Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 123 sonuç

Konu: İstanbul BBSK | Boz Baykuşlar ile 3. Sezon!

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Muhteşem Taraftarınla Çok iyi gidiyorsun hocam

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

çok güzel aynen devam

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Tebrikler hocam gayet başarılı bir sezon geçiriyorsun. Kupada da ligde de gidişat çok iyi. Büyük bir sakatlık sıkıntısı yaşamazsan her iki kulvarda da başarıya ulaşırsın

STSL: 27. Hafta

Maça etkili başlayan taraftık. Baros'a yapılan haraketi gole çeviren Vittek ile moral bulduk.Efe İnanç'ın 23. dakikada kırmızı kart ile oyun dışı kalmasıyla beraber, ilk yarı berbat geçti. Kasımpaşa gol yollarında etkiliydi, Efe İnanç'tan yoksun orta saha ise yeterli değildi. Serbest vuruş organizasyonunda, Duro'nun ortasını gole çeviren Metin Depe ise sadece 2-0 üstün olmamızı sağladı. Moral olarak ilk yarı berbattık. İkinci yarı, Cihan Haspolatlı'nın Baros yerine oyuna dahil olmasıyla beraber, orta saha toparlandı. Maça yeniden ortak olduk ve dakika 60'dan sonra kaleye uzaktan şutlar ile gol aramaya başladık. Vittek kendisine yapılan haraketi gole çevirerek takımı rahatlattı ve 3-0 ile 3 puana eriştik.

STSL: 28. Hafta

Berbat bir maçtı. Trabzonspor hak ettiği 3 puanı aldı.

STSL: 29. Hafta

Holmen ve Ali Tandoğan'ın yokluğunda tek güvencemiz hücum hattıydı. Mükemmel bir maç çıkaran Baros ve Doka 3 puana erişmemizde takıma büyük katkı sağladı.

---

Takipçimiz Galatasaray'ın berabere kalması, puan farkının 5'e yükselmesine sebebiyet verdi.

---

Quote Originally Posted by Raheem Lawal. View Post
    Muhteşem Taraftarınla Çok iyi gidiyorsun hocam
    Boz Baykuşlar zaten azınlıkta bir grup. 3.000-4.000 katılım da iyidir hocam. Şampiyonluğa erişirsem ilgi artacaktır elbet.

Quote Originally Posted by azaptar View Post
    çok güzel aynen devam
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Tebrikler hocam gayet başarılı bir sezon geçiriyorsun. Kupada da ligde de gidişat çok iyi. Büyük bir sakatlık sıkıntısı yaşamazsan her iki kulvarda da başarıya ulaşırsın
    Sakatlık sıkıntısı çektim ikinci yarının başında. Takım sıkıntıları atlatacak düzeyde. Eduardo sakatlandı, Hasagic harika performans sergiledi. Hâ keza, Baros ve Vittek'in sakatlığında Ömer Can ve Doka ( Doka da sakatlanınca, Tom ) forvet hattında harika performans gösterdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çifte Kupa harika olmuş, tebrik ederim.
    Canım FEDA olsun sana !

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Çifte Kupa harika olmuş, tebrik ederim.
    Teşekkür ederim.

Sezon öncesi raporlar/gelişmeler!

- Kalli ile şampiyonluğa! -

Futbol Direktörlüğü'ne, nam-ı diğer Kalli, Karl-Heinz Feldkamp getirildi.

- Belediye'de yolcular var! -

Toplamda 14 kişinin İstanbul BBSK ile yolları ayrıldı. Transferlerden 26MN€ elde edildi. Transferler hakkında açıklama yapan Mert Alp, şunları söyledi: "Daha çok potansiyele sahip yerli oyunculara yöneleceğiz. Bu doğrultuda, bazı yabancı isimlerle yollarımızı ayırdık. Yaşı geçmiş yerli oyuncuları ise serbest bıraktık. Ligteki yabancı sınırının azalması sebebiyle bu tip politika izledik."

- İstanbul BBSK'nin yeni isimleri! -

Toplamda 14 transfer ile kadrosunu güçlendiren İstanbul BBSK, toplamda 18.5MN€ harcama yaptı. Dikkat çeken transferler arasında, eski G.Saraylı Cris, milli kaleci Sinan Bolat, eski G.Saraylı Aydın Yılmaz, eski Eskişehirsporlu Tello, eski Laziolu Alessandro, ve eski Trabzonsporlu Soner Aydoğdu - Emerson bulunuyor. Transferler hakkında konuşan Mert Alp, şunları söyledi: " Yerli oyunculara yöneldik. Geleceği parlak, Boran, Eren, Sinan, Serdar, Soner ve Sezer ile anlaştık. Bunun yanında katkı sağlayacak tecrübeli oyuncuları da transfer ettik. Son olarak Cris'in formsuz görüntüsünden çekindiğimizden dolayı, genç Alessandro ile anlaştık. Yapılan transferlerden memnunum."

