Npower Lig 2 l 5-6-7-8-9. Hafta
Ligde beklediğimden iyi gidiyoruz. İlk 9 hafta itibariyle 2. sıradayız ve ilk 3 direk Npower Lig 1'e çıkıyor. Hedefimiz bu performansı sonuna kadar sürdürmek..
Zengin yönetimin hali bir başka oluyor, yardımlarını eksik etmiyorlar sağolsunlar (!)
Last edited by Canaries : 05.Ağustos.2013 at 20:06
Npower Lig 2 l 10-11-12-13-14-15. Haftalar
16. hafta itibariyle diğer takımlardan 1 maç eksiğimiz var o maçı kazandığımız takdirde 2. olacağız. Ve mükemmel ilerliyoruz. Takım kadromuz zaten bu lig için yeterliydi derinlik 0'dı. Şansımıza şuana kadar sakatlık belası takıma etki etmedi -Maşallah- ..
bu kadarını da beklemiyordum bi de transfer yapabilsen![]()
Ben de hiç beklemiyordum ama iyi oynamadan kazanıyoruz, korner frikikten stoperler yardırıyor yoksa forvetlerde iş yok şimdi 2 stoperimin lig performansını koyayımtransfer konusu ise takım kayyumdaymış ondan herhalde
Spoiler: Stoperler
Stoperlerim 6 gol attı ligde bizde zaten toplamda 18 gol attık. Takımın 3te 1i bu 2 oyuncu![]()
Npower Lig 2 l 16-17-18-19-20. Haftalar
İlk 20 hafta itibariyle 2 maç eksikle liderin 6 puan gerisindeyiz. Çok şaşkınım, ilk defa bir terslik olmadı kariyerimde ve bu sakatlık sorunu ortaya çıkmazsa üst lig bizi bekliyor
Yönetimi durdurana aşkolsun para saçıyor resmen (!)![]()
O transfer yapamama olayı acaba Portsmouth'un fifadan yediği ceza olabilir mi? Oyuna başlarken yanlış hatırlamıyorsam kayyumda başlıyorsun. Öyle aklımda kalmış, transfer yapma yasağı vardı sanki takımın.
Portsmouth başlarken ki bütçen ne idi?
Takım kayyumda ve transfer cezası var olarak başladık sonra bir haber çıktı Yönetim FF'ye olan borçları ödedi ve transfer yasağı kalktı şeklinde ama kulüp hala kayyumda.
Transfer bütçem 0 Maaş bütçem -100 B idi fesihlerle başkanla konuşarak +500 B yaptık ama kilit oyuncu rolüne bile 4.4 B euro teklif gönderebiliyoruz
yarın işteyken en baştan bakıcam kariyer şimdilik başaılar diliyorum ( : çok güzel seçim
Npower Lig 2 l 21-22-23-24-25. Haftalar
Tek kelime ile harika gidiyoruz özellikle son maç gol yollarında beklenen patlamayı yaptık. En önemlisi yenilmiyoruz. En kötü 1 puan ile ayrılıyoruz maçlardan. 4. ile fark iyice açıldı. İlk 3 şimdiden belli gibi. Bu takımı bu halde daha ne kadar ilerletebiliriz bilemiyorum..
Bu arada bütün kupalardan ilk turda bile bile![]()
![]()
![]()
![]()
[CENTER]Npower Lig 2 l 26-27-28-29-30. Haftalar
Çok sert düştük. Hayim gibi düştük.Düşüş bizim puan sizin dedik. Gelen vurdu giden vurdu. İçeri dışarı demeden vurdular. Ben yenilmedim bizim takım yenildi. Futbol 3 ihtimalli bir oyun son 4 hafta bizde tek ihtimalliydi.
fena çarpmışlar son 4 haftada
Npower Lig 2 l 31-32-33-34-35-36. Haftalar
ŞOK ŞOK ŞOK !!
Portsmouth ağır yaralı. Takımdaki 6 oyuncunun sözleşmesi sona erdi ve takımdan ayrıldı. Portsmouth Teknik Direktörü Furkan Höbek'in elinde sadece 17 oyuncu kaldı. Her şey yolunda ve güzel giderken gelen bu haber soğuk duş etkisi yarattı. İlerleyen haftalarda neler olacak merak konusu. Gelişmeler oldukça sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz...
Noluyor la![]()
Veeeeee Transfer Yasağı Tamamen Kalktı 10 Gün İçinde 4 İsim İle Anlaştık! Robinson'dan Çok Umutluyuz.
Bu gecelik bu kadar yarın yorumlarınızı bekliyor olacağım tabi kimse takip etmiyor ama
Ortalık karışmış, transfer yasaklı klüt yönetmek zordur ( Rangers'tan biliyorum) Bu sezon yükselirsen çok güzel olur
İşin zor ama üstesinden gelebilirsin bol şanslar![]()
o ligde robinsonu durdurucak adam yok hıza bak![]()
işte bu süper oldurobinson içinse söylencek fazla laf yok o hızla dağıtır ortalığı
Altyapıdan çıkan oyuncular nasıl? En azından onlardan 1 2 oyuncu çıksa iş yapar![]()
İşin çok zor,çok sevdiğim bir kulüp Portsmouth.Onları Premier lige çıkar![]()
Takipteyim
Yasağımız kalktı şansımıza
Geldik geldik teşekkürler
Kimse de durduramadı zaten
Aynen seneye bomba gibi gelcezRobinson dağıttı zaten
Hepsi birbirinden leş
Hedefimiz o yönde ve o ilk adımı attık
Teşekkürler
Npower Lig 2 l 36-46. Haftalar l Npower Lig 1'deyiz !!
Harika bir sezonu geride bıraktık. Npower Lig 1'deyiz. Gururluyuz
Terfi sonrası biraz şımartıldık gururumuz okşandı![]()
![]()
Not: Arkadaşlar yarın arefe ve bayram sebebi ile kariyere hafta sonuna kadar ara vermek zorunda kalacağım. Memlekete gidiyorum. Fenerin maçından sonra transfer dönemini yapar hafta sonuda Npower Lig 1 serüvenine başlarız. Anlayışınız için teşekkürler
3 maç sonra içerde porsmouthlayım bu sefer yenecem![]()
yeter artık
![]()
helal olsun (: