Olabilir aslında resoagcım ne güzel oldu aynı serhatçım gibi serhat kıskanmasın sonuçta güçlü kuvvetli değil benim gençliğim hiç değil 1 kişi bile tutmaz onu bu klavyedende nasıl hissettiğini anlatmak zor oluyormuş bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler toprak sahalarda oynardık biz
Edit:Fenerbahçe maçıyla karşınızda olacağız bizden ayrılmayın gökmen hocanın yorumları erman hocanın incelemeleriyle karşınızdayız
Last edited by HaCaKa : 12.Mayıs.2013 at 16:25 Reason: Maç önü açıklama
gördüğüm en orjinal fikir en orjinal kariyer.çok çok beğendimtakipteyim başarılar
![]()
Türkiye kupasında gruplara kadar maçlara yorum yapılmayacak gökmen hoca haftaiçi maçlarında çalışmıyor
![]()
Çok renkli geçiyor valla kariyer, çok kıyak olmuş. Bu arada boşa transfer falan yapma, çek Ziya'yı sağbeke, Kaya ve Serhat'ı da çapa olarak kullanabilirsinHatta eskilerden Ali Sami Alkış ve Turgay'ı falan da bi çağır derim
![]()
ibb maçının konuşmalarına koptum yaa biraz da samet aybaba vari olmuş bu arada samet aybaba gibi oyuncuları çok sert eleştiriyosun adamlar kızcak oynamicak![]()
Program bildiğin cevher benim güzel kardeşim önerini dikkate alıcamda ziya çok para istiyo bu arada leon bak adıda ne güzel aslan gibi aynı benim gençliğim
Benim tatlı bir anlatısım var programlardan bilirsin az kapısmadım zamanında serhata attığım fırçaları youtubedan seyret serhata fırça attım program yöneticisi oldu almeidaya fırça attım gol krallığında gidiyor ben bu iş için doğmuşum beni 3 spiker durdurmaz
Eneramo'yu ben GS'ye almıştım ama fos çıkmıştı umarım oynatabilirsin.Hikayeler efsane![]()
Arkadaşlar finallerim var bu ara 2-3 gün çok yoğunum güncelleme çok sık olamayacak ondan sonra aradaki açığı kapatacağım hepinizden özür diliyorum![]()
Kariyeri yeni okuyorum cay burnumdan geldibaşarıalr
![]()
Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum uzun bir süre ara verdim farkındayımne yazıkki bilgisayarımı kurtarmaya çalışıyodum harddiskmi ne yanmış elimdeki tüm dosyalarım savelerim ne varsa herşeyim gitti bide cebimden iyide para gitti
kariyeri kapatmak zorundayım ama böyle eğlencesi bol bir kişiyi daha teknik direktör yapmak istiyorum sınavlarımda bittiğine göre başlarım yakında hepinizden tekrar özür diliyorum