---

- Hazırlık dönemi! -

1-8 Ağustos tarihleri arasında, Belçika'da süren kamp verimli geçti.

İlk maçta, Bocholt karşısında hârikulade bir oyun sergileyerek, 7-0 gibi bir sonuç aldık. İkinci maçta, Soner Aydoğdu son antremanda sakatlandı ve takımını yalnız bıraktı. Soner'in yerine oynayan Zeki Korkmaz performans veremedi. Bu sebepten, 0-0 berabere kaldık. Üçüncü maçta, Süper Kupa öncesi oyuncuları yormamak adına rotasyon kadro ile maça çıktık. Belçika Pro Lig ekiplerinden Anderlecht'in as kadrosuna karşı, yedek kadromuz çok iyi bir oyun sergiledi. Maçtan, şansız bir gol yiyerek 1-0 yenilgi ile ayrıldık. Rotasyon takımının da bir şeyler yapabileceğini göstermiş olduğu bir maçtı.

Kamp verimli geçti.. Soner Aydoğdu, Serdar Gürler gibi yerli oyuncular olumlu sinyaller verdi. Cris, formsuz görüntüsü ile gözümüzü korkutsa da, savunma açısından bir problem yoktu. Forvet ve ortasaha hattı ise harikaydı.

TFF Süper Kupa
    İstanbul BBSK - Gençlerbirliği

- Süper Kupa, İstanbul BBSK'nin! -

Maçta Gençlerbirliği üstünlüğü vardı ancak savunmada çok iyidik. Maç uzatmalara, ardından penaltılara gitti. Penaltılarda gülen taraf, İstanbul BBSK oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şampiyon kadroyu dağıtmasak daha iyi olurdu sanki.
    Canım FEDA olsun sana !

Şampiyon kadroyu dağıtmasak daha iyi olurdu sanki.
    Aslında pek dağıtma taraftarı değildim. Serbest giden oyuncular planlarımda yoktu ancak, Zayatte, Holmen, Doka ve Tom ister istemez gittiler. Ada'dan, Almanya'dan veya PSV gibi bir kulüpten gelen teklif, oyuncuların tavırlarını da değiştirdi. Gelen teklifler de, küçümsenecek gibi olmayınca yollamak mecburiyetinde kaldım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Avaab View Post
    Aslında pek dağıtma taraftarı değildim. Serbest giden oyuncular planlarımda yoktu ancak, Zayatte, Holmen, Doka ve Tom ister istemez gittiler. Ada'dan, Almanya'dan veya PSV gibi bir kulüpten gelen teklif, oyuncuların tavırlarını da değiştirdi. Gelen teklifler de, küçümsenecek gibi olmayınca yollamak mecburiyetinde kaldım.
    O zaman doğru tercih yapmışsın. Oyuncuları zorla tutmak olmaz, hele de güzel teklif gelmişse. Uyum sorunu yaşamazsın umarım. Bu arada Süper Kupa için tebrik ederim.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2012

Hocam hayırlı olsun Ligi tarumar etmişsin , Riera hariç tüm transferleri beğendim . ŞL 'de başarılar iyi para kaldırdın valla helal

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

3 de 3. Fazla söze gerek yok sanırım.

Harika bir sezon geçirmişsin.
    TariboWest

Quote Originally Posted by ForzaRQ7 View Post
    İlk sezon çok başarılı geçmiş, tebrik ederim. Umarım bu sezon Şampiyonlar Ligi başarılı geçer.
    Teşekkürler, ben de Şampiyonlar Ligi'nin başarılı geçmesini umuyordum, gruptan sonra.. Avrupa Ligi hedefimiz olacak.

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hocam hayırlı olsun Ligi tarumar etmişsin , Riera hariç tüm transferleri beğendim . ŞL 'de başarılar iyi para kaldırdın valla helal
    Teşekkürler. Riera'yı ŞL için aldım açıkçası. Tecrübeli olduğunu düşünüyorum.

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    3 de 3. Fazla söze gerek yok sanırım.

Harika bir sezon geçirmişsin.
    Teşekkürler.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Tebrikler hocam başarılar müthiş , grubun çok zorlu en kötü UAL'ye gidersin diyelim.

Herhalde gelebilecek en zor grup bu olurdu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gruptan çıkmamız mucizelere bağlı ama 3. olabiliriz.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2012

Ölüm Grubu olmuş senin adına hocam am çok zevkli oluyor Cska'yı altına alabilrsin ama çıkma ihtimalin yok denecek kadar az

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Tebrikler hocam başarılar müthiş , grubun çok zorlu en kötü UAL'ye gidersin diyelim.
    Teşekkürler. Ben de 3. olup, UAL'ye gitmek istiyorum açıkçası. Şampiyonlar Ligi'nde yükselmeye 200/1 oran verildi.

Quote Originally Posted by ForzaRQ7 View Post
    Herhalde gelebilecek en zor grup bu olurdu.
    Evet öyle. Bayern, PSG ve CSKA Moskova..

Gruptan çıkmamız mucizelere bağlı ama 3. olabiliriz.
    İnşallah hocam.

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Ölüm Grubu olmuş senin adına hocam am çok zevkli oluyor Cska'yı altına alabilrsin ama çıkma ihtimalin yok denecek kadar az
    Çıkma ihtimalim yok. CSKA'yı ilk maçta yenerek avantaj elde etmek istiyoruz. İnşallah 3. olacağız.
    Last edited by Avaab : 24.Mart.2013 at 14:58

Hazılık Maçı
    - İstanbul BBSK - İstanbul BBSK A2

Milli maç arasını fırsat bilerek, oynatmadığım rotasyon kadro ile maça çıktım. Genç ağırlıklı A2 takımı ile 3-3 berabere kaldık. 3-2 öndeydik ancak Turgay'ın son dakikada atmış olduğu gol sebebiyle A2 takımına karşı 3-3 berabere kaldık. Performans olarak takımdan memnundum. Ancak Cris'in ve Sezer'in yokluğunda defans zorlanıyor. Bunun sonucunu, 90. dakikada gördüğümüz gol gösterdi. Savunma arkasına Turgay'ı hatalı bi biçimde kaçırdı savunma..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

PSG galibiyeti muazzam olmuş, tebrik ederim. ŞL'yi düşünüp STSL'yi de boşlamamış oyuncular, bu da önemli.
    Canım FEDA olsun sana !

PSG galibiyeti muazzam olmuş, tebrik ederim. ŞL'yi düşünüp STSL'yi de boşlamamış oyuncular, bu da önemli.
    Derinlikli bir kadroya sahip olduğumdan özellikle defansta lig kadrosu ile ŞL kadrosu arasında farklılıklar oluyor. Bu da, avantaj oluyor. Teşekkürler.

Konuyu üste çıkarmak adına mesajı atıyorum. Kariyere devam edemiyorum, yukarıdaki tekliften dolayı. Kararsız kaldım, ne önerirsiniz?

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Bence İBB ile devam et.Takımı yalnız bırakma.

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Bence İBB ile devam et.Takımı yalnız bırakma.
    Ben de öyle düşünüyorum. Fakat düşme potasında bir takım ve Almanya Ligi. Zevkli olabilir. Bir yanda da, ŞL'de oynayan İBB. Bu sebepten kararsız kaldım.. Büyük ihtimalle devam edeceğim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence devam et. En azından bu sezon devam et. Seneye gidersin.
    Canım FEDA olsun sana !

Bence devam et. En azından bu sezon devam et. Seneye gidersin.
    Devam etme kararı aldım. Sırada CSKA ile kader maçı var.

ŞL: 5. Hafta
    İstanbul BBSK - CSKA Moskova

- İmkansızı başardık! -

İstanbul BBSK 2. Tur'da.. Grup 3. lüğünü hedeflediğimiz grupta süpriz bi şekilde çıktık gruptan. Üstelik, bitime bir hafta kala! Maçtan bahsedecek olursak, CSKA Moskova'nın atağı düşündüğü bir maçtı. Biz daha çok orta sahadan savunma arkasına atılan paslarla-kontra ataklarla gol aradık. Defansta harikalar yaratan Cris formundaydı. Uzaktan şutlar denemeye mecbur bıraktığımız CSKA Moskova'yı evimizde 2-1 mağlup ettik ve 2. Tur vizesi aldık! Gecenin diğer maçında gülen taraf B. Münih oldu. Son hafta çekişmeli geçecek. Avr. Ligi'ne düşecek takım, PSG mi CSKA mı olacak?..

---

---

ŞL performansımızı değerlendirecek olursam, iyidi. Daha çok defansif futbol sergiledik. İlk maçta CSKA ile berabere kaldık. İkinci maçta bize belki de turu getirecek olan galibiyeti aldık. Skor tabelasında 2-0 gibi bir skor vardı, PSG karşısında. 3. maçta beklenen oldu.. Dünya devine evinde yenildik. 4. maç ise, yerimizi koruduğumuz bir maçtı. İstedik ancak olmadı.. 2-2 bitti maç. Son maçtaki performans ise ortada. Can-Cris harika çalıştı. Defans açısından çok güçlüyüz. Atak yönünden sakatlıklar peşimizi bırakmıyor. Visca-Riera ikilisinin 5 hafta olmaması bizi etkiledi elbette.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Helal olsun hocam imkansızı başardın.
    Canım FEDA olsun sana !

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri