Puanlar birbirlerine yakın,Arsenal ilk 2 de bitirir ligi.
Puanlar birbirlerine yakın,Arsenal ilk 2 de bitirir ligi.
Güncel puan durumundan önceki maçlar bunlar.Ne kadar sonradan toparlasak da tartışılamayacak bir şey var şuanda rakibimiz maalesef bizden daha iyi oynuyor.
Sıradaki Maç;
Maç Başlıyor;
İlk 11 ler
Tottenham alır.
Kuzey Londranın Galibi Tottenham
Puan Durumu;
Fabio Coentrao Arsenal'de
Real Madrid'in transfer listesine koyduğu Coentrao,sol bekte Monreal'in tecrübesiz olması ve alternatifi Gibbs'in de henüz Premier Lig seviyesine ulaşaması nedeniyle Arsenal takımına transfer oldu.Arsenal bu transfer için Real Madrid takımına 11 milyon sterlin ödeyecek.
Bu da profili;
ROBERT LEWANDOWSKİ ARSENAL'DE
Kendisini 51 milyon sterlin bonservis bedeliyle takıma kattık.İkinci yarıda çok farklı bir Arsenal izleyeceksiniz.2 transfer daha yolda.
Hiç ilgi yok sanırım diyecem ama "sanırım" demeye gerek yok hiç ilgi yok.Nedenini öğrenebilirsek kendimizi daha çok geliştirebilceğimizi düşünüyorum burada önceliklerimizden biri de takipçilerimizi(şuan olmasa da) memnun etmek.Evet düşüncelerini izletirseniz sevinirim.
Lewandowski süper olmuş harika olmuş![]()
Teşekkürler.Uzun aradan sonra yorum geldi duygulandım.
Neyse ilk devre Tottenham bizden daha önde fakat bu işlerin nasıl olduğunu onlara göstereceğiz ve tarihi bir geri dönüşe imza atacağız 1 ocaktan itibaren.Lewa-Coentrao ve 2 isim daha var biri kesin öbürü daha netlik kazanmadı bazı pürüzler var.Coentrao'yu adam edecez başka yolu yok gayet potansiyelli bir oyuncu Monreal ile uzunca onlara emanet edicem sol beki.Takipte kalın yada geçerken göz atıp bi yorum atsanız da yeter![]()
Arsenal Lewandowski'yi alarak sadece taraftarın gözünü boyayabilir. Tek gerçek Tottenham takımının liderlik savaşı. Arsenal taraftarı boşa hayal kurmasın
İlk devredeki Arsenal'in futbolunu izleyeceğime huniye otursam daha az acı çekerdim.Evet yanlış duymadınız takımda ego tavan birçok oyuncunun bileti kesilecek.
İşte o hunileri de koyayım;
Rengarenk huniler.
kariyeri bırakmayın çok iyi gidiyorsunuz![]()