Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Marsilya kazanır

4 20.00%
  • Berabere biter

4 20.00%
  • Fenerbahçe kazanır

12 60.00%
Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 124 sonuç

Konu: Marsilya - Fenerbahçe | Avrupa Ligi C Grubu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Fenerbahce Eskısehır macındakı gıbı bır savunma yaparsa bu mac tarıhı fark olur Tello,Kamara,Alper potuk, ve necatinin kacırdıklarını saymak yeterli olur
    Savunma oyuncuları hata yaparsa demekte fayda var, genel savunma anlamında pek de sıkıntı yoktu ama özellikle 2 stoper de yapmamaları gereken basit hatalar yaptılar, özellikle zamanlama hataları bu da rakibi kaleci ile karşı karşıya bıraktırdı.

Yobo ve Bekir oldukça dikkatli olmalı, bireysel hata minimuma inmeli.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bunu bilmiyordum bak. Devre arasında bir ayar çekerler sanırım. Yobo ve Bekir oldukça dikkatli olmalı, bireysel hata minimuma inmeli.
    Alex'ten boşalan kontenjana Sezer eklenir diye düşünüyorum. Egemen hazırsa mutlaka Egemen oynamalı Bekir bu sezon çok kötü.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Formsuz Marsilya'yı son maçımızda olanların da hırsıyla en az 2 farkla yeneceğimizi düşünüyorum. En kötü gruptan çıkmayı garantileriz.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Sakatlıklar nedeniyle eli kolu bağlanan Marsilya, hafta sonu oynanan Bordeaux maçında amatör bir oyuncuyu sahaya sürmek zorunda kaldı.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Marsilya sakatlıklar yüzünden zor durumda. Hafta sonu oynanan ve 1-0 mağlubiyet ile sonuçlanan Bordeaux maçında Gignac, Ayew ve Remy'nin yokluğu nedeniyle eli kolu bağlanan Marsilya teknik heyeti çareyi amatör bir sporcuyu sahaya sürmekte buldu.

27 yaşındaki Fabrice Apruzesse daha önce hiç dördüncü ligden üst bir kademede oynamamış amatör bir futbolcu. Daha birkaç ay öncesine kadar kargo şoförlüğü yapan Fransız, Marsilya Consolat adındaki amatör bir kulüpte top koşturuyordu.

Bu yaz Marsilya'nın rezerv takımına alınan Apruzesse, ilk Ligue 1 maçına Bordeaux karşısında çıktı. 73. dakikada sırt ağrıları nedeniyle sakatlanan Mathieu Valbuena'nın yerine oyuna giren 27 yaşındaki futbolcunun rüyası da gerçek olmuştu. Hatta 85. dakikada sarı kart gören Apruzesse adını kayıtlara daha da sağlam kazıdı.

Maçtan sonra 1.70 boyundaki ve 75 kilo ağırlığındaki Apruzesse'nin pek alışılmadık fiziği üzerinden sosyal medyada dalga geçer yorumlar yapıldı. Bu yorumlar Marsilya Sportif Direktörü Jose Anigo'yu da sinirlendirdi: "O, gayet iyi niyetli bir çocuk, onunla uğraşmayı bırakın!"

Cuma günü antrenman sırasında Marsilya'nın hücum oyuncusu Joey Barton'ın kendisine yaklaşarak, "Sen forvetsin değil mi? 27 yaşında mısın? Gerçekten mi?" dediği de anlatılıyor.
    Kaynak: Eurosport

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bahsedilen eleman.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

4-6 gol aralığı olur mu bu maçta.Ona basmayı düşünüyorum parayı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    4-6 gol aralığı olur mu bu maçta.Ona basmayı düşünüyorum parayı.
    alt olur...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

yenilmeyelim yeter.keza yenilmezsek iddaa kuponum tutuyor ama kazanacağımızı düşünüyorum. Stoch oynar umarım.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Fener maçı her türlü alır. Benim güvenim tam. Bu sefer kaçamaz marsilya elimizden. Ayrıca rekorda gelir.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Marsilya'nın 18 kişilik maç kadrosu açıklandı ve Valbuena yok.Bu haber çok iyi oldu.Gignac ve Remy zaten sakattı.Diğer eksikleri N’Diaye, Mango, Bracigliano ve N’Koulou. Ayew kardeşlerin ve kalecileri Mandanda'nın performansı önemli.Umarım iyi günlerinde olmazlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Marsilya'nın 18 kişilik maç kadrosu açıklandı ve Valbuena yok.Bu haber çok iyi oldu.Gignac ve Remy zaten sakattı.Diğer eksikleri N’Diaye, Mango, Bracigliano ve N’Koulou. Ayew kardeşlerin ve kalecileri Mandanda'nın performansı önemli.Umarım iyi günlerinde olmazlar.
    Çok zorlayınca böyle bir 11 çıkarabildim kendimce:

Mandanda; Fanni, Diawara, J.Monel, Lucas Mendes; Kabore, Joey Barton, Cheyrou, Amalfitano; Jordan Ayew, A.Ayew...

