Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
53. You may not vote on this poll
  • Schalke 04 kazanır

19 35.85%
  • Berabere biter

10 18.87%
  • Galatasaray kazanır

24 45.28%
Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 354 sonuç

Konu: Schalke 04 - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi 2. Tur 2. Maçı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Defansif zaaflarımız fazla.Rakibin de hücumda etkili adamları var.1-0 öne geçmekten bile korkuyorum.Çünkü skoru koruyabilen bir anlayış yok takımda.Skoru koruyayım derken 2-1 yeniliriz kesin.Umarım turu atlayacak skoru alırız ve son haftalarda oluşan olumsuz havayı bir nebze de olsun sileriz.
    Öne geçtiğimiz maçlardan sadece deplasmanda ki Kasımpaşa maçını kaybettik.Schalke ayrı tabi ki ancak 1-0 öne geçersek büyük avantaj yakalarız.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Galatasaray'ın tur şansı az,umarım şans bizden yana olur ve bir üst tura çıkarız

Ne olursa olsun Avrupa'da bu dönemde maç yapıyor olmak çok guzel bir şey. Eleseler de elenseler de bize bunu yaşattıkları için müteşekkir olmalıyız.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Bence Bir Gol Herşeyi Değiştirecek Uğurlu Sayıda Maçımızı Oynuyoruz 12 Mart Dolayısı İle Spiker Ercan Taner (Onun Anlattığı Galatasaray Maçlarında Yenilmiyoruz) Bir Diğer Uğur Kaynağımız Bence İlk Maçın 12.Dakikasında Attık Bence Bu Maçta Kim Atarsa Dakika 12 de Atacak Ve Turu Atlayacaktır İnşallah Biz Oluruz...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

dany oynamicak diyorlar cok buyuk risk savunma follos olur valla.

su videoyuda izlerken duygulanmamak elde degil ozellikle ercan taner..

[YOUTUBE="ThqjEMH7N3g"]Konsantrasyon[/YOUTUBE]

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

G.Saray'ın bu turu geçebilmesi için en az 2 gol atması şart; çünkü mutlaka gol yiyeceklerini düşünüyorum. İlk gol G.Saray'dan gelirse, iş biter zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

2 1 den galatasaray 2 2 yapıp turu geçecek gibi geliyor bana.hafta sonu maçı izledim schalke baya toparlanmış durumda ama huntelaarın olmaması onların elini baya zayıflatıyor.
    schalke de savunmaya dikine araya oynanan toplar sorun oldu hep.
    bence f.terim çok radikal bir karar alıp hem sneijder hem drogbayı oturtur umut burak ile çıkarsa turu geçme olasığı çok daha yüksek.
    çünkü göbekten çok zorlayan ve iyi koşular yapan adamlar bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    2 1 den galatasaray 2 2 yapıp turu geçecek gibi geliyor bana.hafta sonu maçı izledim schalke baya toparlanmış durumda ama huntelaarın olmaması onların elini baya zayıflatıyor.
    schalke de savunmaya dikine araya oynanan toplar sorun oldu hep.
    bence f.terim çok radikal bir karar alıp hem sneijder hem drogbayı oturtur umut burak ile çıkarsa turu geçme olasığı çok daha yüksek.
    çünkü göbekten çok zorlayan ve iyi koşular yapan adamlar bunlar.

ben de aynı şeyi düşünüyorum , eski sistemine bir maçlık dönüş yaparsa , Galatasaray için daha iyi olabilir ve bu kozlarını maçın ilerleyeşine göre kullanabilir , bu takım için daha iyi olacaktır.

ancak bu riski alıp , maç baştan koparsa işte o zaman teknik direktör'ün kellesini alırlar Türkiye'de.Onun için böyle bir hamle beklemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok çok zor maç olacak. Schalke inanılmaz yükselişte , Galatasaray ise tam tersi son haftalarda yokları oynuyor. Futbol şansına çok ihtiyacımız olacak gibi hissediyorum , oyumu Schalke'den yana kullandım onların turu geçeceğini düşündüüğm için ama yanılan benimle birlikte diğer 9 arkadaş olur umarım

Nesil
    2007
    Yer
    34

Salı günü giyeceğim formayı, Çarşamba günü göğsümü gere gere giymek istiyorum, oyumu beraberlikten yana kullandım ama dilerim eleriz, kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadroyu cok merak ediyorum. Emre Çolak kesinlikle ilk 11'de olacaktır.

Eboue - Semih - GZ - Riera
    Hamit - Selçuk - Melo - Sneijder - Emre Çolak
    Drogba

Ya böyle bir kadro olur ya da 4-4-2 çıkarız.

Eboue - Semih - Dany - Riera
    Hamit - Selçuk - Melo - Emre Çolak
    Burak - Umut
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Kadroyu cok merak ediyorum. Emre Çolak kesinlikle ilk 11'de olacaktır.

Eboue - Semih - GZ - Riera
    Hamit - Selçuk - Melo - Sneijder - Emre Çolak
    Drogba

Ya böyle bir kadro olur ya da 4-4-2 çıkarız.

Eboue - Semih - Dany - Riera
    Hamit - Selçuk - Melo - Emre Çolak
    Burak - Umut
    İlk kadronun çok doğru olduğunu düşünüyorum, GS'ın topu ayağında tutması ve golü düşünmesi gerekiyor. GB maçında o kadro çok iyi top oynamıştı tek farkla Burak vardı, onun yerine ayağında top tutabilen bir forvet olsa çok rahat ilk yarıda 2 gol atardı GS.

2. kadro daha çok rakibi bozup kontradan gol atmayı amaçlayan bir kadro görünümünde, GS gol atmak zorunda olduğu için ben çok doğru bir karar olacağını düşünmüyorum. Ve forvetlerin ikisi de top tutamıyor.

GZ'nı sonradan gördüm, ne olursa olsun Dany oynamalı. GZ hızlı oyunculara karşı ciddi sıkıntılar yaşar.

GS 4-3-3 hariç hangi taktikle çıkarsa çıksın turu geçebilecek şansa sahip. Eğer solda Sneijder, ilerde Drogba, sağda Burak ile başlarsa ben turu geçemez diyorum. O taktikle ne top tutabilir ne de düzgün hücum yapabilir. GB maçındaki taktik, Avrupa maçları için tam uyumlu bir taktik. Ofans ve defans dengesini en iyi kurabilecek taktik diye düşünüyorum.
    Last edited by himone : 11.Mart.2013 at 19:02 Reason: GZ

Burağı kesecek hoca

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Gökhan Zan büyük handikap. Ligde oynadığı maçlarda hiç beğenmedim desem yeridir. Hazır gibi durmuyor. Hazır bile olsa Dany hızı ve çevikliği ile kendi hatalarını bile telafi ediyordu. Gökhan Zan çok fazla bama güme oynuyor. Savunma savsaklıklarını çok iyi değerlendirebilecek bir rakibe karşı oynuyoruz. İşler iyi giderken savunma zaafiyetinden kötü bir gol yenilmesi ve golden sonrasında moral bozukluğunun zirve yapması olası duruyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Schalke 1 adım daha önde olan taraf. Bir kere 0-0 onlara yeticek ve gs bastırırken kontra atak arıcaklar ki bunu çok iyi yapıyorlar ee hali hazırda savunma zaafiyeti olan bir takım gs. İşi zor bakalım bol gollü geçsin seyir zevki yüksek olsun.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın çok farklı bir oyunla turu geçeceği maç olacak diye düşünüyorum.4-4-1-1 düzeninde Sneijder Drogba ileride olmalı.Burak yedek otursun ve orta saha güçlü olsun kazanırız.Bu maçta Jermaine Jenas'ta yok.Büyük avantaj.

Maçta yapmamamız gerekenler Emre-Amrabat değişikliği Umut ile Burak'ı alıp 3lü forvete dönmek.

