hafta arasındaki kupa maçında cezasını çekecek bildiğim kadarıyla almeida..
Maçla ilgili yorum yapmayacağım , Kartalım yüksekten uçmaya devam ediyor çok şükür.. Sezon başında kümeye oynar diyenlere selam olsun..
hafta arasındaki kupa maçında cezasını çekecek bildiğim kadarıyla almeida..
Maçla ilgili yorum yapmayacağım , Kartalım yüksekten uçmaya devam ediyor çok şükür.. Sezon başında kümeye oynar diyenlere selam olsun..
3 gollü galibiyetlere devam; fakat bu maçta da defansif sıkıntılar gösterdi kendisini. Bu duruma çare bulunması lazım ve bulamıyoruz bir türlü. Almeida'nın son dakikalarda atılmasına da başta çok sinirlensem de, arada A.Gücü maçı olduğunu hatırlayınca biraz rahatladım. Hakem denilen zat da, bize maçın daha ilk 10 dakikasında 3 sarı kartını birden gösterirken, Almeida'ya yapılanlara kart çıkarmaması ister istemez gerdi adamı. Şu standartı tuttursun artık hakemler de. Bu kadar amatörce maç yönetilmez!
Uçmaya devam. Çok istekli başladık ama öyle devam etmedi. Hakem ilk 5 dakikada 2 sarı kart gösterdi. Bilemiyorum ne kadar doğru kararlar. Ama hakettik. Maç fazlasıyla lideriz. Tebrikler Beşiktaşım.
FM Gazetesi
Biz bu şekilde oynamaya devam ettiğimiz sürece isteseler de engelleyemezler kardeşim.Yeter ki, defans sorunlarını da halledelim ve futbolcularımız bu şekilde performans göstermeye devam etsin.
Holosko bile, bu sene beni yanılttı ve patlama yaptı. 12. lig maçında 6. golünü attı adam.![]()
Aynen öyle abi. Bu sene herkes can-ı yürekten oynuyor. Hepsine teker teker helal olsun. Defansı da bir şekilde halletmek lazım ama takım böyle hücuma çıktığı sürece gerçi pek de sıkıntı kalmıyor. Allahlık atak yapıyoruz özellikle kontralarda![]()
13. hafta ve 30 gol atmış takım. Kaç yıldır olmayan bir şey bu gerçekten gole doyuyoruz bu sene.
FM Gazetesi
Bu arada ben statta bağırmaktan göremedim, Ferdi neden oyundan erken alındı? Kötü mü oynadı? Çarşının arasında olunca maç izlenmiyor![]()
FM Gazetesi
Beyler bu başarıdaki en önemli şey sabır. Biraz şans verip sabredersen her şey olabiliyor. Bakın Nobre'ye, Bobo'ya, Holosko'ya. Gol atamıyor diye yakındığımız adamlar gol krallığında üst sıradalar. Belki de bu yıl Holosko her zamanki gibi bir transferde adı geçecek veya transfer olacak ve o takımda böyle oynayacaktı.
Sene başında daha yönetim neler yapabileceğini göstermeden yönetim istifa diye bağıranlar oldu. Niye ? Quaresma'yı kadro dışı bırakmışlar. Beşiktaş taraftarı çok acımasız ve sabırsız. Herkesi harcayabiliyorlar. Ama ben bir Beşiktaşlı olarak böyle değilim ve etrafımdakilere de hep takıma sahip çıkmalarını söylüyordum. Ama benim de tahammül edemediğim tek oyuncu tipi de Quaresma tarzı oyuncular. Belki de o hamleyi yapmasalar şu an bu durumda olmazdık.
Aydınlık günler yakın, ama takıma sahip çıkmamız lazım.
Necip çok geliştirmiş kendisini. Veli de bi o kadar kötü. Ayrıca Erkan Kaş'tı sanırım ona daha fazla şans verilmeli bence. Kalede de Cenk'i görmek istiyorum ben. Bazı ufak eksiklerin dısında Beşiktaş çok iyi gidiyor. Maçlarını izlemekten zevk aldığım tek takım konumunda su an.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Necip konusunda cok ısrarlıyım hala ısrarlıyım birde oyuncunun Fm'de proflini potansiyelini düşürmüşler sanırım oyuncudaki gelişimi göremiyorlar.
Vay be arkadaş.Yıllardır özlemini çektiğimiz hücumcu takımı umutlarımızın en az olduğu sene mi görecektik.İnşallah sezon sonuna kadar bu çizgide devam ederiz.
So what?
Saike
bknz: takım olmak, birlik olmak.
Bu taki avrupada ne yapardi merak etmiyor degilim.
Yine 3 gollü bir galibiyet, gollere doyamiyoruzTakim içinde yardimlasma ve paslasmayi beginiyorum, Olcay, Fernandes ve Oguzhan bunu çok iyi yapiyor ayagina topu aldiginda direkmen pasi veriyorlar. Almeida sol kanada geciyor, Holosko forvete, necip sag kanada, olcay orta sahaya vs.. özledigimiz takim oyunu
Son 5 maçta ....
1. Barcelona 20 Gol
2. Real Madrid 18 Gol
3. Beşiktaş 17 Gol ....
Kimse Beşiktaş gol yiyor diye kızmasın, ben Beşiktaş maçı 5-3 bittiği için seviyorum, olsada izlesek futbola doysak diyorum. Beşiktaş kupa kazanır veya kazanmaz bilemem; ama oynatığı futbol ile gönüllü, gönülsüz herkesin kalbini kazandı.![]()