Galatasaray galibiyetiyle iyi başlamışsın Şampiyonlar Ligi'ne. Bu arada her zamanki kullandığın o teknik direktör resmindekiyle, oyuncusuna talimat veren teknik direktörü birbirine benzeten tek ben değilimdir umarım![]()
Hocam gidişat mükemmel gladbach efsanesi geri dönecek gibi![]()
Hee onu düşünmedim ama baya güzel çalışmaymışBu arada gruplardan çıkacaksın sanki
![]()
bu nasil bir emektir hocam, seninki FM oynamanin otesine gecmis. burayi hazirlamak oyunu oynamaktan daha zor olmali. gorsel bir senlik, eline saglik. basarilar.
Harcadığın emeğe büyük saygı duydum hocam gayet de güzel gidiyorsun ligde Manu'ya da bi sürpriz yaptıkmı iş tamam![]()
Hocam yeni takımın yeni kariyerin hayırlı olsun. Çok iyi gidiyorsun başarılar (:
Hocam tarih yazma sırası Almanya'ya geldi ve sen de tarihi yazıyorsun
Bu arada oyuncularının baba mesleği kasap falan mı![]()
eski kariyerlerindeki gibisin hem anlatım mükemmel hem aldığın sonuçlar
Sorma ya , kafa göz dalıyolar rakibe , kaybetmeye tahaammülümüz yok
Teşekkür ettim , şuana kadar beklentilerin üstüne çıktı takım , ama önümüzdeki 1 aylık süreç çok önemli ilk 11 de çok fazla rotasyon yapamadığım gibi çok önemli 4 oyuncumu kaybettim .
Gidişat güzel özellikle ŞL'de fakat 4 as oyuncun olmayaşı kötü olmuş.
Öncelikle kariyerinde başarılar diliyorum gerçekten takımına sistemi tamamen yerleştirmiş gibi görünüyorsun ve aldığın sonuçlarda bunu kanıtlar nitelikte.
Teşekkür ederim öncelikle , sisteme gelince sezon başında sistemimize uymayacak oyuncuları gönderdik, özellikle takımın orta sahası bizim taktiğin işlemesinde büyük rol oynuyor ,
Transfer Geçmişi
Biraz geç oldu ama yeni fark ettim sezon başında transfer geçmişini eklemeyi unutmuşum trnasfer geçmişimiz aşağıdaki gibi
![]()
wembley 2013 çok iddialıyız
TOPUN OLDUĞU YER BİZİM İÇİN POZİSYON.....KOPENHAG MAÇI İLE BAŞLADIK SONUNA KADAR GİDERİZ DEDİK GİDERSİNİZ DEDİK.... İddaa yoksa olmaz idda olacakki hırs yapabilesin..
Last edited by Unsal123 : 08.Mayıs.2013 at 19:44