Muslera

Eboue Semih Dany(Gökhan) Riera

Hamit Melo Selçuk Emre

Sneijder

Drogba

Skor tahmini(yukarıdaki kadroyla):Schalke:0 Galatasaray:3(Drogba,Hamit,Selçuk)

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

gençerbirligi macindaki kadro olsun emre yerine amrabat olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    gençerbirligi macindaki kadro olsun emre yerine amrabat olsun.
    Galatasaray tarihindeki en büyük kazıklardan biri Amrabat oldu bence.Olmaması daha iyi.Bu adamı nasıl beğeniyorsunuz anlamıyorum.(Umarım bu lafları bana yedirir oynarsa.)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Amrabat kazıkların en büyüğü oldu bizim açımızdan.Emre ile Amrabat'ın hiç bir farkı yok,Emre genç ve kulüpten yetiştiği için benim tercihim olur.Oyun zekası berbat olsa da iyi paslaşıyor Emre.Sneijder,Selçuk gibi oyuncular varken tabi ki pas yapan adamı tercih edersiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hizli oyuncuya ihtiyacimiz var amrabatin ortalarida fena degil iyi kesiyor ve sampiyonlar ligindede daha iyi oynuyor.

Bir analiz yapmak gerekirse;

Ara transfer döneminde Sneijder'in gelişiyle Galatasaray'ı ligde lider olmasını sağlayan, avrupa kupalarından gruptan çıkartan 4-4-2 taktiği bozuldu.

Ama bu taktiğin bozulacağı belliydi, sonuçta Kaka gelse de bu diziliş değişecekti. Bu yüzden bu düzenin değişmesini isteyen Fatih Terim'dir.

Bunu istemesinin sebebi de kapalı takımlara karşı oyunu açacak yetenekte ayaklarımızın olmamasıydı. Örneğin kupada elendiğimiz 1461 Trabzon maçı ve İstanbul'da oynanan Cluj maçı bunlara örnek olarak gösterilebilir. Bu maçlarda da çok büyük bir eski öne çıktı, geçen seneki sorun hala çözülmemişti. Takımda adamakıllı kanat oyuncusu yoktu.

Mesela Altıntop.Bindirme yapmayı beceremeyen kanat oyuncusu mu olur ? Hamit kaç kere bindirme yapabildi. Çok kaliteli adam ama oynadığı mevkinin hakkını veremiyor. Emre Çolak dediğimiz adam ofansif ortasahadan kanata evrilme. Ne kadar birebirde etkili olup orta açmasını bekleyebiliriz ki? Hem kendileri ne kadar hızlı ki ?

Aydın Yılmaz desek kapalı kutu ne olacağı belli değil. Ama kanat oyuncusu olabilme anlamında "bu kadroda" iyi bir alternatif olduğunu düşünüyorum.

Kanat oyuncusu diyebileceğimiz tek bir isim var o da Amrabat. O da bir türlü isteneni veremedi, başarılı olamadı.

Fatih Terim de bunu gördü. Oyunu yönlendiren üst düzey bir oyuncuyu kadrosuna katarak sistemi değiştirdi.

Ofansif ortasahanın kullanıldığı düzene geçilmeye çalışıldı ve Sneijder lig maçlarınında denendi.

İstanbul'da oynanan Galatasaray-Schalke maçında Fatih Terim, insanların pek de beklemediği bir dizilişle sahaya çıktı. Sneijder olmasına rağmen 4-4-2 formatında sahaya çıkıldı.

Bunun nedeni Sneijder gibi bir futbolcunun oynamak zorunda olması ve ligde yeni yeni alışılmaya çalışılan taktiğin bu zamana kadar pek başarı vermemesiydi.

Schalke maçında takımın sistemden dolayı verimsiz oynamasını engellemek adına eski taktiğe bir maçlık dönüş yapılmaya çalışıldı ve Sneijder Amrabat'ın yerine sol kanatta kullanıldı.

Sneijder'in Amrabat'tan daha etkili özelliklere sahip olmasından ötürü daha etkili olabileceği düşünüldü ve kağıt üzerinde de güzel bir silah olarak duruyordu.

