-
Bir gün değil, Her gün BEŞİKTAŞ | 2.Sezon
Kariyer kurallarını okudum, kabul ediyorum.
.

.
Haftalardır kariyer konusu açmayı düşünüyordum. Bugüne kısmetmiş. Tuttuğum takım Beşiktaş'tan başka bir takım ile uzun soluklu kariyer yapamayacağımı düşündüğüm için tercihim Beşiktaş oldu.
BEŞİKTAŞ'TA KAN DEĞİŞİMİ

Haber 1903'ün dün gece saatlerinde geçtiği haberde teknik direktörlük için Samet Aybaba'nın yerine genç çalıştırıcı Abdullah Akköse getirildi.
Daha önce genç Milli takımlarında antrenörlük yapan Akköse ile 1 yıllık anlaşma yapıldı. Taraftarlar Denizli'nin göreve getirilmesini beklerken sürpriz bir isim takımın başına geçti.
HEDEFİM İSKELET KADROYU OLUŞTURMAK
Akköse takımla birlikte İsviçre kampına gitti. Yolculuk öncesi basın toplantısı düzenleyen Akköse; "Hedefim Beşiktaş'ta sağlıklı bir yapı oluşturmak. İlerisi için bir sistem oturtup, o sisteme bağlı kalmak. Öncelik olarak elimizdeki oyuncuları iyi işleyip iskelet kadroyu oluşturmaya çalışacağız. Şu an için maddi sebeplerden dolayı transfer yapmayı düşünmüyoruz. Elimizdeki oyuncularla sezona hazır hale geleceğiz."
Fernandes ve Almeida hakkında çıkan haberlere de değinen Akköse; "Almeida ile bugün sabah bir görüşmem oldu. Kendisi bizimle kampa katılacak. Burada olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Fernandes'in izni var ama kendisi telefonlarıma cevap vermedi. Menajeri vasıtasıyla yönetime ayrılmak istediğini iletmiş. Kendisinin kalmasından yanayım ama ayrılmak ister ve değerini karşılayan bir takım olursa Fernandes ile yolları ayırabiliriz. Maddi olarak zor günler geçiren kulübe önemli bir gelir kaynağı olur." diye sözlerini tamamladı.
Arsenal'ın Fernandes'e olan ilgisi hakkında sorulan sorulara Akköse; "Detayları bilmiyorum ama Wenger'in oyuncu ile el sıkıştığını biliyorum. İngiliz gazetelerinde çıkan haberlerde bunu doğruluyor. Her şeyden önemlisi kendisine biçilen değer." diye konuştu.
MANUEL FERNANDES ARSENAL'DA!
Beşiktaş'ta mutsuz günler geçiren Fernandes 17.5 M€'ya Arsenal'a satıldı.
.

.
Beşiktaş'ın istediği 20 Milyon'u çok bulan Arsenal yapılan pazarlıklar sonucu fiyatı 17.5 M€'ya çekti. Oyuncunun kendisi ile daha önce anlaşan Arsenal oyuncunun kulübü ile de anlaşmaya vardı.
Dün gece saatlerinde Arsenal'ın Çin'deki kampına katılan Fernandes; "Transferim gerçekleştiği için çok mutluyum. Daha büyük ligde, daha büyük takımda oynamak hedefimdi. Beşiktaş'ta güzel geçirdim ama şimdiki adresim Arsenal." diye konuştu.
.

.

-
Fernandes'den boşalan yere transfer yapılmayacağını açıklayan teknik direktör Akköse; "Fernandes bu takım için önemli bir oyuncuydu. Ama kendisi ayrılmak istediğini daha önce iletmiş. Yolu açık olsun. Elimizde iyi oyuncular var onlarla yola devam edeceğiz. Oğuzhan bizim için önemli bir oyuncu. Kendisi Fernandes'in misyonunu üstelenecektir."
Takımın durumu ile ilgili konuşan Akköse; "Takımın durumundan memnunum. Şu an için transfer düşünmüyoruz. Elimizde bulunan her oyuncuya şans vermeyi düşünüyorum. Cenk, Necip, Oğuzhan, Hasan, Erkan ve Mustafa Pektemek gibi potansiyeli olan genç yerli oyuncuları hazırlamak en büyük amacım. Yabancı oyuncularımızda var. Almeida, Sivok, Niang çok iyi oyuncular." diye konuşmasını bitirdi.
.
Kulüp Detayları
.

.
Kullanacağım taktik aşağıda göründüğü gibi. Oyunda son güncellemeden sonra kullandığım sabit taktik. Bide 4-1-4-1 taktiğim var. Bu iki taktiğimi takıma oturtmak amacım. Sahada oyunu kontrol edebilen,oyunu istediği gibi yönlendiren bi takım görmek istiyorum. Savunma düzeni benim için öncelik. Gücümüzü savunmadan almaya çalışacağız.
.

.
Bir daha ki güncellemede hazırlık maçlarını yayınlayacağım seri bir şekilde. Dört tane hazırlık karşılaşması oynayacağız.
Last edited by Mamadou : 23.Nisan.2013 at 02:10
Mesaj Yetkileri