil yemin ediyorum,Türkiye hariç her ülkede maçlar bedavaya izlenebiliyordur Allah bilir .
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gol oldu be ! Burak Yılmaz !
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Gol be Burak![]()
Burak Yılmaz kafayla gol atamıyor yaa..![]()
UEFA yasak koymalı, Avrupa maçlarını bile izleyemiyoruz. Bu ne saçmalıktır!
Kırk yılın başı bi maç izleyelim dedik olanlara bak ya hayret bişey
Hay bu Dsmartın ne vardı Starda yayınlansa maç.Bir Şampiyonlar Ligi maçlarımız vardı.
Burak kafa golunu guzel atti ama bir cok pozisyonuda oldurdu. GS ikinciyi bulabilirdi ilk yari bitmeden.
Riera çok iyi oynuyor yalnız.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Her pozisyonda yüreğim ağzıma geliyor. Gol yemesek bariCris yerine de Semih'i tercih ederim.
Maçın başında Cluj 3 kere savunma arkasına kaçtı ancak Kapetanos çok yavaş olduğundan Muslera çıkıp aldı topları. Gol de nerdeyse ceza sahasının dışından vurdu kafayı çok iyi yere gitti top. Maçta doğru düzgün pozisyon olmuyor sıkıcı geçiyor genel olarak ama 2. yarı hareketlenebilir Cluj açılır kontralar izleyebiliriz.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Braga öne geçti ManU karşısında.
hamit kullanamıyo frikik ya bence hiç gitmesinden bundan sonra en azından ortayla gol bulma şansımız olur
Millet maçı konuşacağına yayını konuşuyor, işte Türkiye'nin eseri spor programı olup, insanların kişilik haklarına saldıran programlar gibiyiz derken Cluj attı.