Batalla'nin sakatlanmasi cok kotu olmus..
Batalla'nin sakatlanmasi cok kotu olmus..
bu güncellemeyi nereden indirdiniz bende taye taiwo yok ben bu sitedeki yamayı indirdim
bide taktiğinin resmini paylaşırmısın![]()
KALECİ SORUNU ÇÖZÜLDÜ
Bursaspor Maccabi Haifa^da forma giyen Bojan Saranov'u 850 milyon € karşılığında kadrosuna kattı.
4 Yıllık sözleşme imzalanan Sırp kaleciye yıllık 525 bin € ödenek.
YEDEK STOPER
Yerli stoper arayışlarında olan Bursaspor istediği oyuncuyu Beşiktaş'ta buldu.Berat Çetinkaya'yı 1 yıllığına kiralan Bursaspor oyuncunun maaşının tamamını ödeyecek olup , Beşiktaşa'a da aylık 8 bin €ödeyecek.
KANATLAR ZENGİNLEŞTİ
Kanatların yetersiz olduğuna karar veren Donadoni'nin imdadına başkan Körüstan yetişti.Erkan Körüstan bizzat İstanbul'a giderek Aydın Yılmaz'ı 1 yıllığına renklerine kattı.
Bursaspor oyuncuya 1 yıllık 240 bin € ödeyecek , Galatasaray'a ise kiralama bedeli olarak her ay 6 bin € ödenecek.Bursaspor isterse kiralama süresi boyunca 500 bin € bedelle oyuncuyu alabilecek.
YUNAN MESSİ BURSA'DA
Yunan futbolseverler tarafından Yunan Messi lakabı takılan Fetfatzidis 1 yıl boyunca kiralık olarak Bursaspor formasını terletecek.Bursaspor oyuncunun klubüne bedel ödemeyecek olup oyuncunun maaşının tamamını ödeyecek.
LİG BAŞLADI
1. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi
Play-Off Turu 1.Maç
Play-Off Turu 2.Maç
KAZIM'DA MUTLU SON
Bursaspor uzun bir ssüredir peşinde olduğu Kazım Kazım'ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.
Oyuncunun maaşının yarısı (650 bin€) ödenecek.
Galatasaray takımına ise aylık 35 bin € ödenecek.
BARÇA'DAN BURSA'YA
Bursaspor Donadoni'nin doğrultusunda Barcelona'nın gelecek vaadeden futbolcusu Ilie'yi kadrosuna kattı.
Barcelona'ya bonservis bedeli olarak 180 bin € ödenecek.
5 Yıllık sözleşme imzalanan oyuncuya ise yıllık 300 bin € ödenecek.
Transfer Geçmişi
Tansferlerin Profilleri
UEFA Avrupa Ligi Grubumuz
Transferler iyi fena değil ancak keşke stopere Serdar Aziz'in yanına yerli bir isim monte edip sınırı rahatlatsaydın , uzun vadede kaleye de Sinan , Onur , Tolga üçlüsünden birini alırdın baya rahatlardın ama olsun bakalım
Bu arada UEFA'da grup çok zor , Allah yardımcın olsun![]()
İlk sezon kadroyu pek bozmak istemedim , transfer bütçemizde azdı , yeni güncellemede Sinan'ın uzun bi sakatlığı var o yüzden alamadım , Tolga ve Onur'da çok maliyetli bu sene için , bütçe kaldırmaz
Yerli stoper aradım ama bi türlü bulamadım İbrahim Öztürk - Serdar Aziz ikiliside iyi götürüyo aslında , bu sene böyle idare edicez artık
Bu gruptan çıkarsak ne ala ama benim hedefim 3. olmakSonuncu olmayalım da..
Bence Veysel i al çok sevmem ama hem Türk hem her yerde oynuyor ve gelistirebilirsin
Bu arada Pintoya Seba demişsin ya 15 dk güldüm![]()
fetfazidis iyi transfer avrupa ligi grubu ise şl ayarında olmuş![]()
Çıktığı ilk maçında sonradan oyuna girip golünü attı , devamı da gelecek
Bende şans yok zaten hiç şaşırmadım gruba
Yönetim gruplara kalmamızı yeterli buluyo ama bana göre yeterli değil Ç.Final oynamalıyız ama grup zor geldi , umarım çıkarız..![]()
Grup zor olmus ama ikinciligi zorlarsin
Transferler çok iyi, grup zor çıkmış ama size güveniyoruz hocam![]()
Transferler iyi de skorlar ve oyun iyi değil , işimiz zor bakalım nolcak
Önümüzdeki Maçımız
Bursa Atatürk Stadyumu'nda Fenerbahçe ile karşılacağız.
3 Haftada 4 puan topladık , artık puan kaybetmemeliyiz.
Şampiyonluk yarışından kopmamak için bu maçı kazanmalıyız.
Skor tahminlerinizi bekliyorum..
SPOR TOTO SÜPER LİG
2. Hafta
75'de yediğimiz golün ardından takımı açtım , ardından yine Adrian attı , lige kötü başladık..
3.Hafta
Açıkcası sıkıcı bir maçtı beraberlik maçın hakkıydı ama artık bizim maç kazanmamız lazım..
UEFA AVRUPA LİGİ
Grup Maçı 1.Hafta
Stoperim Kamil , bize galibiyeti getiren golleri attıİs var bu çocukta..
kötü değilsin çok iyide değilsin orta![]()
İyi olmamız lazım![]()
Desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza çok teşekkür ederim
Takım alışma süresince şuan hem o hemde Batalla'nın sakatlanması etkiledi bizi.
Yabancı sınırını biliyorum hocam , hatırlattığın için sağolasın
İlk sene sadece Sestak'ı sattım , transfer bütçesi de azdı , bu sene mecbur kiralıklarla idare ediyoruz , önümüzdeki sene daha iyi olacak![]()
Hocam ligde toparlanırız ilk zamanlar hep öle olur
Yabancı sınıra dikkat et hocam 4-5-6 yamına ne düşüyordu 2.sezon çok sıkıntılı oluyor ama yeni guncellemede bilemem nasıl olur![]()
Furkan transferlerde kaliteyi biraz daha arttır bence
Hocam Fenerbahçe maçını bekliyoruz, tahminim; 2-2![]()
Hocam takımla konusma yap bence böle olmaz![]()
Batalla'nin eksikligini hissediyorsun..
Lige kötü bir başlangıç yapmışız malesef:/ ama en azından avrupa ligi ilk maç güzel bir skor olmuş. Bir takım konuşması bir kaç fırça bir kaç değişiklik ile galibiyetlere başlarız.
Fenerbahçe maçı iyi ama Gençlerbirliği olmamış hocam![]()
UEFA AVRUPA LİGİ
Grup 2.Maç
Almanlarla puanları paylaştık , bize yeter.
SPOR TOTO SÜPER LİG
6. Hafta
Başabaş geçen bir maç yine beraberlik yine beraberlik , ne zaman galip gelicez çok merak ediyorum.
7. Hafta
İşte bu kadar , maçın başında geriye düşmemize rağmen skoru lehimize çevirdik.
Bu arada Pinto'da gollerine devam ediyo.
UEFA AVRUPA LİGİ
Grup 3. Maç
Napoliden daha iyi oynadık ama 3 puanı onlar aldı.
Özet geçecek olursak ; Atamayana Atarlar !
Puan Durumu
Takım kötüye gidiyo bak çok takımla konuş bireysel konuş