Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Melo, Selçuk, Yekta, Hamit, Burak, Drogba
Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Melo, Selçuk, Yekta, Hamit, Burak, Drogba
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
G.Saray, as kadrosuyla sahada ligden başka bir kulvarı kalmadığı için. Bugün tur atabilirler maç sonunda.
Galatasaray taraftarlarına biber gazı sıkılmış. Galatasaray taraftarları tüm tribün sahaya inmiş.
![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Elbet bizim taraftarlar da bir şey yapmıştır.Yoksa polis niye durup dururken binlerce kişinin olduğu yerde biber gazı sıksın.
Olay çıkaran aptal,orada biber gazı sıkan ondan da aptal.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yazıklar olsun o titreyen kız çocuğunun ne günahı vardı, kafayı yemiş bu polisler.
Bir şey yapmadan biber gazı sıkmazlar illa biri olay çıkarmıştır. Haftaya Ali Sami Yen'de şampiyonluğu kutlayabilirken yapılana bak.
yazık..
Şu bibergazını icat edenin ben...
Şu son 2-3 yıldır ülkede polisler tonlarca biber gazı sıkmıştır.Hapşurana,öksürene şifa niyetine sıkıyorlar heralde.Olayları izlemedim ancak ne yaptı o taraftarlar polise silah mı çekmiş?Çatışma mı çıktı?Adamlar keyfi sıkıyor başka bir şey değil.Orada olay çıkaranı jopla diğer taraftarların suçu ney?
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Yazık gerçekten. ne olmuşsa olmuş , biber gazı kesinlikle çözüm değil. Orada çocuğu var , hamile kadını var , yaşlısı var.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ümit Davala: Biber gazı patlamış sanırım,biz öyle duyduk.
Demiş diyorlar bir bilgi var mıdır bununla ilgili ?
12 mayıs geldi aklıma .
Adalet bir gün hepinize lazım olacak demiştik , zamanında Türk polisine nasıl saldırırsınız vb. edebiyat yapanlar , şimdi ana avrat sayıyolar bütün sosyal medyada ben hala aynı düşünüyorum , eski konularda kendi taraftarımızın yanında olduğum gibi bugün de bu polislere karşı Galatasaray tarafındayım , sahaya inmekten daha beterini yapsınlar inşallah.
Şu biber gazını nası sıkıyolar anlamıyorum ki. Taraftarlardan birisi bişey yapmış olabilir ama orda bir sürü insan var. Çoluk çocuk. Onlara da mı sıkıyor polisler görmüyorlar mı oradaki çocukları falan ?
Biri bişey yaptıysa yaka paça al gözaltına. Diğer insanların suçu nedir ? Polis çok yanlış kullanıyor biber gazını.
Olay şu;
Taraftar gibi gözüken aptal bir topluluk stad dışında ne olduysa polisle tartışmaya giriyor,büyük ihtimalle ufak tefek tartaklanma filan derken biber gazı sıkılıyor ve sıkılan gaz rüzgarın da etkisiyle sahaya doğru yayılıyor ve üstteki fotoğraflar ortaya çıkıyor...
Geçen bizim okulda da sıkılmıştı,çok hafif bir etkisine maruz kaldım ancak gün boyu öksürdüm durdum,Allah tam ortasında kalanlara sabır versin.
Geçen sene kadıköyde polisin yaptıklarını hatırlıyorum sebep varsa bile abartı bir şey değildir,polisimiz yine abartmış
Sahte bilet ile girmeye çalışan Galatasaraylı bir grup polise saldırmış ve biber gazı sıkılmış, dışardan içeri biber gazı gelmiş deniliyor.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Drogba maçtan önce yine takımı topladı direktifler veriyor.
Neyse maça odaklanalım tekrardan,maçtan sonra sırası gelir bu konunun.
şu biber gazı denilen herkesi etkileyen meret yerine boncuklu mermi kullansalar ya
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Polisler hiçbir zaman insan olmadı ve insan oldukları gün artık polis olmayacaklar..
Ortaya çıkan görüntüler üzücü. Sahte bilet ile girmeye calısanlar aptal, biber gazı sıkanlar daha da aptal..
Her neyse, bu aksam sampiyonlugu garantileme sansı var mı Galatasaray'ın bilgisi olan biri bilgilendirebilir mi ?![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
valla bilmiyorum en azından onun kişiye yapabileceği zararı göze her zaman alamazlar sadece gerçekten kullanmaları gerektiği yerde kullanırlar gelen zararda suçluya gelir masum insanlara değil şuan ota *** a biber gazı sıkıyolar masum insanlar etkileniyo gerektiği yerlerde boncuklu tabancı geri kalanında da cop kullansalar daha mantıklı olur bence
Başarılar Galatasarayım !