OFFFFFFFFF diyorum susuyorum
OFFFFFFFFF diyorum susuyorum
FM Gazetesi
O neydi öyle be![]()
Canım FEDA olsun sana !
Bu Doka'dan çok korkuyorum
FM Gazetesi
Golden önce el var çok net.
golde el var, sivokunda hatasi buyuk. Dokada muthis atmis.
Adamın ayağından geliyor top eline bence bir şey yok.
Net el var ama yapacak bir şey yok şu saatten sonra. Ama bu maçta daha gol olur.
FM Gazetesi
Emre Özkan değil de eminim Uğur Boral ile başlasaydık çok başka olurdu bu maç. Hiç etkili değil.
FM Gazetesi
Cihan elini bilerek zıplayarak topa değdiriyor ve sarı kart oluyor ne iş?
FM Gazetesi
Maç bitti güzel oldu bu![]()
Cihan'ın yaptığı haraketi yakıştıramadım, ne kadar küçük düşürücü bir harekettir.
Beşiktaş'ın puan kaybetmesi üzücü oldu; belki lider olarak ayrı bir havaya gireceklerdi. Beşiktaş'ın maçları zevkli geçiyor seyrederken çok keyif alıyorum. Bir kez daha teşekkürler; ama biraz daha akıllıca oynayıp seriye başlamaları lazım.
Vay arkadaş, bu hafta liderlik el değiştirecek dedim yine olmadı. Beşiktaş muhtemelen bu baskıdan dolayı eski maçlarına oranla kötüydü, İBB'de iyi hazırlanmış maça. Beklediğim kadar güzel maç olmadı ama yine de keyifliydi.
Belediye beşiktaşa bela .
Bu maçı kazanmalıydık ya, hiç olmadı bu.
Canım FEDA olsun sana !
Adam eliyle topu 1,2 adım ileri atıp golünü attı. Nerede deneyimsiz hakem var Beşiktaş maçına atıyorlar. Haftaya da ilk yarıdan 10 kişi kalır takım. sabit.
Son dakikalarda sinir halinde olmama rağmen Cihan'ın yaptığı harekete baya güldümBu tip adamlara lisans verenin futbolla alakasını keseceksin ki böyle oyuncular çoğalmasın. Bir adam yaptığı hareketle kendini ancak bu kadar küçük duruma düşürebilir. yazık.
O kadar eminim ki bu maça Emre Özkan yerine Uğur Boral ile çıksaydık çok daha etkili olurdu. Emre Özkan üreticilik adına sıfırdı. Sadece ayağına gelen topları basit pas ile oynadı. 10 kişi mücadele ettik diye düşünüyorum.
FM Gazetesi
Maçı izlemedim sadece özetlere baktım şimdi Ligtv'den yediğimiz ilk golden önce Almeida'ya net faul var rakip sırtına çıkıyor, ikinci golden önce de topu El/Kol ile önüne indirip avantaj sağlıyor.
Her neyse yine hakem hatasıyla yenilmiş 2 gol var ama lidere 1 puan daha yaklaştık böyle düşünmek lazım.
Ek:
Facebook'da böyle bir yazı gördüm ne kadar doğru ne kadar gerçek...
Muhabir : Haftaya kimle oynuyorsunuz?
Holosko : Bilmiyorum abi hakemler daha açıklanmadı...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Holosko'nun bunu diyeceğini zannetmiyorum ama kim demişse çok anlamlı.Ek:
Facebook'da böyle bir yazı gördüm ne kadar doğru ne kadar gerçek...
Muhabir : Haftaya kimle oynuyorsunuz?
Holosko : Bilmiyorum abi hakemler daha açıklanmadı...
Edit: Maçta kart görmedik bu arada bilmiyorum dikkat ettiniz mi? GS maçı öncesi sınırda bir kaç önemli oyuncu vardı.
Last edited by Ralph : 20.Ocak.2013 at 02:06
FM Gazetesi
Söz cuk oturmus gercektenDokanın golünde elle onune aldıgını nasıl gormezler yahu, hakem Webonun emre ozkana o vurusu resmen kırmızıydı ve son dakıkalarda cıhanın yaptıgı haraaket neydı oyle koskoca gs gıbı bır klupte yıllarca oynamıssın ve ordakı sahadakı herkestende yas ve tecrube olarak en buyuk kısısın su yaptıgın haraket hıc yakısmadı sana cıhan.
Baş belalarını yine geçemedik. Pek de etkili bir futbol oynadığımızı düşünmüyorum; fakat yine hakemin net eli görememesi yüzünden 2 puanımız gitti. Zaten dikkatli bakınca, pozisyona da uzak kalmış ve bu hatası, o eli görmesine mani olmuş. Art niyetli olmasalar da, daha dikkatli olabilirler herhalde. G.Saray'ın kaybettiği haftada, hem de haftaya onlarla oynayacağımız bir haftada 3 puanı almalıydık.
El var doğru ancak topa vurdurmaya fırsat veren Beşiktaş savunmasının suçu yok mu ?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yok arkadaş,biz ne yaparsak yapalım bu adamlardan kurtulamayacağız.Hakem hata yapar,birisinin bir yerlerine çarpar yine de atar bu adamlar bize,yine kazanamayız.Dün gece bunu anladım.Ayrıca dün akşam Samet Aybaba Oğuzhan'ı çıkartmayıp risk alması lazımdı.Zaten kadro derinliğimiz yok,bu riskleri göze alması lazım bence.Bu maçı kaybetseydik çok da büyük bir kayıp olmazdı.
Last edited by GeNç KaRTaL : 20.Ocak.2013 at 18:26
So what?
Saike
Allahım bir fırsat verse de keşke sorabilsem dün geceki hakem sıfatı taşıyan vasıfsız arkadaşa ; ilk golden önce Almeida'ya yapılanı ikinci golden önce Doka'nın elini neden vermedin be adam neden ?