Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 195 sonuç

Konu: Beyaz Zambaklar Ülkesinde

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Birçok yeri gezdikten sonra yolumuz Kotka şehrine düşmüştü. Şehrin gezilesi yerlerinden biri olan Sapokka Parka gittim. Park o kadar büyüktü ki sabahtan akşama kadar gezebilirdim fakat sanırım fotoğraf çekilirken cüzdanımı düşürmüşüm o yüzden erken ayrılmak durumunda kaldım. Tam parktan ayrılıcakken seslenen oldu;

- Bay Diaz (bir elinde cüzdanım diğerinde kime ait olduğunu anlamak için kimlik ararken üzerinde kişisel bilgileriminde bulunduğu antrenorlük kartım)
    + Evet
    - Cüzdanınızı düşürmüşünüz buyrun
    + Teşekkür ederim
    - ( Antrenorlük kartıma bakarak ) Demek Teknik Direktörsünüz
    + Evet ama şuan kafamı dinliyorum diyerek olası hangi takım vs gibi soruların önünü kesmek istedim

Kartın arka yüzünde yazılı olan uyruk kısmında Arjantinin hemen altında 2. uyruk olarak San Marinoyu görünce hafif heyecanlanarak ben sizi tanıyorum dedi. Nasıl yani falan derken oturup biraz muhabbet ettik. Ardından Kotka şehrinde birkaç gün misafiri olmamı rica etti daveti geri çevirmedim fakat otelde kalmaya devam ediceğimi söyledim. Roosayı tanıdıkça kanım kaynamıştı çok eğlenceli bir kızdı. Artık ayrılma vakti gelmişti 3-5 gün gezelim dedik ama tam 15 gündür Finlandiyada idim. Roosaya ayrılacağımı söylediğimde biraz üzüldü ve gitmeden önce hafta sonu maça davet etti. Yine kıramadım kabul ettim.

Maça protokolden giriş yapınca biraz kıllandım falan sonra beni tribün değilde yedek klübesine götürdü şaşkınlık içindeydim . Tabi taraftar ve oyuncularda..Nitekim bir finliye göre tuhaf bir giyim tarzım vardı. Maçı Roosayla birlikte yedek klübesinden izledikten sonra beni klüp binasına götürüp babasıyla tanıştırdı. Meğer Roosa Fc KooTeePee takımının direktörü Jukka Vilkki'nin kızı Jukka Roosaymış

to be contiuned

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    senin kistaslara gore en iyi secim bence Jaro takimi, tam alinip surunmek icin ideal
    evlere senlik bir takim, eglenceli olur kesin
    Teklif geldi şuan düşünme aşamasındayız Fc KooTeePee adamların logosu çok hoşuma gitti tabi bide direktörün kızı var

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Sanırım artık itiraf etme vakti geldi.

Şu kariyer alanında tek takip ettiğim kariyer sebebi ise çok saçma belki ama senin bana Tsubasa'yı andırıyor olman

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Kız görünce işler değişir vay

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

amblem harikaymis
    benimkisi de bir o kadar berbat hani...

ask hikayeniz simdiden kariyerinin onune gecti gibi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Sanırım artık itiraf etme vakti geldi.

Şu kariyer alanında tek takip ettiğim kariyer sebebi ise çok saçma belki ama senin bana Tsubasa'yı andırıyor olman
    Büyük şef gelmiş hoşgelmiş Vesile oldugu icin Tsubasa sevgim arttı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Kız görünce işler değişir vay
    San Marino kızları kadar olmasa da Fin kızlarıda epey güzel

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

amblem harikaymis
    benimkisi de bir o kadar berbat hani...

ask hikayeniz simdiden kariyerinin onune gecti gibi
    Aşk maşk yok yalan hem henüz kabul etmedik teklifi hikayeyi sonlandırmaya çalışıyorum hayırlısı ile bağlayacaz

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    San Marino kızları kadar olmasa da Fin kızlarıda epey güzel
    Allah'tan Rusya'ya Ukranya'ya gelmemişsin Kontratı görmeden imzayı basardın

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Allah'tan Rusya'ya Ukranya'ya gelmemişsin Kontratı görmeden imzayı basardın
    Trenle seyehat ederken rusya torpaklarına girdik onlarıda göz ucuyla kesmişliğim var

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Roosayla klübede maçı izleyip ardından babasının yanına götürdüğünde niyetlerini kestirmek zor olmadı. Zaten bay Vilkkide lafı uzatmadan direk mevzuya girdi. Mali olarak kötü durumda olmalarından ötürü bana verecekleri yıllık ücret ve transfer bütçesini dert ediyorlardı. Oturup biraz konuştuktan sonra düşünmek için zaman istedim. Zira para çok mühim değildi aradığım sadece huzurdu.

