Sayfa 2 / 14 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 392 sonuç

Konu: Atletik Çekirgeler Çempıyınşipe Sıçramak İstiyor | Oldham Athletic [2.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Banko oynatmanı bekliyorum hocam
    yok öyle sahadaki performansa bakarım ayrıca takımda tüm mevkiilerde ciddi rekabet söz konusu çok çalışmanız lazım çok (:

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Bi ara kadroyu da koyarsın artık bir bakalım

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

cityi festhetmeyeydin iyiydi bu arada bi kurtulamamışlar şu ligden adamlar 17 yıla bi terfi edemez mi bir takım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Şimdide kadroyu koyalım. Şayet ismini düzgün yazamadıklarım varsa uyarırsa sevinrim wladcas onu düzelttim (: Ayrıca mevkisel olarak adını söyleyipte eklemediğm varsa k.bakmasın onlarda hatırlatsınlar. Kadromuzda da birkaç boş yer var olurda taliplisi çıkar belki diyerek Rezerv olarak ayrıca belirttik. Hemen hemen herkesi bir önceki kariyer ve burada söylediklerine uygun rollere vermeye çalıştım. Bu arada değer yada yaşlara takılı kalmayın. Alt yapıdan iyi oyuncu çıktığı an tabi pozisyonunuzda bir adam olması lazım yeni bir güncelleme yaparım..Kimseye ayrıcalı ktanımadım o an aklıma gelen ve bana söylenenler neticesinde ayarlamaya çalıştım. Dürüst olmalıyım ki tek topilli benim AMCde atakan ve ben vardık kendime toprpil gectim. Başkada bişi yok atakanda oldukça çok yönlü birisi ve son bir ekleme daha yapmalıyım ki profillere bakmam saha içinde ne verdiğiniz önmeli. Dolayısıyla kimsenin yeri garanti değil. Elimden geldiğince rotasyonlu oynamaya çalışacağım. 25 kişilik kadromuz bu şekilde arkadaşlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kanki hemen profilimi paylaş göreyim geleceğin sağ beki Bana orta açma çalıştır ofansif bek oynamak istiyorum kenardan muz ortalar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ve ligi toplu değilde maçları eskisi gibi tek tek detaylı paylaşıcam kim nasıl oynamış kme forma şansı vermişim herkes görmüş olur (: Yazmadığım varsa hatırlatsın yada yazdırıcak olan varsa kontejyan dolmadan söylesin (:

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Maçları bekliyoruz , yaşlı olanlara da forma ver gençlere taş çıkarırız gerekirse

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Didier Drogbaa View Post
    Maçları bekliyoruz , yaşlı olanlara da forma ver gençlere taş çıkarırız gerekirse
    Herkes foma şansı bulucak tabi saha performansları formayı ne sıklıkla giyeceğinizi belirleyecek (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Kanki hemen profilimi paylaş göreyim geleceğin sağ beki Bana orta açma çalıştır ofansif bek oynamak istiyorum kenardan muz ortalar
    ilk fırsatta herkesinkini paylaşırım ama şuan personel cart curt klüp işleriyle uğraşıyorum o yüzden profiller sonraya lig başlamadan koyarım heralde unutmazsam

Denis Bergamp hiç olmamış Dennis Bergkamp olacak bana ayıp olmaz da efsaneye çok ayıp

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

23 yaşındaymışım çağrı ya göre iyi yaşım gelişmeye açığım bir ara toplu profil atarsın

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    23 yaşındaymışım çağrı ya göre iyi yaşım gelişmeye açığım bir ara toplu profil atarsın
    ben napayım 33lük dedeyim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Benim geleceğim var, Premier lig kulüplerini peşimden koşturucam

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ben seneye futbolu bırakıp gözlemci olcam zaten

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Denis Bergamp hiç olmamış Dennis Bergkamp olacak bana ayıp olmaz da efsaneye çok ayıp
    haklısın düzeltiyorum (:
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    Quote Originally Posted by Didier Drogbaa View Post
    ben napayım 33lük dedeyim
    Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Benim geleceğim var, Premier lig kulüplerini peşimden koşturucam
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Ben seneye futbolu bırakıp gözlemci olcam zaten
    Yaşa takılmayın özellikle drogba ve cagridan gençleri tutoringle eğitmenizi istiyorum saha içi ve dışında tecrübenizle gençlere ve takıam abilik önderlk yapacaksınız (: Umarım alttan 2-3 tane genç gelir yoksa seneye durum sıkıntılı olucak

Antremanlara ne zaman başlıyoruz patron
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    Antremanlara ne zaman başlıyoruz patron
    kamp başladı ve bitti bile (: birazdan güncelliyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yine ilk işim tesisler adına yönetimden bişeyler koparmak için konuşmak oldu.Alt yapı tesisi muhtemelen iptal olur para yok ama yinede umut işte. Diğer isteklerimi para yok diye çevirdiler zaten (:

Yönetimle konuştuktan sonra kadroya girip sözleşmelere baktık neredeyse tüm oyuncuların sözleşmesi bitiyormuş 2-3 tane de önümzüdeki sezon bitecek vardı herkesle masaya oturduk ve uzattık. Benim sözleşmem 3 yıllık olduğu için dokunmadım webcagri ile 2014e kadar uzattık angarali tarikla yaşından ötürü uzatmadık 2-3 genç arkadaşlada 2015e kadar imzayabildik genç oldukları için. Atakan ve Canarieslede uzatmadık aldıkları maaşları gözönünde bulundurduk onlar için saha performansları belirleyici olacak (:

........................................

Son olarak birde takım toplantısı patlattık moralleri yukarı çektik. Tek fire dahi vermedik herkes etkilendi oldukça etkili toplantı oldu (:
    Spoiler: Takım Toplantısı 

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

hep avusturalyayı merak etmiştim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Kilit kalecin ben miyim? Çok gol yemem beni oynat. . Boyumda uzun çok iyi sıçrarım her tarafa.

Yeni teknik kadromuza güveniyoruz.
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Kadroda yer olursa benide yazabilirsin.İlginç bir kariyer,başarılar.Antrenörler hep iyi olmak zorunda

Hepinizin abisiyim,yamuk yapmayın evinizde aldırırım.Tecrübemle takıma çok şey katcağımı düşünüyorum bebeleri yolla akıl hocalığı yapayım Diaz hocam.Evet beyler sıkı çalışma hocamızın yüzünü kara çıkarmıyoruz...
    Hocam Angaralı Tarık ile nice nice başarılara....

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by karayer View Post
    Kilit kalecin ben miyim? Çok gol yemem beni oynat. . Boyumda uzun çok iyi sıçrarım her tarafa.
    Aslında as yede kaleci pek yok özellikler birbirine çok yakın dolayısıyla saha içi performanslarını baz alacam. Lakin Kawaguchi 1 adım önde zira geçtiğimiz kariyerde de kalemizi koruyordu (:
    Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    Yeni teknik kadromuza güveniyoruz.
    Bende güvenebilirim umarım
    Quote Originally Posted by Time Cris View Post
    Kadroda yer olursa benide yazabilirsin.İlginç bir kariyer,başarılar.Antrenörler hep iyi olmak zorunda
    Eyv. Evet sadece altyapı ile besleneceğimiz için oyuncu gelişimleri büyük önem taşıyor dolayısıyla tesisler ve teknik ekip ön planda..Mevkii olarak kendim belirlesem olur mu yada mevcut kadroda ki rezerv kısma bakarak bi mevkii söyleyebilirsin bana
    Quote Originally Posted by tarik0618 View Post
    Hepinizin abisiyim,yamuk yapmayın evinizde aldırırım.Tecrübemle takıma çok şey katcağımı düşünüyorum bebeleri yolla akıl hocalığı yapayım Diaz hocam.Evet beyler sıkı çalışma hocamızın yüzünü kara çıkarmıyoruz...
    Hocam Angaralı Tarık ile nice nice başarılara....
    (: Şuan mental olarak en önemli birkaç adamımdan birisin ve tutoringde sizlerden çok şey bekliyorum. Herşey saha içi değil abilikde çok önemli (:

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Hocam mevki farketmez kafana göre koy sen gerçek hayatta da öyle oynuyorum neye ihtiyaç olursa(kale dışında ) ama burada kaleye de koyabilirsin.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hazırlık kampı pek ışık vermedi. Klübe geldiğimde kamp yeri ve birkaç rakip belli olduğundan iptal edemedim. Normalde lig başlamaya yakın kampa sokardım o zamana kadarda takım taktiğe falan alışırdı. Bu sefer hemen hazırlık maçlarına başladık sezon öncesi pek istediğimiz gibi geçmedi.

Yine düşme adayıyız ciğerim soldu arkadaş

ve son olarak takımda gayet güzel abi-kardeş ilişkisi oturttuk bu bağlamda;

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Lig başlamadan kadronun son hali ve profilleri koyarım. Birazdan ilk resmi maçımıza çıkıyoruz lig öncesi Capital One Cup 1. Tur maçında Hull City ile evimizde oynuyoruz (:
    Quote Originally Posted by Time Cris View Post
    Hocam mevki farketmez kafana göre koy sen gerçek hayatta da öyle oynuyorum neye ihtiyaç olursa(kale dışında ) ama burada kaleye de koyabilirsin.
    kalede 2 oyuncu var pek forma şansı bulamaz 3. kaleci dolayısıyla eksik bölgeden bir rezerv oyuncuya dahil edelim seni (:

Güzel olmuş abi kardeş ilişkisi
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Sayfa 2 / 14 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri