7. MAÇ
8. MAÇ
Daha önceki maçlarda olduğu gibi yine rakibe şut bile çektirmedik. Gerçekten atak ve savunma olarak inanılmaz oturmuş bir takıma sahibiz.
9. MAÇ
Önümüze çıkanı devirip geçmeye başladık artık.
10. MAÇ
Bir kez daha rakibimize şut çektirmedik. 10 hafta geride kalırken inanılmaz bir performans sergiliyoruz. İstatistikler birazdan...
Helal olsun süper.![]()
TÜRKİYE KUPASI 2. ÖN ELEME TURU
Bizden güçlü olan rakibmize iyi dayandık. Çok pozisyon fırsatı vermedik ve 90+3'te hiç beklenmedik bir anda golü attıp turu geçtik. Bu takım her şeyi hak etmeye başladı.
3. ÖN ELEME TURU KURALARI ÇEKİLDİ VE RAKİP KIRIKKALESSPOR.
Görkem Dede basın toplantısında: "Adana galibiyetini kimse bizden beklemiyordu ama başardık. Kırıkkalespor içinde bizden düşük diyorlar ama asla rakibi küçümsememek gerekiyor. Bunun canlı kanıtını az önceki maçta verdik. Yolumuza kim çıkarsa çıksın var gücümüzle mücadele edeceğiz." dedi.
Kırkkalespor'u rahat geçeriz.![]()
10 HAFTA GERİDE KALDI VE ORTAYA ÇIKAN PUAN DURUMU VE İSTATİSTİKLER ŞU ŞEKİLDE..
PUAN DURUMU
A. GRUBU
B. GRUBU
OYUNCU VERİLERİ
EKİM AYININ EN İYİ OYUNCULARI
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
YENİ MALATYASPOR VERİLERİ
Çok güzel gidiyoruz gerçekten.![]()
Rehavete kapılmamak gerekSonuçlar güzel böyle devam
![]()
Bu tip liglerde aniden herşey değişebilir ama şampiyonluk yakın gibi.
Maç esnasında sakatlanmalar çok fazla oluyor. Uzun süreli değil ama o maç zorunlu değişiklik olucak kadar. Klüp kondisyon antrenörü almamıza izin vermediği için.. Onların uzun süreli olmasından korkuyorum
Şampiyon olunmasa da bi üst tura çıkıcağımız kesin bence..
Hocam çok iyi gidiyoruz.Okan bende hep gol kralı oluyordu fırsatçı da oynatsam yine iyi verim alıyorum sen hangi görevde oynatıyorsun?
malatyAdana!
Okan gerçekten fırsatı varsa asla kaçırmıyor golü. Ben komple forvet oynatıyorum, bazen durmua göre fırsatçı golcü rolüne çekiyorum.
Sonuçlar güzel
İnegöl maçı güzel.
Helal olsun cok iyi gidiyorsun vallahiYa bizim Rizeli Okan'a bak sen darma duman etmiş ligi
![]()
12. MAÇ
Mustafa Karabulut tek kelime ile destan yazdı. Sonlara doğru gelen bir galibiyet oldu.
13. MAÇ
Belirtmeyi unuttum Kızılcahamam maçı öncesinde kaleci Vedat Kapurtu tam 433 dakikadır gol yemiyordu.
TÜRKİYE KUPASI 3. ÖN ELEME TURU
Süper gidiyoruz.
14. MAÇ
Diğer maçlarda olduğu gibi yine genel olarak kontrol bizdeydi. Türkiye Kupası maçındaki performansı sayesinde Ozan'ı ilk 11 başlattım ve yine golünü atmasını bildi. Kerim Zengin fırtına gibi esmeye devam ediyor. Eğer böyle devam edersek ligi nağmalup bitirme ihtimalimiz var.
Maçın Adamı: Vedat Kapurtu ( 8.6 )
Şov yapmışız.![]()
Güncellemeler ile düzeltemedikleri tek şey.