Arjantine döndükten sonra konuyu Gabriele açtım. Başlarda anlamakta güçlük çekse de beni tanıdığı için gayet ılımlı yaklaştı. Şaşırmakta haklıydı çünkü Fc KooTeePee Finlandiya Ykkönen yani 2. liginde mücadele eden Yarı Profesyonel bir takımdı. Birkaç gün düşünüp kararımı vermek üzereyken Roosa'nın telefonu aklımdaki soru işaretlerini unutmama neden oldu ve aynı gece biletimi alıp apar topar Kotka'ya uçtum

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

roman yazmayı düşünüyor musun? bence dene başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Finlandiya şaşkındı San Marinolu Diaz olarak hafızalara kazınan Juan acaba neler yapacaktı ?

Klübün resmi sitesinden de Juan Diazla anlaşıldığı haberi büyük bir mutlulukla duyruluyordu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    roman yazmayı düşünüyor musun? bence dene başarılar
    Eyv saolasınız. Yazdıkça yazasım geldi anca bağlayabildim k.bakmayın

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Süper Aşkı merak ediyorumm Takipteyim Başarılarr )

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Görüldüğü üzere klübün yapısı ortada. Fazla söze gerek yok. En büyük başarısı Finlandiya kupasında final oynamak.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Beni tatmin eden şey klubün başarıya aç olduğu ve saha zemini durumu

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

nihayet bir koltuga oturdun, lig baslasin (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

10 takımlı ligde medya bizi8. olarak gösteriyor haliyle yeni bir mecrada temkinli olmak istedik küme düşmemeye çalışacağız dedik ama bütçe olarak pek farkeden bişey yok zaten para yok

Takımımızın yıldızları Özellikle kalecimizden yana aşırı mutluyum ismide çok afilli Kert Kütt

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Süper Aşkı merak ediyorumm Takipteyim Başarılarr )
    Aşkımızı kalbimize gömecez klüp direktörünün kızına yazarsak medyanın diline düşeriz
    Beni tatmin eden şey klubün başarıya aç olduğu ve saha zemini durumu
    Sahada top oynamıyor demek ki herifler

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

nihayet bir koltuga oturdun, lig baslasin (:
    Ligin başlamasına 4 ay gibi kısa bi süre var Esas uğraş şimdi başlıyor en sevdiğim kısım transefer (: Görüldüğü üzere AB olarak işlem gören ülkeler müthiş. ilk iş amerika afrika avustralya liglerinide açmak oldu hatta afrikanın 2.liginide açtım.Ab dışından ise 3 futbolcu barındırabiliyoruz. Gerçi biz önce kendi aç karnımızı bi doyuralım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Eveeet şimdi top sizde gençler bi el atında şu klübü kalkındıralım kelle başı 5 lira yollasanız varya klüp iskandinav ülkelerinin en zengini olur Param yok diyosanız topçu önerin bari paramız boşa gitmesin Para dediysek karın tokluğuna çalışacak adamlar lazım bize. Bu arada başka bi süprizim daha var ama onu sonraya erteliyorum (:

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Eveeet şimdi top sizde gençler bi el atında şu klübü kalkındıralım kelle başı 5 lira yollasanız varya klüp iskandinav ülkelerinin en zengini olur Param yok diyosanız topçu önerin bari paramız boşa gitmesin Para dediysek karın tokluğuna çalışacak adamlar lazım bize. Bu arada başka bi süprizim daha var ama onu sonraya erteliyorum (:
    Barselona'da Messi diye bir herif var Şaka bir yana en iyi oyuncun ligde kaç yıldız ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar sanırsam kitabıda okudun cidden çok hoş bir kitaptı^^

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Barselona'da Messi diye bir herif var Şaka bir yana en iyi oyuncun ligde kaç yıldız ?
    Yıldızlara çok önem vermiyorum zira yıldızı bizim klübün çalışanları raporladığı için topa vurmayı bilene 3.5 yıldızdan başlıyolar. Nitekim yukardakilerde 4-5 yıldızlı oyuncular

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Başarılar sanırsam kitabıda okudun cidden çok hoş bir kitaptı^^
    Teşekkürler. Evet okudum hatta zaman zaman kariyerde yer vermeyi düşünüyrum aralara petrovdan serpiştiririm (:

İlham verici bir anlatımın, paylaşımın var. Neler geçiyor şu an aklımdan anlatamam. Sanırım bana da yakında Japonya yolları görünecek

Başarılar!

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

kaleci manyakmış yaa kariyer mükemmel gidiyo ama amacından sapmasın kız falan olmuyo

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    İlham verici bir anlatımın, paylaşımın var. Neler geçiyor şu an aklımdan anlatamam. Sanırım bana da yakında Japonya yolları görünecek

Başarılar!
    Teşekkürler. İlham veriyosa ne mutlu bana umarım devam eder hep beraber eğleniriz (: Benimde aklımda afrika asya falan vardı ama avrupa kupaları cezbetti (:
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    kaleci manyakmış yaa kariyer mükemmel gidiyo ama amacından sapmasın kız falan olmuyo
    Roosayı görmediniz tabi neyse fazla dillendirmeyelim kızı basına malzeme olacaz

Başarılar hocam. Valla okuması zevk veriyor sürükleyici kariyer olur yine.

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri