XI: Muslera, Sabri, Semih, Dany, Riera, Yekta, Engin, Selçuk İnan, Emre Çolak, Umut, Johan Elmander.
Beğenmedim takımı, Engin geçen maç çok kötüydü umarım bugün takımı yakmaz.
XI: Muslera, Sabri, Semih, Dany, Riera, Yekta, Engin, Selçuk İnan, Emre Çolak, Umut, Johan Elmander.
Beğenmedim takımı, Engin geçen maç çok kötüydü umarım bugün takımı yakmaz.
4-4-2 dizilişinde oynadığımız maçlarda Burak'ın olmadığı her 11'e razıyım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Burak , Aydın ve Sneijder'i bekliyordum ilk 11'de.
Burak Yılmaz'da bir düşüş vardı, daha doğrusu ŞL'de attığı goller, grup aşamasının en değerli oyuncusu seçilmesinin etkisiyle havaya girmişti, Elmander ve Umut kadar baskı yapmaması da diğer etken. Yekta'nın oynaması normal, Emre de iyi maç çıkartmıştı, forma adaleti açısından doğru karar, tek soru işareti Engin. Onun için önemli bir şans bu, umarım iyi değerlendirir.
Yedek kulübesinden oyuna girebilecek isimler, Sneijder, Amrabat, Burak. Onlara gerek kalmadan ilk yarıdan bitirebilsek işi, muhteşem olur.
kadro cok iyi hucum press icin.
Eğer ilk yarı gol bulabilirsek farkı burak+amrabat+sneijder değişiklikleri ile açabiliriz ve konuyla alakalı değil ama bir sorum olacak schalke-fürth maçını nerden izleyebiliriz
Her ne kadar sahada Sneijder'i görmek istesemde kadro doğru olmuş.Tek soru işareti Engin.
Ortasahamız biraz fazla mi kısa olmuş ne.?
Football is simple,but Football Manager is not
rakibi kendi yarı sahasında takım olarak alan daraltarak kıstırmadıkça umutla elmanderin önde deli danalar gibi koşması hiçbişey ifade etmiyo bence sadece yoruluyolar bu yüzden burak ın oynamamasını yanlış buluyorum
Güzel kadro olmuş ben beğendim.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Faul falan yok,gol pozisyonunu yedi Fırat Aydınus.
Buna faul verecekse işimiz var maç boyu.
faul yoktu bencede ama kalecide sanki birakti gibi oyuncular vs.
O nasıl faul yahu?
Hücumda çoğalamıyoruz.
Nerede sarı kart ?
yektaya yapilan cok sert hareketti bir kart olmasi lazimdi.
al işte elmander vuruşa bak ya faul var yok bilmiyorumda o nasıl vuruştur öyle
Aut verdi ya la.
Belliydi.Zor maç olacak.
Ben hala o iki pozisyondayım, Elmander'in yaptığına faul, Elmander'e yapılana devam. Çifte standart resmen. Yazık sana Fırat Aydınus, inşallah döner maç.
bu sabriyi de onu beğenenleride hiç anlamıyorum bi sağbek ayağına gelen her topu ilerimi şişirir yoksa sürer mi ? anadolu takımı futbolcusu gibi her topu şişiriyo
hakemide yenmek sart oldu.
Yok artık ya o da mı faul ?
Umut efsane bir gol attı![]()
Selçuk İnan seni yaradana kurban olayım.
Hele şüküür![]()
asisti kes 1-1 umut.
Engin Baytar'ın geçen sene ile uzaktan yakından alakası yok, fiziksel olarak bitik durumda. İkinci yarı sahada olmamalı.
Fırat Aydınus bir gol bir de penaltı yemiş diyorlar ilk 10 dakikada doğru mu bu