Sneijder'i izleyelim bakalım, Bursa maçında sonradan girse de Amrabat'a iyi servisler yapmıştı.
Sneijder'i izleyelim bakalım, Bursa maçında sonradan girse de Amrabat'a iyi servisler yapmıştı.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sneijder attığı pasları kanat oyuncuları iyi değerlendirirse maç seyri cok acayip olur.
Antalyaspor'da çok eksik var. Rahat maç olur gibi. 2 farklı skor ile alabiliriz diye düşünüyorum.
Antalyaspor 11'i: Hakan, Ali, Deniz, Musa Nizam, Ergün, Zeki, Uğur, Aissati, Emrah, Mehmet Eren, Diarra
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
4-4-1-1 çıkacağız,anlaşıldı... Sağda Hamit,Solda Ambrabat, göbekte selçuk-yekta, önerinde sneijder ve en uçta burak...
Birisi Hamit'in orta alanda da oynayabildiğini iletsin Fatih Hocaya... Şu kadrodan ben olsam Ambrabat'ı çıkarıp Umut'u alırım ve mükemmel bir 4-3-1-2 oynanır![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Amrabat inşallah adam gibi oynar.Bıktım artık saçmalıklarından,Emre'den çok kanser ediyor.Ayrıca verilen paraya göre bakarsak çok çok çok daha fazla kanser ediyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
amrabat yardircak rahat olun.
Antalyada çok eksik var. Kolay bir GS galibiyeti bekliyorum..
Burakkkkkk 1-0
Erken gol çok iyi oldu.
Golün görüntüsü var mı?
Vurus ani var.
![]()
Yalnız Hamit'in topu ıskalaması, o etkiyle giden topun Semih'e çarpıp Burak'ta kalması muazzam : )
...
Eyvallah sağolun
Osman Altunterim : Zemin ıslatılmamış maçtan önce.. Burak Drogba sevinci yapacaktı kayamadı
hiç dikkat etmedim burak drogba hareketi yapmayami calisti![]()
4-2-3-1 degil yine 4-4-2 oynuyoruz sneijder forvette gibi birsey bence geriye gelip pas almasi dagitmasi lazim.
hamit bugün ıska geçiyor hep![]()
Riera'yı beğenen ve seven GS'li var mı????
Sabriii muthis vurdu hakanda o guzellikle cikartti
ilk yari bitti en az 5 dakika uzatma olmasi lazimdi her seye faul çaldi hakem
Antalya'da tek eksik Ömer Çatkıç.Antalya'ya uyuz olduğum kadar hiçbir takıma uyuz olmadım.
Bizim maç gibi aynı uykum geldi
Yekta ve amrabat çok kötü oynuyorlar.
Sabri sahanın en iyisi
yalnız hakemin bayağı bir kart çıkarması gerekirdi ilk yarı amrabat tın pozisyonu kırmızı kartlıktı maçın başı diye kartsız geçiştirdi
Sabri cidden alkışı hak etti. İyi mücadele ediyor güzel de bir gol anı yakaladı.
Burak kesinlikle kart görmeliydi. Son dakikalarda yaptığı fauldü. Maçın başında kendini yere attı. Tamam gol atıyor; ama attığına bin pişman eden bir oyuncu.
Amrabat yine kötü sezon bitti nerdeyse hala iyi oynayacak diye bekliyoruz.
Yekta ne cok faul yaptı ya kafadan 5-6 faulu var![]()
Yeni sistem arayışı 4-3-3 deniyor galatasaray bir yandan 4-2-3-1 yandan deniyor.
4-4-1-1 Sistemle alakası yok.Ayrıca Selçuk İnan Sniejder pas atmaması cok manidar maç esnasında.Sniejder sadece Amrabat beslemesi.Başka takım oyuncusu mu yok yoksa sistemin yani Fatih Terim bir tercihi mi ?
Maça gelirsek galatasaray pas yapıp sonuça gitmek yarım saat futbol uyku getirici oldu.Belkide yeni sisteme geçiçek olması sancısıdır bu.
Ayrıca Galatasaray attığı gol calışılmış bir göldü.
Son derece sıkıcı bir maç. Ne bir aksiyon var ne birşey. İlk yarının en çok dikkatimi çeken noktası Riera'nın bile bile rakibinin bileğine vurduktan sonra "yahu ne var burda" gibisinden laubali gülüşüydü. Çok ilginç.