Ama maç oynanmaya başlandığında Riera'nın önünde Sneijder fazla ofansif geldi ve 45 dakkanın sonunda yerini Amrabat'a bırakmak zorunda kaldı.

Bu da maça uygun olmayan bir taktikle başlandığını gözler önüne sermektedir.

Bence yapılması gereken Sneijder'in kendi pozisyonunda oynamasıydı, olmadı, denemediler, yapmadılar ve 1-1 berabere kaldık.

Galatasaray bu maçtan sonra çok zorlandığı Orduspor maçı, Eskişehir ve Gençlerbirliği maçına çıktı. Gençlerbirliği maçını izleyemedim o maç hakkında yorum yapamayacağım.

Orduspor maçında 2-0'dan 4-2 yapmamızın en büyük sebebi Burak Yılmaz'ın kendini aştığı mükemmel performasından kaynaklandı.

Burak Yılmaz pres gücünü, hırsını ve azmini ortaya koyup güzel bir performans sergiledi ve galibiyeti bize getirdi. Galatasaray forması altında izlediğim en iyi performansıydı(ki kendisini pek beğendiğim söylenemez.)

Eskişehirspor maçında ilk yarı Eskişehir'i etkili ataklarıyla bittikten sonra Galatasaray Futbol Kulübü 5 defansa geçti. Hem de kadrosunda bulunan adam akıllı tek kanat oyuncusu çıkartarak, Amrabat'ı.

İlk yarıda sağ kanatta oynayan Burak Yılmaz da forvete geçince, Galatasaray'ın kanatlardan gelebilme ihtimali Riera ile Sabri'nin bindirmelerine kalmıştı. Hal böyleyken de kaleyi bulan bir şut bile atamadan maçı tamamladık.

İşin özü, bu kadroyla buralara kadar gelinmiş olması bile büyük bir başarıdır. Yarınki maçta Fatih Terim ne gibi işler yapabilecek bilemiyorum ama sonuç ne olursa olsun bu noktaya gelmenin başarı olduğunu unutmayalım.

Umarım bu turu geçebiliriz.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Aklıma ilk maçı kendi sahasında 1-1 bitirip deplasmanda tur atlayan takım geldi iki tane

Biri yakın zaten Real Manchester'i elemişti yada Barcelona maçı da sayılabilir buna

Diğeri de bizim Atletico'ya 1-1 berabere kalıp Ali Samiyen'de 2-1 kaybettiğimiz maç oldu.Yani örnekler çok eleyebiliriz.Gençlerbirliği maçında puan farkı olarak bir nebze rahat olmamıza rağmen çok istekli ve güzel bir futbol oynamıştık.Bu maçın havası çok farklı olur.Daha da iyi oynayabileceğimizi düşünüyorum.Artı kenarda Fatih Terim olacak bunlar önemli artılar.Schalke de Huntelaar ve J.Jones gibi çok kilit iki isim olmayacak bunlar elimizi güçlendiriyor.Şahsi fikrim ibre Schalke'den değil bizden yana.Bu arada belirteyim Melo'dan gol bekliyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

fatih hoca drogba sneijder burak yarin oynucak dedi bakalim nasil bir kadro cikcak yine hucum oynucaz gibi.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

4-3-1-2 kanatsız oynayacak galiba.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sneijder'in oynayacak olması güzel.İnşallah yerinde oynar

4 3 1 2 oynatmaz bence . 4 4 2 olur sınayder sol da oynar.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

5-3-2"de olabilir.

eboue-semih-g.zan-melo-riera

hamit-selcuk-sneijder

burak-drogba

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

5-3-2 çıkmak o kadar saçma olur ki gol atması gereken takım biziz arkadaşlar bunu unutuyoruz.Eboue ve Riera wing back şeklinde oynayacaklarsa farklı tabi o.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Börk View Post
    5-3-2 çıkmak o kadar saçma olur ki gol atması gereken takım biziz arkadaşlar bunu unutuyoruz.Eboue ve Riera wing back şeklinde oynayacaklarsa farklı tabi o.

oyle olcak iste wing back 5-3-2 3-5-2 degisimi iste.

Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri