Hazırlık maçlarında fena değildik özellikle Livorno Milan gibi takımlara karşı ezilmemek umut verdi.Hücüm varyasyonlarını geliştirmemiz lazım.Biraz daha direk pas türünü seçeceğim kısa paslar olunca çok top dolaştırmaya çalışıyor takım.
Bunun dışında Lig başladı.1.Hafta favori Samsunspor gösterildi.Golü bulup önede geçtik fakat maçı tutamadık elimizde.Bir puanda fena değildir diye düşünüyorum..
Son transferimiz Sol Açıkta alternatif futbolcu ihtiyacımız vardı.Fatih'te tecrübesi ile buraya çare olacak gibi..
Beşiktaşlıyım ama Karşıyaka ya ayrı bir sempatim var inşallah şampiyon olursun Takipteyim ..![]()
Başarılar hocam![]()
Transfer güzel,Adanaspor maçı çok iyi![]()
Öne geçmemize rağmen Bajram Fetai'yi tutamadık.İnanılmaz goller attı.Liderlik fırsatını elimizin tersiyle ittik.
İki İzmir ekibinin mücadelesinde ağır basan taraf biz olduk. Bu maç takımı gerçekten çok beğendim.
Fakat bi sıkıntı var Santrafor mevkisinde oynayan oyuncularım her maç sakatlanıyor bunun sebebi nedir sizce ?
Fatih 6-7 hafta arası yok
Adana'dan galibiyetle dönemiz dileğiyle, başarılar : )
...
C.tesi ,06,55 'de fenerbahçe şampiyonlar liginde Final oynamadığı sürece beni hiç bir güç kaldıramazhelal valla ,
![]()
Adana'dan galibiyet ile dönmeniz dileğiyler Alper abi hayırlı yolculuklar![]()
Aman abi çok formdayız ona göre Mbilla reyiz iki tane tıkar
Edit: Mbilla yokmuş gerçi Kibongla Chzibour doldurdu yerini.
Last edited by ALEN MARKARYAN : 16.Aralık.2012 at 00:03
Anlaşılan sakatlıklar peşini bırakmıyor ama neyse ki alternatifin var, Banahene. : )
Kardeşim Sağolasın ama olmadı.Bu ülkede adalet dağıtanlar hep güçlülerin yanında ben 32 yaşındayım en az 20-22 senedir maçlara giderim Ömrü-Hayatımda böyle rezil bir Hakem görmedim.
Napalım işte Kardeşim bizimkisi de böyle bi tutku işteBoşuna marşlar yazmadı bizim taraftar
KARŞIYAKALI OLMAK AYRICALIKTIR
KARŞIYAKALI OLMAK BAŞKALDIRMAKTIR
KARŞIYAKAYI DÜŞÜNÜP YAŞAMAKTIR
KARŞIYAKALI OLMAK KISKANILMAKTIR
ACI ÇEKMEKTİR İSYAN ETMEKTİR
KOŞA KOŞA ÖLÜMLERE GİTMEK DEMEKTİR
CANINDAN ÇOK SEVMEK DEMEKTİR
KARŞIYAKALI OLMAK DELİLİKTİR
BIRAK ELALEM ŞAMPİYON OLSUN
EĞLENSİN COŞSUN SEVİNE DURSUN
SEN KUPALARI ALAMASAN DA
NE DİYEYİM KARŞIYAKAM CANIN SAĞOLSUN
YİNE GELECEK O GÜZEL GÜNLER
GAZCI EROLLAR GODE CENGİZLER
SEN O GÜNLERİ UNUTTURSAN DA
KARŞIYAKALIYIZ YA O BİZE YETER !
Çok sağolasın Kardeşim ama olmadı sağlık olsun çocukların yüreğine sağlık..
Kardeşim Öncelikle tebrik ederim Adanaspor'un 3 puanı için. Ama sana net birşey söylemek istiyorum Adananın herşeyi Mbilla'ymış o yoksa takım çok sıradan bir takım.Mbilla'nın yerini dolduran diğer yabancı oyuncular değil,futbola ve adalet dağıtmaya YABANCI olan SÜleyman Abay denilen reziller rezili bir hakemdi..
Kardeşim maç 1-1 iken defalarca hem tribünden hem dönüş yolculuğunda izledim videoyu atmışlar facebook a Banahene'nin iptal edilen golünün elle alakası olmadığını gördüm.Nasıl böyle bir gol verilmez anlamıyorum.
Bunla bitse iyi ya Adana'nın penaltısına ne demeli.Böyle uydurma bir penaltı olamaz.Dönüşte havaalanında takımla aynı uçakta döndük.Bir çok futbolcu ile görüştüm.Kaleci Recep diyor ki Fevzi Özkan benim G.Birliğinden arkadaşım beni maçtan sonra aradı Recep özür dilerim Hakkını Helal et demiş.Kendini attığı için özür dilemiş.Yine Adnan geçen sene adanadaydı onu da aramış adnan megafonu atmış.Napayım adnan attım kendimi hakemde verdi demiş ve özür dilemiş tüm takımda duymuş bunu..
Bunla da bitse hadi gene iyimaç 2-1 biz yükleniyorum takım atakta orta sahadan topla çıkarken tam oyuncumuz pas atıyor Süleyman Abay karektersizine çarpan top adanalı futbolcuların önünde kalıyor .Bir pas ve siyahi oyuncu kalecimizle karşı karşıya 3-1..
Size yemin ediyorum bu maç gs-fb'nin başına gelse Türkiye'yi yıkarlar yıkarlar..
Neye yazık oldu bizde 5 ay dan beri paralarını alamadan oynayan adam gibi adamlara onların yüreğine mücadelesine yazık oldu. Zaten adamlar dolu evine para götüremiyor.Bu sadece bizim zevk aldığımız bir oyun onlar şuan zevk dahi almıyorlar kalkıp böyle bir karektersizin emeklerini çalması sahada onlara lan lı lun lu konuşması çok çok morallerini bozmuş..
Alper abi hakem hataları olur sende abartma diyceksiniz de hep mi bize denk gelir be kardeşim. Son maçlarda Tavşanlı deplasmanı - Erciyes maçı- Rize Deplasmanı ve Adana deplasmanı bu maçlarda resmen Karşıyaka'nın puanları çalınmıştır..
Türkiye'de bir orta oyunu oynanıyor herşey yazılmış çizilmiş siz istesenizde buna müsade edilmiyor.Yazık Sonra Neden Stadlar boş deniyor.. Saygılar..
Maçı bende izledim abi o ne hakemdi ya :S
1-0 Güzel skor.![]()
Karşıyaka favori.![]()