Defansif olarak Serkan'ı düşünmüş hoca., Şenol hocada aynısını yapıyordu ama ben daha bir işe yaradığını görmedim bakalım bu akşam ne olacak.
faullerde ve kornerlerde etkili olabilir trabzon celutskayi o yuzdende oynatiyor olabilir kafa toplarinda etkili diye yada ileriye cikartmayarak 3"lu savunma yapabilir.
Orta alan yine aynı. Kanatları kulanacaklar herhalde. Olcan,Yasin kanat Adrian Jankoya yakın Serkan Colman Adrian'ın arkasında.
Adriandan patlama bekliyorum zaten her hafta iyide bu hafta ayri bi patlama bekliyorum
Bundan 1-2 sene önce Ön Libero oynayan (ve hala ön libero olan) Cristian'ın Alex'in yerine 10 numara oynayacağını söylesem herkes bana gülerdi.
...
Bu sene FB taraftarının sınavı bu olsa gerek. Futbol takımında defansif orta saha ofansif orta saha yerine oynuyor, basketbol takımında 2 numara 4 numara yerine oynuyor. Bence bu bizim için büyük sınav, eğer FB taraftarı bu günleri atlatırsa bir daha hiç birşey olmaz![]()
Baroni ile sınıyor Allah bizi, yok böyle bişey ya delirtiyor bu adam beni.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
lütfen güzel şeylerden konuşalım boşverelim baroniyi![]()
Zokora'nın yerini Serkan ile dolduramazlar. Serkan eski fiziğinde de değil zaten, Emre - Topal - Cristian arasında fazla ezilir.
Zokora olmayınca Colman'ın üstüne binecek yük. Trabzonspor zaten fizik ile oynayabilen takım değil. Fazlaca gömülüp kanatlara uzun top atıp kontra çalışacak. Tempoyu düşürmeye çalışacak. Yağmur ise bunu engelleyebilir. Fizik futbolu gereksinimi Trabzonspor'un zararına olur.
Sol Bamba ve Giray da bireysel hata yapan stoperler. Kanatta hızlı oyuncu kullanmıyoruz yine. Bu sefer işe yarayabilir yalnız. Direkt futbol ile tempoyu yükseltebilir Fenerbahçe. Olcan ve Yasin sürekli önde kalır. Adrian da gelip top almaya çalışıp çok fazla orta alan mücadelesine katılmaz sanıyorum. Pas alışverişine katılmaya çalışır. Bu da orta alanda zaafiyet gösterebilir Trabzonspor'a. Zokora'nın olmaması yüzünden Adrian (Alanzinho) orta alana yardım etmezse aşırı baskı yer. Yakın oynarsa da çıkışları problem olur, topu 3. bölgeye taşıyamazlar. Cristian da o işi yapabilen bir oyuncu. Tam tersine o da orta sahaya yakın oynar sanıyorum. Bu da orta alanda Trabzonspor'un pas oyununu bozar. Olcan ve Yasin'in sürekli ileri top taşıması beklenecek. Onların performansı belirler oyunu. Kuyt'ın Olcan'ı kontrol edeceğini sanıyorum.
Fenerbahçe'yi orta alandaki pas istikrarı belirleyecek. Tempoyu düşürüp basit paslar ile maçı kazamayız ama topu fazla ayakta tutup forvetleri biraz geri çekip o bölgede çok fazla pas yapabiliriz. Bu da çok net Trabzonspor'un dengesini bozar.
Zokora - Colman daha fazla direnç gösterebilir, oyunu dengeleyebilirdi. Olcan ve Yasin ortaya yaklaşıp daha fazla oyuna katılması gerek. Yoksa orta alanda üstünlüğü fazlası ile kaptırabilirler ama Fenerbahçe kanatsız oynayacağından ötürü fazla gömülecekler. O da kısırlaştırıp pozisyon bulmamızı engelleyebilir, sürekli karambol yaratabilir.
Tolunay Kafkas'ın elindeki kadro çok zayıf. Marc Janko'nun bize hiç problem olabileceğini sanmıyorum. Süre ilerledikçe direnç göstermek Trabzonspor'un işine yarar. Ancak ilk yarıda öne geçersek kesinlikle kazanırız bence.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Onur varken Trabzonspor her türlü 1-0 önde zaten.
Sow da takıldı Onur'a.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Adrian kaçırdı
2 takimda 1"er net gol kacirdi ama fenerinki daha netti
Trabzon net bir gol daha kaçırdı
Maç beklediğimden daha heyecanlı olacak gibi.
Çok zevkli başladı ama maç aman böyle devam
Topal da iyi savunma yapıyor.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Allahım o nasıl pozisyondu kalbim yerinden çıktı.
Oha onu kim çıkardı çizgiden, süper başladı maç.
Bana gol gibi geldi, tekrarı gösterirler herhalde.
offf adrian müthiş aşırttı boş kaleye çizgiden çıkardı fener
top cizgiden cikti ne maç oluyor guntekin
top cizgiyi geçmis gibi 2.ci gosterdiklerinde
Allahım maça bak
Bekir aferim oğlum her derbi yak bizi, aferin.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Adrian müthiş oynuyor gerçekten.
Bu arada top çizgiyi geçmiş galiba.
Güme gitmiş gol.
![]()
evet gol net gol verilmemis
Gol gibi geldi bana.. Maratonun Pierosu söyler maçtan sonra..
Yazık oldu gole çokta güzel goldü.
Cristian bir de böyle artislik pasları ile bitiriyor ya ataklarımızı bu çok acı.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Kuyt'ta ofsayt gibi.