başlangıç için ortalama bir bütçe verdiler. Klüpte çok fazla eksik olmadığı için elimdekilerle devam edeceğim büyük ölçüde. Sadece birkaç mevkiye takviye ve gelecek için yatırım amaçlı oyuncu alacağım ucuzundan.
başlangıç için ortalama bir bütçe verdiler. Klüpte çok fazla eksik olmadığı için elimdekilerle devam edeceğim büyük ölçüde. Sadece birkaç mevkiye takviye ve gelecek için yatırım amaçlı oyuncu alacağım ucuzundan.
Çok iyi bütçe vermişler bence bu lige göre.
Rangers'ın kadro çok iyi ben oynamıştım rahat rahat sağ kanatımda yoktu gelene geçene 5 6![]()
vayy rangers 2 3 sene rahat rahat terfi edersin üst liglere sonra müthiş yarış olur 1.ligde
Hocam Rangers'ı buralardan kurtacağına eminim , zaten bu lige göre çok üst düzey bir kadrosu var..
Transfer bütçesi bu lige göre çok iyi ama zaten kado iyi geleceğe yönelik adam almanı öneririm
1. lige çıkana kadar işin kolay ama 1. ligde özellikle Celtic'le filan yarışmak kolay olmayacak senin için![]()
1.lige çıkana kadar genç yetenekleri kadronda barındırabilirse eğer Celtic ile yarışmanın zor olacağını zannetmiyorum, hocam bilir işini![]()
5-6 olmasa da üstün bir futbol sergiliyoruz.
herkes öyle diyor, benim düşüncemde o yönde. Ama ne olursa olsun rehavet yok.
Transferlerimi gelceğe yönelik yaptım. Sadece 1-2 oyuncuyu yaşlı olarak aldım, oda genç oyunculara eğitim vermeleri için.
Genç oyuncularıma güveniyorum.
Potansiyeli yüksek bir kulüp olduğu içni Rangers'ın belini doğrultman uzun sürmeyecek gayen Avrupa kupalarında sağlam bir takım kurman üzerine olsun, Piyasayı iyi gözlemle ve kulübün bünyesine katabileceği gençleri iyi takip et, ilerleyen sezonlarda sen kahve yudumlarken onlar rakipleri sıralayacaktır, iyi şanslar : )
...
[YOUTUBE="nV0XqKbFP1k"]Rangers FC yi yakından tanımak isteyenlere[/YOUTUBE]
Bekliyoruz![]()
Kurtar şu bataklıktan takımı hocam![]()
Oyuncuların uzun boylu havadan top hakimin iyi olur pivot oynayabilirsin bence..... Başarılar dilerim,keyifli bir kariyer olması dileğiyle.
İlk 3 sene rahat rahat terfi edersin diye düşünüyorum. Asıl macera 4.sezonda başlar![]()
Rangers güzel seçim olmuş Başarılar takipçinim![]()
Hertürlü destekle yanındayız![]()
bence takımda sağ bek ve sağ açık eksiği var daha doğrusu ben oralara transfer yapmıştım ayrıca sol bek lee wallace da nasıl gitmedi anladım 1. lig ayarında bir sol bek çok iyi para kazandırabilir sana
gayda mıydı neydi hah o meredi üflemeyi öğrenmeden gelme![]()
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=RkTeq7jNJsM"]Rangers Fans' BigPipe[/YOUTUBE]bu da benden olsun o zaman Rangers taraftarina armagan.![]()
Onu daha sonra satmayı planlıyorum, büyük ihtimalle devre arası transfer yasağı konacak. O yüzden şimdi satsamda hernahi birşey fark etmez. Büyçemiz yeterli zaten.
En yakın zamanda belediyenin kurusna başlıyorum
Eyvallah
Güncelleme de mi istemiyehk![]()
Teknik heyete birkaç ekleme dışında neredeyse hiç dokunmadım. Çünkü dokunsam bile şuanda sahip olduklarımızdan iyisini bulamazdım. Sace hücum ve savunma konusunda birkaç antrenör ekledim.
Teknik Heyet
Teknik kadroyla yaptığımız toplantı sonucu hangi mevkilerde eksiklerimiz olduğuna kadar verdik. Gözlemciliğimiz sadece Britanya ile sınırlı olduğu için gözlemcilerime Britanya'nın altını üsütne getirmeleri talimatını veridm ve bende ilk uçakla Avrupa'nın bit pazarına doğru yola çıktım.
Norveç'e vardığımda hiç beklemeden Brann klübüne geçtim ve tabiri zaise klübün genç yeteneklerini topladım. Ancak ne yazık ki birçoğu gelmek istemedi. NE kadar uğraşsam da sadece birkaç genci kadromuza katabildik. Zaten gençlerle dolu olan kadromuz iyice gençleşti.
Bu durumda takıma bir abi lazımdı ve yılların tecrübesi Robert Pires ile irtibata geçtik ve kendisini kadromuza abi olması amacıyla kattık. Bazı kesimler 38 yaşındaki usta ayak için ileri geri konuşmaya başlamıştı ki Pires oynadığı ilk maçta hepsini susturdu![]()
Ofansif olarak eksiklerimizi tamamlamıştık. ancak daha kaleci ve defans konusunda önemli transferlerimiz olmamıştı. Kaleye Norveçli bir gencimizi transfer etmiştik yedek olarak ancak kendisinin mental açıdan çok fazla yol katetmesi gerekiyordu. Kaleci konusunda bir türlü ilerleme katetemiyordum ki takımımızın emektar kalecisi Neil " Hocam kaleci aramanıza gerek yok, ben kendime güveniyorum" dedi. Bizde olumlu sinyaller alınca kaleci arayışımızı bitirdik.
Defans konusunda ise biz Norveçte gençlerle uğraşıkren gözlemcilerimin hazırladığı listeden faydalandık ve sol beke rotasyon oyuncusu olarak 21 yaşındaki Ben Gordon u aldık. Çünkü 4 kulvarda ( Lig, İskoçya Kupası, İskoçya Lig Kupası, İskoçya Zorlu Kupası(Tenekeden dandik bir kupa) ) birden yarışacağımız için arada rotasyonlar olacak mecburen.
Sağ bek ve stoper konusunda çok büyük uğraşlarımız oldu. Ancak herhangi bir ilerleme katetemedik. En sonunda Sağ beke Reading takımında bir oyuncuyu kiraladık..
Stoper konusunda çok büyük eksiğimiz var. Ancak bir türlü transfer yapamıyoruz. oyuncular gelmek istemiyor. Gelmek isteyenleri de biz beğenmiyoruz.
Transfer Özeti
Transfer Oyuncu Profilleri
Spoiler: Detaylar
KADROMUZ
Takımın 3 te 2 si 25 yaş altı
Takım fabrika olma yolunda...
Sezon Öncesi Hazırlık Kampımız
Üst düzey tkaımlara karşı çok gzüel yenilgiler ladık ve nasıl oynamamız gerektiğini anladık. Arından İskoçya'daki bir yığın turnuvadan ilk 2 sine başladık. Zorlu Kupa bildiğimiz alt liglerin kendi arasında yaptığı dandik turnuva. Yönetim önemsemiyor bile bu turnuvayı ama biz yinee gençlerin maç tecrübesi kazanması için kupayı almayı planlıyoruzLig kupası ise genel bir kupa gidebildiğimiz kadar gideceğiz. İleride ise İskoçya Kupası var onda da gidebildiğimiz kadar gideceğiz.