Originally Posted by
themanticors
Anladım hocam. Kiraladığında çalışma izni sormadığını bilmiyordum. Dediğim gibi gözlemcilerin baya yetenekli iskoç ve irlandalı bulmuştur onlarla rahat kaliteni artırırsın.
Ayrıca sözleşmelerini nasıl teklif ediyorsun bilmiyorum hocam ama ben league 2 ye çıkana kadar dikkat etmedim hiç ve maaş bütçemi boşa dolduruyordum haftalık maaşı yüksek vererek. Sonra nette yabancı bir sitede sözleşme imzalama rehberi okudum. Oyuncuna olabildiğince çok maç başı, gol başı, yılın takımı seçilme, gol kralı olma, belirli sayıda gol atma tarzından para vererek haftalık maaş bütçeni daha uygun kullanabilirsin. Finans olarak sadece oynayan oyuncuya para verdiğin için de bir rahatlama oluyor. Ayrıca yıllık maaş artışı ve üst lige çıkma artışı tipindeki maaş artışlarını da sözleşmelere olabildiğince koydurma. İngiliz oyunculara milli olunca şu kadar maaş alma tarzı maddeler de koyabilirsin pek milli olma ihtimalleri olmuyor. İskoç ve İrlandalılarda da kullanabilirsin bunu ama dikkatli olmak lazım bazısı milli seçilebiliyor.
Taktik olarak yeni ligde eski taktiğini mi kullanıyorsun yoksa yeni bir taktik mi. Kullandığın taktik defansif mi ofansif mi. Mantalitesi ne taktiğin hocam?