Bi ara kadroyu da koyarsın artık bir bakalım![]()
cityi festhetmeyeydin iyiydibu arada bi kurtulamamışlar şu ligden adamlar 17 yıla bi terfi edemez mi bir takım
![]()
Şimdide kadroyu koyalım. Şayet ismini düzgün yazamadıklarım varsa uyarırsa sevinrim wladcas onu düzelttim (: Ayrıca mevkisel olarak adını söyleyipte eklemediğm varsa k.bakmasın onlarda hatırlatsınlar. Kadromuzda da birkaç boş yer var olurda taliplisi çıkar belki diyerek Rezerv olarak ayrıca belirttik. Hemen hemen herkesi bir önceki kariyer ve burada söylediklerine uygun rollere vermeye çalıştım. Bu arada değer yada yaşlara takılı kalmayın. Alt yapıdan iyi oyuncu çıktığı an tabi pozisyonunuzda bir adam olması lazım yeni bir güncelleme yaparım..Kimseye ayrıcalı ktanımadım o an aklıma gelen ve bana söylenenler neticesinde ayarlamaya çalıştım. Dürüst olmalıyım ki tek topilli benimAMCde atakan ve ben vardık kendime toprpil gectim. Başkada bişi yok atakanda oldukça çok yönlü birisi ve son bir ekleme daha yapmalıyım ki profillere bakmam saha içinde ne verdiğiniz önmeli. Dolayısıyla kimsenin yeri garanti değil. Elimden geldiğince rotasyonlu oynamaya çalışacağım. 25 kişilik kadromuz bu şekilde arkadaşlar.
Kanki hemen profilimi paylaş göreyim geleceğin sağ beki![]()
Bana orta açma çalıştır ofansif bek oynamak istiyorum kenardan muz ortalar
![]()
ve ligi toplu değilde maçları eskisi gibi tek tek detaylı paylaşıcam kim nasıl oynamış kme forma şansı vermişim herkes görmüş olur (: Yazmadığım varsa hatırlatsın yada yazdırıcak olan varsa kontejyan dolmadan söylesin (:
Maçları bekliyoruz , yaşlı olanlara da forma ver gençlere taş çıkarırız gerekirse![]()
Denis Bergamp hiç olmamışDennis Bergkamp olacak bana ayıp olmaz da efsaneye çok ayıp
![]()
23 yaşındaymışım çağrı ya göre iyi yaşımgelişmeye açığım bir ara toplu profil atarsın
Benim geleceğim var, Premier lig kulüplerini peşimden koşturucam![]()
Ben seneye futbolu bırakıp gözlemci olcam zaten![]()
haklısın düzeltiyorum (:
Yaşa takılmayın özellikle drogba ve cagridan gençleri tutoringle eğitmenizi istiyorum saha içi ve dışında tecrübenizle gençlere ve takıam abilik önderlk yapacaksınız (: Umarım alttan 2-3 tane genç gelir yoksa seneye durum sıkıntılı olucak
Antremanlara ne zaman başlıyoruz patron
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Yine ilk işim tesisler adına yönetimden bişeyler koparmak için konuşmak oldu.Alt yapı tesisi muhtemelen iptal olur para yok ama yinede umut işte. Diğer isteklerimi para yok diye çevirdiler zaten (:
Yönetimle konuştuktan sonra kadroya girip sözleşmelere baktık neredeyse tüm oyuncuların sözleşmesi bitiyormuş 2-3 tane de önümzüdeki sezon bitecek vardı herkesle masaya oturduk ve uzattık. Benim sözleşmem 3 yıllık olduğu için dokunmadım webcagri ile 2014e kadar uzattık angarali tarikla yaşından ötürü uzatmadık 2-3 genç arkadaşlada 2015e kadar imzayabildik genç oldukları için. Atakan ve Canarieslede uzatmadık aldıkları maaşları gözönünde bulundurduk onlar için saha performansları belirleyici olacak (:
........................................
Son olarak birde takım toplantısı patlattık moralleri yukarı çektik. Tek fire dahi vermedik herkes etkilendi oldukça etkili toplantı oldu (:
Spoiler: Takım Toplantısı
hep avusturalyayı merak etmiştim![]()
Kilit kalecin ben miyim? Çok gol yemem beni oynat.. Boyumda uzun çok iyi sıçrarım her tarafa.
Yeni teknik kadromuza güveniyoruz.
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Kadroda yer olursa benide yazabilirsin.İlginç bir kariyer,başarılar.Antrenörler hep iyi olmak zorunda
Hepinizin abisiyim,yamuk yapmayın evinizde aldırırım.Tecrübemle takıma çok şey katcağımı düşünüyorum bebeleri yolla akıl hocalığı yapayım Diaz hocam.Evet beyler sıkı çalışma hocamızın yüzünü kara çıkarmıyoruz...
Hocam Angaralı Tarık ile nice nice başarılara....![]()
Aslında as yede kaleci pek yok özellikler birbirine çok yakın dolayısıyla saha içi performanslarını baz alacam. Lakin Kawaguchi 1 adım önde zira geçtiğimiz kariyerde de kalemizi koruyordu (:
Bende güvenebilirim umarım
Eyv. Evet sadece altyapı ile besleneceğimiz için oyuncu gelişimleri büyük önem taşıyor dolayısıyla tesisler ve teknik ekip ön planda..Mevkii olarak kendim belirlesem olur mu yada mevcut kadroda ki rezerv kısma bakarak bi mevkii söyleyebilirsin bana
(: Şuan mental olarak en önemli birkaç adamımdan birisin ve tutoringde sizlerden çok şey bekliyorum. Herşey saha içi değil abilikde çok önemli (:
Hocam mevki farketmez kafana göre koy sen gerçek hayatta da öyle oynuyorum neye ihtiyaç olursa(kale dışında) ama burada kaleye de koyabilirsin.
Hazırlık kampı pek ışık vermedi. Klübe geldiğimde kamp yeri ve birkaç rakip belli olduğundan iptal edemedim. Normalde lig başlamaya yakın kampa sokardım o zamana kadarda takım taktiğe falan alışırdı. Bu sefer hemen hazırlık maçlarına başladık sezon öncesi pek istediğimiz gibi geçmedi.
Yine düşme adayıyız ciğerim soldu arkadaş
ve son olarak takımda gayet güzel abi-kardeş ilişkisi oturttuk bu bağlamda;
Lig başlamadan kadronun son hali ve profilleri koyarım. Birazdan ilk resmi maçımıza çıkıyoruz lig öncesi Capital One Cup 1. Tur maçında Hull City ile evimizde oynuyoruz (:
kalede 2 oyuncu var pek forma şansı bulamaz 3. kaleci dolayısıyla eksik bölgeden bir rezerv oyuncuya dahil edelim seni (:
Güzel olmuş abi kardeş ilişkisi
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem