yok artık Lebron James! Servet ne yaptın sen?!![]()
yok artık Lebron James! Servet ne yaptın sen?!![]()
Gecen sene Deniz bu sene Servet, Ronaldinho stayla![]()
Servete bak sen.. Servetten böyle bi gol yeniliyosa, Trabzon kafasında bu maçı çoktan bitirmiş..
Bence Mayalar haklı ve Dünya'nın sonu geliyor! Bunlar kıyamet alameti! Daha yeni Bekir rövaşata ile gol attı, bugün Servet'ten şov...![]()
Servet bizde oynarken de bu tarz şeyler deniyordu ama daha hiç başarılı olamamıştı.Eskişehir'de başarmış![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Geçen sezon yanılmıyorsam Deniz Barış'ın böyle bir golü vardır 8-9 adam arasından çıkıp atmıştı, bu sefer Servet atmış güzel gol.
...
Servet yüzünden tek maçtan kuponum yattı 140 gitti ama valla kızamadım golü atınca gülmeye basladım.![]()
Gol için gördüğüm en güzel yorum.Shevchenko görse gurur duyardı.![]()
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=o05tH00uQ90&feature=youtu.be"]servo[/YOUTUBE]
ne gol atmış be!
Football is simple,but Football Manager is not
Eskisehir'in 3 golü ofsayt diye sayılmadı ben yanlıs saymadıysam.![]()
Uzun bir sure futbol izlemek istemiyorum bugunden sonra.
Senol hocada heyecan kalmamis zorla orda duruyormus gibi, taraftar zaten taraftar degil bir stadin icinde 25+ taraftar grubu olurmu. Hepsi ayri telden. Oyuncularda ruh kalmamis, birinci golu yedikten sonra hepsi kafada bitirmis maci![]()
Yan hakem ve dikkatsiz hücum oyuncuları farkın büyümesini engelledi3-0 Es-Es üstünlüğüyle bitti maç.
Servet'in gücünü kim 109 yaptı![]()
Canım FEDA olsun sana !
En iyi yaptigimiz is savunma diyorduk onunda iyi olmadigini bu macta anlamislardir.Rakibi tebrik edip artik bizimde sapkamizi onumuze koyup neyi yanlis yaptigimizi cozmeliyiz.
O degilde ŞuServet gol sevinci yapmasını ögretsin biri
Lionel Servet, Zlatan Bekiroviç, Fernando Melo
Türk futbolu resmen level atladı...
simdiye kadar gordugum en guzel stoper goluydu. bambanin belini kirmis resmen, onun ustune o vurus a kalite bir santrafor vurusuydu. 3-0lik skordan cok servetin golu maca damgasini vurmus bence, gerisi hikaye.
Birde şuvar..
Bu Trabzonu gözde büyütmeye gerek yok..Herkes yener.. Akhisarı 3 atınca trabzonlular sevindi ama Akhisar becerikli olsa çevirirdi o maçı.. Bu Trabzon daha çok yenilir
Eskişehir'in verilmeyen golleri tarihi farkı azaltmış. Halil'den futbolcu anlamaz Şenol Hoca göremiyor sanırım hala. Son demleri artık .
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Es Es hiç kazanamamış; ama bu gün tam kazanmış.
Servet'in attığı gol bana 21 Aralık'da artık dünyanın sonu geliyor mantığını kabul ettiriyor.
o zaman artık gözler sabri'ye cevrildimaç bugun bakalım isabetli orta falan ekstra bişey yapabilecek mi .)
Haftayada macimiz Pazartesi![]()
Daha dur İbo sen onumuzde cok pazartesi var onlarda bize ayrilmistir.Belediye macinida pazartesi yaparlar.
Böyle bir gol atması için, Shevchenko'nun futbolu bırakmasını bekliyordu herhalde. Ruhu rahatsız ediyordu.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Gençlerbirliği maçı da pazartesi gününe koyulmuş. Ben tv karşısında takımımın maçını en son Akhisar maçında izledim. Ondan önceki hafta Antalyaspor maçında -kampüsümün içinde yapıldığı için- dersimi ekip statta izledim. Durum böyleyken bunu ayarlayan yayıncı kuruluş ise benden hangi akla hizmet Lig TV almamı bekliyor çözebilmiş değilim. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş maçları daha fazla ilgi çekiyordur. Bu durumun farkındayız, bunu kabullenerek maçlarımızın hafta sonu 4-5 gibi bir saate konulmasını bekliyoruz ama anlayan yok maalesef.