Başarılar dilerim,ligde çok iyi gidiyorsun.
Başarılar dilerim,ligde çok iyi gidiyorsun.
Başarılar çok çok iyi gidiyorsun.Bu arada 2 tane Konyaspor yazmışın orayı istersen bir düzelt.
Maçlar gayet güzel gidiyor.
PTT 1. Lig 20 Hafta | Karşıyaka: 0-1 :1461 Trabzon
Penaltı kaçırdık, Karşıyaka'nın iki golü verilmedi ve İzmir'den üç puanla dönüyoruz.Mutlu olmak isterdik ancak Jebrin'in sakatlığı şok etti.
PTT 1. Lig 21. Hafta | 1461 Trabzon: 3-1 :Kayseri Erciyesspor
Çok güzel futbol ve 3 golle Kayseri engelini aşıp yolumuza devam ediyoruz.
PTT 1. Lig 22. Hafta | 1461 Trabzon: 4-0 : Denizlispor
23 dakikalık futbol resitali sunduk (: Harun Fidan Jebrin'in sakatlığı, Mehmet İstemi'nin de kondisyon yetersizliğinde şans buldu.Bundan iyisini yapamazdı herhaldeHarika gidiyoruz.Açıkçası buraları göreceğimi söyleseler komedi derdim.Kısıtlı bütçe ile çok şey başardık.Ligin sonu gelmese de yaşadığımız heyecan yetiyor.Süper Lig'e yönelik transferlere de başlayacağız.
Abdul Nafiu Iddrisu'yu kadromuza kattık.Sezon sonu ücret ödenmeden takımımıza gelecek.
Last edited by muratzihni : 06.Şubat.2013 at 00:38
PTT 1. Lig 23 Hafta | Şanlıurfaspor: 2-3 :1461 Trabzon
Harika bir maç oldu.Kardeş şehrimizle, kardeş takımımızla oynadğımız müsabakadan zevk aldık.3 puan ile yola devam...
PTT 1. Lig 24. Hafta | 1461 Trabzon: 3-1 : Samsunspor
Machado makineye bağladı.Samsun'a daha çok atmak isterdim ama olmadı.
PTT 1. Lig 25. Hafta | 1461 Trabzon: 2-1 :Ankaragücü
Ankaragücü ile kıyasıya mücadele oldu.Onlar da kazanabilirdi ancak tecrübemiz bizi bir adım öne attı ve maçı aldık.
PTT 1. Lig 26. Hafta | Konyaspor: 2-4 :1461 Trabzon
Konya'ya Cem Yılmaz tadında bir gösteri yaptık, sırada Bolu var.Bu arada Play-Off'u garantiledik.Tüm maçlarımızı kaybetsek bile ilk 6 içerisindeyiz...
Dün gece oynadığım maçları arka arkaya ekledim.Oyunu açıp devam edelim artık.
PTT 1. Lig 27. Hafta | Boluspor: 0-1 :1461 Trabzon
Bolu'da tek attık, engeli aştık.Machado'ya nazar değmesin, en ufak sakatlık değil incinme bile geçirmedi.
Gol krallığındaki son durum
Sevdiği kişilere de eklemiş hemen beni (:
Futbolcular kenetlendi.Adana Demirspor maçını kazanırsak Süper Lig'deyiz!
ADS ile berabere kalarak Süper Lig'e yükseldik!
Bu tarihten sonra sadece lig sonu istatistikleri göndereceğim.
Stephen Worgu 1461 Trabzon'da.Bordo mavili ekip bir dönem Avrupa'da önemli bir yıldız olan Brezilyalı ile anlaşmak üzere...
Daniel Carvalho 1461 Trabzon'da.Tecrübeli oyuncu gece geç saatlerde Trabzon'a geldi, sabah imzayı attı ve evinin yolunu tuttu.Carvalho da Worgu gibi sezon sonunda katılacak.
Bordo mavililer Florio ve Hasan Tosun'u da bedelsiz olarak transfer etti.
----------------------------------------------------------
Takımımla olan sözleşmemi 2018'e kadar uzattım.Yılda 43 bin dolar alacağım.
Yönetim transfer bütçesini 2,5 milyon$ olarak belirledi.
Kardeşim çok iyi gidiyor.Evde kısıtlı zamanı olmasına rağmen oyunu ihmal etmiyor.Biraz ilgi daha da heveslendirir onu.
Takım resmen şaha kalkmış, tebrik ediyorum.
Seneye Süper Lig için iyi gençler bulmalısın yalnız ..
Hazırlık maçlarında Pazarspor'u 5-1, Orduspor'u 2-1, Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup ettik.Lige Beşiktaş ile başlayacağız.
STSL 1. Hafta | 1461 Trabzon: 1-1 :Beşiktaş
STSL 2. Hafta | İstanbul BBSK: 1-4 :1461 Trabzon
Harikydık harikaaaaa
Last edited by muratzihni : 07.Şubat.2013 at 08:56
Çok çok iyi başlamıssın başarılar süper ligde.
Eyvallah teşekkür ederim.Maçtan sonra bilgisayarı açık bırakmıştım elektrikler gitmiş, yeniden oynamak zorunda kaldım maçı 4-1 bitti bu sefer.
![]()
STSL 3. Hafta | 1461 Trabzon: 1-0 :Manisaspor
Kaçan penaltılar, sayılmayan goller, karşı karşıya atılamayan pozisyonlar derken 3 puanı kaptık.
STSL 4. Hafta | Bursaspor: 2-0 :1461 Trabzon
Ligdeki ilk mağlubyetimizi aldık, son olması dileğiyle![]()