Beyler bu arkadaş nasıl ne çalıştırmalıyım bu oyuncuya ?
malatyAdana!
Ne çalıştırırsın bilmem de, kararlılığı yüksek bir defans oyuncusundan özel ders aldır 1-2 oyun tercihi kazanır.
Bir de regen resimleri için mod mu kullanıyorsun? Bende hiç böyle regen resmi yok, güzelmis![]()
alonsoyu almıştım ikinci sezon bana geldiğinde daha bıyıkları bile terlememişti.. 975 bin dolar bonservis bedeli vermiştim.. dördüncü sezonun yarısında barçanın kelkinmelerine daha fazla dayanamadım ve 45 milyon dolar nakit paraya ispanyaya uğurladım..
alonsonun yerini yeni bi gençle doldurmam gerekiyodu.. o gencide amerikada buldum.. adı hammond.. onu alonsodan 25 bin dolar daha pahalıya aldım.. bonservisi 1 milyon dolar.. havalanında alonsoyu uğurladıktan sonra geliş terminalinde hammondu karşıladım.. şuan değeri 9.5 milyon dolar.. kaybetmek istemem ama ilerde onuda 45-50 milyon dolar gibi paralarla karşıma gelen olursa satabilirim..
![]()
Fatih Karakaya (AML - ST)
Bu kendi altyapıdan çıkarıp yetiştirdiğim bir futbolcu.
Edgar Escalona (ST)
Benim bulup yetiştirdiğim EFSANE regenim.
Sezonda kırkın üstünde gol atıyor. Tam bir gol makinası.
_
Sami Özgür (amc)
Next Vedat Okyar Title'lı oyuncum
şu meksikalı regeni görünce aklıma lyandan taylor geldi onun da özellikleri senin oyuncunun neredeyse aynısıydı 17 yaşındı 18 milyon euro verip almıştım fenere hey gidi günler
Evet bi yerde görmüştüm ama unuttum farklı suratlar var .
malatyAdana!
Zıplama kesin çalıştır.
Son Aslanlar..Yıllardır oynarım böylesini görmedim..
![]()
Güzel kardeşim benim 15 yaşında bu adamlar böyle nasıl çıkıyor yahu? Harbi hiç bir şey yapmadan mı çıkıyor?????? YUH diyorum ne yapıyorsan bize de söyle biz de yapalım :S
o genç antenörleri o kadar işe yarıyor mu yahu? ben bir iki tane koyuyorum genç antrenörü de onlar daha ziyade genç takımdaki adamlar çıktıktan sonra onları çalıştırmak için diye biliyorum..
Regenli oyuna hayır ! Şu saçmalığın önüne geçmeleri gerek.
Benim bahsettiğim bu abartılı oyuncular ve bunların çok kolay bulunması, yetiştirilmesi, çok fazla piyasaya çıkması, el değiştirmesi vs vs birde 15-17 yaşındaki veletlerin abartılı bir şekilde CA ya sahip olmaları. Adam 15 yaşında profili Ronaldo'dan iyi neredeyse burada oyunun gerçekçiliği nerede ? Bu kadar basit,abartılı,saçma,baştan savma olmamalı diye düşünüyorum ki ben oyunu olumsuz yönden eleştiren biride değilim![]()
Paylaştığım oyuncuların, Victor Mohammed dışında, ahım şahım profilleri olmasa da sağlam performans sergiliyorlar.
![]()
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
15 yaşında 10 milyon euro verince içim gitmişti ama son sezon 53 maçta 60 gol attı.
![]()
Yukardaki arkadaş android mübarek...
(/s)
En iyi regenim değil belki ama en ilginç regenlerimden biri, gerek oynadığı pozisyonlar gerek mental ve teknik statları olsunÇok ilginç işler yapacak bu çocuk.
![]()