Sen rahatsın Fener'de para bol(Bizde de Süleyman Hurma var
)
Sen rahatsın Fener'de para bol(Bizde de Süleyman Hurma var
)
Beğendim kariyeri ben de takipteyim.
Porto'nun mevcut kadrosuna rağmen çok iyi ezmişiz ama sen o maça aldanma 2. maç çok daha zor olacak Porto'nun şansı bence % 60
@19karabulut07
Atladık hocam turu.
------
BJK'ye İnönü'de de aynı tarife. Matuidi reis golle döndü.
Defansı bir kapatalım şöyle;
Portekiz'i Fetheden Adam!
1-0'ın rövanşında Porto'ya konuk olduk. Maçın tamamında savunmayı bıraktırmadım oyunculara. Geçen seneki yarı finalde R.Madrid'den ahım vardı. Kuyt ile öne geçtik. Kafayla aşırtma attı uçan hollandalı.
Ardından golü yedik. Soyunma odasına girdik, çıktık. 76'da golü yedik. Panik başlıyordu, Porto iyi saldırıyordu. Golün santrasında 4 pasta Sow ceza sahasında topla buluştu. Sert hareket sonunda yerde kalınca hakem penaltıyı verdi. Kuyt topu beyaza dikti ve kalecinin uzanamayacağı yere fırlattı adeta.
Ve çeyrek finaldeyiz!
Çeyrek finaldeki rakibimiz....
![]()
Tebrikler Hocam![]()
Tur atladık ancak büyük ihtimalle buraya kadar.Barça maçlarından sonra istifamı verebilirim.
![]()
Görsel öğeler katarak resimleri keserek sunarsan ilgi artar belki.![]()
gayet iyi gidiyorsun aynen devam.
Adrian bu sezonu kapattı. Önünü alamadık gelecek sezonu da kapattı.
![]()
Adrian'ın sakatlığı kötü olmuş.Barca'yı geçeriz bence.
1.5 sezon nasıl oluyor yaNe olmuş, neresini kırmış ?
Sezonu bitirdim hocam, sezon sonunda da istifa ettim. Şu an bir milli takımın başındayım. Detayları yarın paylaşacağım.(:
Fikstür bu şekilde gelişti;
1-0'ın rövanşında Katalanlara Saraçoğlu'nu dar ettik ancak yarı final şansı 88'de Sow'la direkten döndü.
Türkiye Kupasını rahatça aldık. Finalde GS'yı 2-1 yendik.
Ligde üst üste 3. şampiyonluğu kucakladık.
Gaziantep'i Avrupa'ya gönderen Aykut yılın menajeri oldu.
Ve sezon sonunda Aziz Yıldırımla masaya oturduk ve istifamızı verdik. Ardımızda 3 lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası, 1 Avrupa Ligi şampiyonluğu ve 3 Süper Kupa bıraktık. Tam 8 kupa.
Genç Menajer Afrika'da!
Fenerbahçe'den ayrılan genç menajer Şahin'in yeni durağı Kamerun milli takımı oldu. Buradaki hedefinin Afrika Uluslar Kupası şampiyonluğu olduğunu söyleyen Şahin, dünya sıralamasında 3. konumda bulunan Kamerun'un konumunu korumanın en büyük ödevi olduğunu vurguladı.
Uluslar kupası elemelerinin 4. maçında da sahadan galibiyetle ayrıldık.
Hazırlık maçında Arjantin'e boyun eğmiyoruz.
![]()
Yıllık 53.000 € veriyorlar.![]()
Fener için üzüldüm açıkcası elimizden son anda kurtulmuşlar.Neyse artık zencilerle kendimizi buluruz![]()
Erken istifa etmişsin.Şöyle bir ŞL geleydi iyiydi.Kamerun'da başarılar.
Sezon başında Kamerun milli takımını yönetmeye başlayan başarılı teknik adam Şahin, kötü günler geçiren İspanyol kulüp Atletico Madrid ile de anlaştı. Devre arasına büyük hüsranla giren ve tüm yıldız oyuncularını kaybeden ATM, yeni bir yapılanma için Şahin ile anlaşıldığını açıkladı. 3 sezondur ligde en iyi derecesi 10.'luk olan ATM'nin çiçeği burnunda teknik adamı Şahin, bu sezonki en büyük hedeflerinin Avrupa bileti almak olduğunu söyledi.
Kariyer sahibi iki hafta boyunca mesaj atmadığından dolayı konu kapatılmıştır.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.