Sayfa 2 / 11 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 302 sonuç

Konu: Efsane Dönmek Üzere l Rangers FC l 3. Sezon

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

başlangıç için ortalama bir bütçe verdiler. Klüpte çok fazla eksik olmadığı için elimdekilerle devam edeceğim büyük ölçüde. Sadece birkaç mevkiye takviye ve gelecek için yatırım amaçlı oyuncu alacağım ucuzundan.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Çok iyi bütçe vermişler bence bu lige göre.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Seni kişisel yardımcım yaptım Sağ kolum oldun yani... Boş yere yorulma anrteman sahasında diye
    adamsın

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Çok iyi bütçe vermişler bence bu lige göre.
    evet, maaş bütçesinden biraz kısıp 500 liralık bir transfer bütçesi ayarladım. Şimdi eksik pozisyonlar için oyuncu arıyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Bence de sat 2m'lik adamı iyi bütçe gelir.Kadro da iyi genel olarak.
    şuan onu satmamı gerektirecek bir durum yok ama belki gelecek sezon satabilirim.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Rangers'ın kadro çok iyi ben oynamıştım rahat rahat sağ kanatımda yoktu gelene geçene 5 6

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

vayy rangers 2 3 sene rahat rahat terfi edersin üst liglere sonra müthiş yarış olur 1.ligde

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Hocam Rangers'ı buralardan kurtacağına eminim , zaten bu lige göre çok üst düzey bir kadrosu var..
    Transfer bütçesi bu lige göre çok iyi ama zaten kado iyi geleceğe yönelik adam almanı öneririm
    1. lige çıkana kadar işin kolay ama 1. ligde özellikle Celtic'le filan yarışmak kolay olmayacak senin için

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

1.lige çıkana kadar genç yetenekleri kadronda barındırabilirse eğer Celtic ile yarışmanın zor olacağını zannetmiyorum, hocam bilir işini

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Rangers'ın kadro çok iyi ben oynamıştım rahat rahat sağ kanatımda yoktu gelene geçene 5 6
    5-6 olmasa da üstün bir futbol sergiliyoruz.

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    vayy rangers 2 3 sene rahat rahat terfi edersin üst liglere sonra müthiş yarış olur 1.ligde
    herkes öyle diyor, benim düşüncemde o yönde. Ama ne olursa olsun rehavet yok.

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Hocam Rangers'ı buralardan kurtacağına eminim , zaten bu lige göre çok üst düzey bir kadrosu var..
    Transfer bütçesi bu lige göre çok iyi ama zaten kado iyi geleceğe yönelik adam almanı öneririm
    1. lige çıkana kadar işin kolay ama 1. ligde özellikle Celtic'le filan yarışmak kolay olmayacak senin için
    Transferlerimi gelceğe yönelik yaptım. Sadece 1-2 oyuncuyu yaşlı olarak aldım, oda genç oyunculara eğitim vermeleri için.

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    1.lige çıkana kadar genç yetenekleri kadronda barındırabilirse eğer Celtic ile yarışmanın zor olacağını zannetmiyorum, hocam bilir işini
    Genç oyuncularıma güveniyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Potansiyeli yüksek bir kulüp olduğu içni Rangers'ın belini doğrultman uzun sürmeyecek gayen Avrupa kupalarında sağlam bir takım kurman üzerine olsun, Piyasayı iyi gözlemle ve kulübün bünyesine katabileceği gençleri iyi takip et, ilerleyen sezonlarda sen kahve yudumlarken onlar rakipleri sıralayacaktır, iyi şanslar : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Potansiyeli yüksek bir kulüp olduğu içni Rangers'ın belini doğrultman uzun sürmeyecek gayen Avrupa kupalarında sağlam bir takım kurman üzerine olsun, Piyasayı iyi gözlemle ve kulübün bünyesine katabileceği gençleri iyi takip et, ilerleyen sezonlarda sen kahve yudumlarken onlar rakipleri sıralayacaktır, iyi şanslar : )
    Umarım dediğin gibi uzun soluklu olur, ancak aldığım duyumlara göre yakında transfer yasağı koyabilirmiş federasyon bize mali durumdan dolayı. Adamlar 4. lige kadar düşürdüler hala bırakmıyorlar ensemizi.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

[YOUTUBE="nV0XqKbFP1k"]Rangers FC yi yakından tanımak isteyenlere[/YOUTUBE]

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Bekliyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Kurtar şu bataklıktan takımı hocam

Oyuncuların uzun boylu havadan top hakimin iyi olur pivot oynayabilirsin bence..... Başarılar dilerim,keyifli bir kariyer olması dileğiyle.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Bekliyoruz
    Quote Originally Posted by YALI1925 View Post
    Kurtar şu bataklıktan takımı hocam
    İnşallah

Quote Originally Posted by tarik0618 View Post
    Oyuncuların uzun boylu havadan top hakimin iyi olur pivot oynayabilirsin bence..... Başarılar dilerim,keyifli bir kariyer olması dileğiyle.
    Dikkate alacağım, teşekkür ederim.

18. Default

İlk 3 sene rahat rahat terfi edersin diye düşünüyorum. Asıl macera 4.sezonda başlar

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Rangers güzel seçim olmuş Başarılar takipçinim

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by bucuklubisey View Post
    İlk 3 sene rahat rahat terfi edersin diye düşünüyorum. Asıl macera 4.sezonda başlar
    Umarım, sıkılmam 4. Sezon'dan sonrasını bende görmek istiyorum

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Rangers güzel seçim olmuş Başarılar takipçinim
    şöyle hikayeli resimli videolu bişeyler yapayım diyorum abicim

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Hertürlü destekle yanındayız

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hertürlü destekle yanındayız
    Saolasın , eksik olma Bazı duyumlar aldım federasyondaki adamlarımdan , İskoçya federasyonu bize transfer yasağı koyabilirmiş. Bu yüzden önümdeki 1-2 seneyide düşünmem lazım şuanda transfer yaparken...

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

bence takımda sağ bek ve sağ açık eksiği var daha doğrusu ben oralara transfer yapmıştım ayrıca sol bek lee wallace da nasıl gitmedi anladım 1. lig ayarında bir sol bek çok iyi para kazandırabilir sana

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

gayda mıydı neydi hah o meredi üflemeyi öğrenmeden gelme

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=RkTeq7jNJsM"]Rangers Fans' BigPipe[/YOUTUBE]bu da benden olsun o zaman Rangers taraftarina armagan.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    bence takımda sağ bek ve sağ açık eksiği var daha doğrusu ben oralara transfer yapmıştım ayrıca sol bek lee wallace da nasıl gitmedi anladım 1. lig ayarında bir sol bek çok iyi para kazandırabilir sana
    Onu daha sonra satmayı planlıyorum, büyük ihtimalle devre arası transfer yasağı konacak. O yüzden şimdi satsamda hernahi birşey fark etmez. Büyçemiz yeterli zaten.

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    gayda mıydı neydi hah o meredi üflemeyi öğrenmeden gelme
    En yakın zamanda belediyenin kurusna başlıyorum

Quote Originally Posted by tombul taho View Post
    [YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=RkTeq7jNJsM"]Rangers Fans' BigPipe[/YOUTUBE]bu da benden olsun o zaman Rangers taraftarina armagan.
    Eyvallah

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Güncelleme de mi istemiyehk

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Güncelleme de mi istemiyehk
    Şuan laptoptayım, masaüstünü açınca güncelleme yapacağım Biraderin kalkmasını bekliyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Teknik heyete birkaç ekleme dışında neredeyse hiç dokunmadım. Çünkü dokunsam bile şuanda sahip olduklarımızdan iyisini bulamazdım. Sace hücum ve savunma konusunda birkaç antrenör ekledim.

Teknik Heyet

Teknik kadroyla yaptığımız toplantı sonucu hangi mevkilerde eksiklerimiz olduğuna kadar verdik. Gözlemciliğimiz sadece Britanya ile sınırlı olduğu için gözlemcilerime Britanya'nın altını üsütne getirmeleri talimatını veridm ve bende ilk uçakla Avrupa'nın bit pazarına doğru yola çıktım.

Norveç'e vardığımda hiç beklemeden Brann klübüne geçtim ve tabiri zaise klübün genç yeteneklerini topladım. Ancak ne yazık ki birçoğu gelmek istemedi. NE kadar uğraşsam da sadece birkaç genci kadromuza katabildik. Zaten gençlerle dolu olan kadromuz iyice gençleşti.

Bu durumda takıma bir abi lazımdı ve yılların tecrübesi Robert Pires ile irtibata geçtik ve kendisini kadromuza abi olması amacıyla kattık. Bazı kesimler 38 yaşındaki usta ayak için ileri geri konuşmaya başlamıştı ki Pires oynadığı ilk maçta hepsini susturdu

Ofansif olarak eksiklerimizi tamamlamıştık. ancak daha kaleci ve defans konusunda önemli transferlerimiz olmamıştı. Kaleye Norveçli bir gencimizi transfer etmiştik yedek olarak ancak kendisinin mental açıdan çok fazla yol katetmesi gerekiyordu. Kaleci konusunda bir türlü ilerleme katetemiyordum ki takımımızın emektar kalecisi Neil " Hocam kaleci aramanıza gerek yok, ben kendime güveniyorum" dedi. Bizde olumlu sinyaller alınca kaleci arayışımızı bitirdik.

Defans konusunda ise biz Norveçte gençlerle uğraşıkren gözlemcilerimin hazırladığı listeden faydalandık ve sol beke rotasyon oyuncusu olarak 21 yaşındaki Ben Gordon u aldık. Çünkü 4 kulvarda ( Lig, İskoçya Kupası, İskoçya Lig Kupası, İskoçya Zorlu Kupası(Tenekeden dandik bir kupa) ) birden yarışacağımız için arada rotasyonlar olacak mecburen.
    Sağ bek ve stoper konusunda çok büyük uğraşlarımız oldu. Ancak herhangi bir ilerleme katetemedik. En sonunda Sağ beke Reading takımında bir oyuncuyu kiraladık..
    Stoper konusunda çok büyük eksiğimiz var. Ancak bir türlü transfer yapamıyoruz. oyuncular gelmek istemiyor. Gelmek isteyenleri de biz beğenmiyoruz.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Transfer Özeti

Transfer Oyuncu Profilleri
    Spoiler: Detaylar 

KADROMUZ

Takımın 3 te 2 si 25 yaş altı

Takım fabrika olma yolunda...

Sezon Öncesi Hazırlık Kampımız

Üst düzey tkaımlara karşı çok gzüel yenilgiler ladık ve nasıl oynamamız gerektiğini anladık. Arından İskoçya'daki bir yığın turnuvadan ilk 2 sine başladık. Zorlu Kupa bildiğimiz alt liglerin kendi arasında yaptığı dandik turnuva. Yönetim önemsemiyor bile bu turnuvayı ama biz yinee gençlerin maç tecrübesi kazanması için kupayı almayı planlıyoruz Lig kupası ise genel bir kupa gidebildiğimiz kadar gideceğiz. İleride ise İskoçya Kupası var onda da gidebildiğimiz kadar gideceğiz.

Sayfa 2 / 11 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri