United'dan 1 puan koparabilirdik,Valenciennes maçı güzel
United'dan 1 puan koparabilirdik,Valenciennes maçı güzel
Juventustan beklediğimiz 1 puanı aldık.
Grup beklenmedik şekilde bitti. Manchester United Avrupaya veda ederken Juventus Avrupa Liginde yoluna devam edecek.
Ligde birbirinden 2 dişli rakibe karşı mücadele verdik. İkisine de aynı tarifeyi uyguladık. Kayıpsız yolumuza devam ediyoruz.
Maçlar güzel.![]()
Puan kayıbı olmamış,Schalke'yi geçeriz.![]()
Lille yenilgisi olmamış.
Lille maçı dışında gayet iyiyiz hocam 2 maç eksiğimiz var ama olsun hala şampiyon olabiliriz bastır hocam![]()
Wilfried Bony 6m € ya kadromuza katılmıştır.
Nikica Jelavic 4,5m € ya kadromuza kattık
Bony çok iyi transfer.![]()
Kendi santraforlarını kesicekmisin ?
Marsilya'yı bir kez daha önümüzde diz çöktürtüyoruz. Bu arada da Lucas Biglia'yı kadromuza kattık
Marsilya maçı çok iyi.![]()
Şampiyonlar Ligi aşırı sürpriz olmuş , Lig de de Psg ve Lyon çok gerilerde kalmış , sanırım şansın da yanında .
Biz yenmekten bıktık onlar yenilmekten bıkmadı.
Evet çekişirsem onlarla çekişirim dedim ligde ama büyük sürpriz oldu.
Marsilya ile bu kezde ligde karşılaştık. 2-0 ın avantajını koruyamadık. Sağ bek de olmadık yerde kırmızı yiyince maç berabere bitti
Bony iyi transfer. eğer takıma uyum sağlarsa alır götürür seni
Bony güzel.![]()
Bony'den faydalanamıyorum. Afrika kupasına gitti şansıma işte.
Ezici bir oyunla galip geldiğimiz için mutluyuz.
Çok rahat geçmişsin.![]()
Wilfried transferi güzel hocam daha gol atamamış ama göremedim
Şampiyonlar liginde schalke ile karşılaştık. Wilfriedin ilk maçına çıkmasına ragmen müthiş performans gösterdi. iyi oynayan taraftık. Evimizde turu geçeceğimizi düşünüyorum
Aslına bakarsak son vuruşlarda çerçeveyi bulamayınca 2 puandan olduk
AZ kalsın berabere kalıyorduk.
Schalke neye uğradığını şaşırdı. Çeyrek finaldeyiz rakibimizi bekliyoruz.
Schalke maçı çok iyi olmuş
ŞL 'de Shalke'nin dumanını attırmışsın , ama bu turdan sonra adama bir dur derler![]()
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali İlk Maç
İlk Yarı Sonucu
Güncelleme sonrasında ilk maçı Real Madridle yaptım. Böyle bir maç beklemiyordum. 2-0 ı bulunca 3 tane 100 de 100 lük gol pozisyonunu harcadık. Maç daha farklı olabilirdi.
Madrid öyle bir motivasyonla çıkmış ki sahaya 2-0 ın acısını keyifle aldılar. İlk maçta sahada yokları oynayan Ronaldo bu maçta 6 kişiyi çalımlayarak 2 tane gol attı.