Yine de yabana atılmayacak bir 11 ve ev sahibi avantajı da var rakipte. Koşan, mücadele eden bir takım ayrıca. F.Bahçe'nin bugün dikkatli ve özverili oynaması lazım. 1 puan bile alsalar grup liderliğini sağlama alacaklar. O açıdan, F.Bahçe'ye bugün mücadele anlamında çok iş düşecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dün rakibin hocasının ve oyuncuların maç üzerine yaptıkları açıklamaları izledim, grupta oynadığımız bütün takımlarda olan genel açıklamalarla örtüşüyor. Kısaca şunu diyebilirim ki bu turnuvada oynayan takımların hocalarına tek tek sorsanız, kupanın en büyük favorileri arasında Fenerbahçe'nin adını mutlaka söyleyeceklerdir. Ancak ana sorun şu ; Rakiplerimizin bize duyduğu saygıyı biz kendimize duymuyoruz. Bugün mevcut Marsilya takımını her türlü yenebilecek güçte hazır ve sağlam bir Fenerbahçe var. Bakalım kendine güveni olan ve güçlü olan Fenerbahçe'yi sahaya yansıtabilecek miyiz ?
    ...

umarım stoch 11de başlar

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

İçimden bir ses Selçuk Şahin ilk 11 olacak diyor

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    İçimden bir ses Selçuk Şahin ilk 11 olacak diyor
    Topal, Meireles ve Cristian çıkarız ya. Sakat olsaydı kesindi de..

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

İLK 11'LER

MARSİLYA

Mandanda
    Abdallah
    Mendes
    Morel
    Fanni
    Barton
    Abdullah
    Amalfitano
    J.Ayew
    A.Ayew
    Raspentino

FENERBAHÇE

Volkan
    Hasan Ali
    Bekir
    Yobo
    Gökhan
    Mehmet Topal
    Meireles
    Cristian
    Caner
    Kuyt
    Sow

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Eğer yine Caner oynarsa Stoch yerine ben merak ederim tüm biraz güçlü takımlara karşı Stoch gibi krasic gibi adamlar kenarda mı oturacaklar? Bu korkaklık kazansak dahi rahatsız ediyor beni. Yetenekli oyuncularla da kontrollü futbol oynanabilir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Eğer yine Caner oynarsa Stoch yerine ben merak ederim tüm biraz güçlü takımlara karşı Stoch gibi krasic gibi adamlar kenarda mı oturacaklar? Bu korkaklık kazansak dahi rahatsız ediyor beni. Yetenekli oyuncularla da kontrollü futbol oynanabilir.
    Krasic fiziksel olarak ölmüş durumda. Şuan faydadan çok zararı olur bize eğer oynarsa. Canerin tercih edilmesinin sebebi de savunmaya Stoch'tan daha fazla katkı sağlıyor olması. Bence ideal hücum hattıyla oynuyoruz şuan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

İdeal hücum hattı için hücumcu olması lazım takımda. Sahadakilerin 9buçuk tanesi defansif. Savunmaya Caner yardım ediyor diye önemli her maçta Caner oynuyorsa satalım gitsin Stoch'u. Adamın gençliğini heba etmeye hakkımız yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

YEDEKLER

MARSİLYA

Fabri
    Diawara
    Aloe
    Cheyrou
    M'Bow
    Kabore
    Jobello

FENERBAHÇE

Mert
    Egemen
    Selçuk
    Krasiç
    M.Topuz
    Stoch
    Semih

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Caner seçimini çok doğru buluyorum Aykut Kocaman'ın çünkü Stoch ne yapacağı belli olmayan bir oyuncu, genel olarakta iyi değil bu sezon..

Caner üzerine düşeni yapıyo en azından.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Caner'in golü var bu maç, içime doğdu. Yalnız maçın başlamasına 1saat kala Aykut Kocaman ve Caner'in cezasını açıklayan PFDK'yı da ayrı bir kutlamak lazım

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Caner'in golü var bu maç, içime doğdu. Yalnız maçın başlamasına 1saat kala Aykut Kocaman ve Caner'in cezasını açıklayan PFDK'yı da ayrı bir kutlamak lazım
    bir pazartesi bir de perşembe toplanıyorlar diye biliyorum yani moralleri bozmak için yapılan bir durum yok gibi ortada ve bence bu canerin daha hırslı olmasını bile sağlayacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    bir pazartesi bir de perşembe toplanıyorlar diye biliyorum yani moralleri bozmak için yapılan bir durum yok gibi ortada ve bence bu canerin daha hırslı olmasını bile sağlayacaktır
    Öyle olsa bile aniden mi açıklama yapmak zorundalar. Hakemlerini bu kadar düşünen PFDK takımlarını düşünmüyor mu ?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Marsilya 0 Fenerbahçe 2 (Hasan Ali, Kuyt)

başarılar...

Nesil
    2006

Star TV utanmasa maç içinede reklam koyacak. Nasıl bir rezalettir? Ne maç öncesi ne maç sonu hiçbiri yok?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Star TV utanmasa maç içinede reklam koyacak. Nasıl bir rezalettir? Ne maç öncesi ne maç sonu hiçbiri yok?
    Aslında pek de kızmamak gerek sonuçta adamlar bu işten para kazanıyor ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maç başlamadan yayın gelse bari. Garanti eski TRT çalışanlarından biri yayın ekibinde.
    ...

Nesil
    2006

Ferit Şahenk bir de başkan olsun diyorlar, ama uzak dursun. Böyle bir olay olamaz. Sanki 1980lerdeyiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ya Egemen sakat mı her maç yedek ama oynatılmıyor hoca mı oynatmıyor ? Sakatsa neden yedek olarak kadroya alınıyor ? Egemen yerine şu Bekir'i tercih ediyor olamaz heralde.

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri