Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 140 sonuç

Konu: En İyi Regenlerimiz

Hybrid View

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    İlgili başlık ile birleştirilmiştir.
    teşekkür ederim. kusura bakmayın gelişmiş aramalarda yaptım fakat bulamadım.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Beyler bu arkadaş nasıl ne çalıştırmalıyım bu oyuncuya ?
    malatyAdana!

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Ne çalıştırırsın bilmem de, kararlılığı yüksek bir defans oyuncusundan özel ders aldır 1-2 oyun tercihi kazanır.

Bir de regen resimleri için mod mu kullanıyorsun? Bende hiç böyle regen resmi yok, güzelmis

alonsoyu almıştım ikinci sezon bana geldiğinde daha bıyıkları bile terlememişti.. 975 bin dolar bonservis bedeli vermiştim.. dördüncü sezonun yarısında barçanın kelkinmelerine daha fazla dayanamadım ve 45 milyon dolar nakit paraya ispanyaya uğurladım..

alonsonun yerini yeni bi gençle doldurmam gerekiyodu.. o gencide amerikada buldum.. adı hammond.. onu alonsodan 25 bin dolar daha pahalıya aldım.. bonservisi 1 milyon dolar.. havalanında alonsoyu uğurladıktan sonra geliş terminalinde hammondu karşıladım.. şuan değeri 9.5 milyon dolar.. kaybetmek istemem ama ilerde onuda 45-50 milyon dolar gibi paralarla karşıma gelen olursa satabilirim..

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by demirsporlu View Post
    alonsoyu almıştım ikinci sezon bana geldiğinde daha bıyıkları bile terlememişti.. 975 bin dolar bonservis bedeli vermiştim.. dördüncü sezonun yarısında barçanın kelkinmelerine daha fazla dayanamadım ve 45 milyon dolar nakit paraya ispanyaya uğurladım..

alonsonun yerini yeni bi gençle doldurmam gerekiyodu.. o gencide amerikada buldum.. adı hammond.. onu alonsodan 25 bin dolar daha pahalıya aldım.. bonservisi 1 milyon dolar.. havalanında alonsoyu uğurladıktan sonra geliş terminalinde hammondu karşıladım.. şuan değeri 9.5 milyon dolar.. kaybetmek istemem ama ilerde onuda 45-50 milyon dolar gibi paralarla karşıma gelen olursa satabilirim..

alonso dani alves in uruguayli sol bek versiyonu muhteşem topçuymuş amerika lı da iyimiş

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Default hepsi benim çocuklarım gibi , ben büyüttüm

Fatih Karakaya (AML - ST)

Bu kendi altyapıdan çıkarıp yetiştirdiğim bir futbolcu.

Edgar Escalona (ST)

Benim bulup yetiştirdiğim EFSANE regenim.

Sezonda kırkın üstünde gol atıyor. Tam bir gol makinası.

_

Sami Özgür (amc)

Next Vedat Okyar Title'lı oyuncum

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

şu meksikalı regeni görünce aklıma lyandan taylor geldi onun da özellikleri senin oyuncunun neredeyse aynısıydı 17 yaşındı 18 milyon euro verip almıştım fenere hey gidi günler

Quote Originally Posted by Curvanord View Post

Edgar Escalona (ST)

Benim bulup yetiştirdiğim EFSANE regenim.

Sezonda kırkın üstünde gol atıyor. Tam bir gol makinası.

Asistanı kov bence bu adam komple forvet oynamayacak ne oynayacak.İlk 3'e bile koymamış komple forveti

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Asistanı kov bence bu adam komple forvet oynamayacak ne oynayacak.İlk 3'e bile koymamış komple forveti
    fırsatçı golcü rolündede çok iş yapar mental anlamda çok iyi destekliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Sen bide bu oyuncunun gerçekte Fener'de olduğunu düşün oynanadığı mevki kalmaz valla adamın..

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Evet bi yerde görmüştüm ama unuttum farklı suratlar var .
    malatyAdana!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Zıplama kesin çalıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Son Aslanlar..Yıllardır oynarım böylesini görmedim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel kardeşim benim 15 yaşında bu adamlar böyle nasıl çıkıyor yahu? Harbi hiç bir şey yapmadan mı çıkıyor?????? YUH diyorum ne yapıyorsan bize de söyle biz de yapalım :S

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Güzel kardeşim benim 15 yaşında bu adamlar böyle nasıl çıkıyor yahu? Harbi hiç bir şey yapmadan mı çıkıyor?????? YUH diyorum ne yapıyorsan bize de söyle biz de yapalım :S
    altyapı tesisini geliştir. 19 yaş altı antrenörlerini iyi seç. minik bütçesini yükselt bir sene düşmezse muhakkak düşüyor bir sonraki sene. ayrıca bucaspor ve trabzonspor'un altyapılarından çok iyi regenler çıkıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o genç antenörleri o kadar işe yarıyor mu yahu? ben bir iki tane koyuyorum genç antrenörü de onlar daha ziyade genç takımdaki adamlar çıktıktan sonra onları çalıştırmak için diye biliyorum..

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    o genç antenörleri o kadar işe yarıyor mu yahu? ben bir iki tane koyuyorum genç antrenörü de onlar daha ziyade genç takımdaki adamlar çıktıktan sonra onları çalıştırmak için diye biliyorum..
    bir yerde okumuştum oyuncu seçimlerinde etkileri oluyormuş. yani pa gözlemciliğinin yüksek olması işe yarar.

Regenli oyuna hayır ! Şu saçmalığın önüne geçmeleri gerek.

Quote Originally Posted by Ravenholm View Post
    Regenli oyuna hayır ! Şu saçmalığın önüne geçmeleri gerek.
    regensiz oyun nasıl olacak? 2025 yılında hangi oyuncularla oynayacağız?

Quote Originally Posted by Tunguska1907 View Post
    regensiz oyun nasıl olacak? 2025 yılında hangi oyuncularla oynayacağız?
    Benim bahsettiğim bu abartılı oyuncular ve bunların çok kolay bulunması, yetiştirilmesi, çok fazla piyasaya çıkması, el değiştirmesi vs vs birde 15-17 yaşındaki veletlerin abartılı bir şekilde CA ya sahip olmaları. Adam 15 yaşında profili Ronaldo'dan iyi neredeyse burada oyunun gerçekçiliği nerede ? Bu kadar basit,abartılı,saçma,baştan savma olmamalı diye düşünüyorum ki ben oyunu olumsuz yönden eleştiren biride değilim

Quote Originally Posted by Ravenholm View Post
    Benim bahsettiğim bu abartılı oyuncular ve bunların çok kolay bulunması, yetiştirilmesi, çok fazla piyasaya çıkması, el değiştirmesi vs vs birde 15-17 yaşındaki veletlerin abartılı bir şekilde CA ya sahip olmaları. Adam 15 yaşında profili Ronaldo'dan iyi neredeyse burada oyunun gerçekçiliği nerede ? Bu kadar basit,abartılı,saçma,baştan savma olmamalı diye düşünüyorum ki ben oyunu olumsuz yönden eleştiren biride değilim
    en son bulduğum regen 1 sezon sonra messi'yi geçecek özellikte. hatta hızlanma ve hız 15 olursa messi yanında selçuk şahin kalır. böyle adamlar da olmazsa olmaz

Quote Originally Posted by Tunguska1907 View Post
    en son bulduğum regen 1 sezon sonra messi'yi geçecek özellikte. hatta hızlanma ve hız 15 olursa messi yanında selçuk şahin kalır. böyle adamlar da olmazsa olmaz
    Çok fazla regen var ve çok düşük fiyatlara alabiliyorsun birde FM Genie Scout kullan 15 MN€ ya 11 tane genç yaştaki Messileri Puyolları diz takımına oyna.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Paylaştığım oyuncuların, Victor Mohammed dışında, ahım şahım profilleri olmasa da sağlam performans sergiliyorlar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

15 yaşında 10 milyon euro verince içim gitmişti ama son sezon 53 maçta 60 gol attı.

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Yukardaki arkadaş android mübarek...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

(/s)

Aga bu nedir ya ca 120 pa 180

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

En iyi regenim değil belki ama en ilginç regenlerimden biri, gerek oynadığı pozisyonlar gerek mental ve teknik statları olsun Çok ilginç işler yapacak bu çocuk.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Maegras View Post
    En iyi regenim değil belki ama en ilginç regenlerimden biri, gerek oynadığı pozisyonlar gerek mental ve teknik statları olsun Çok ilginç işler yapacak bu çocuk.
    Gördüğüm en ilginç regen
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri