Beşiktaş evinde rahat geçecektir.
Beşiktaş evinde rahat geçecektir.
Rezalet bir oyun..
Bedava penaltı ve Escude rezilliğini esgeçersek,
Çok iyi bir ders oldu bize bu yenilgi. Kritik bir noktada olacağına sezon başında olması ders çıkartacaktır bütün takıma. Sen ilk 20 dakika rakibi sahadan silip, sonra maçı ciddiye almazsan böyle yaparlar adamı.
FM Gazetesi
Maçın ilk 20-25 dk.si dışında rezalet bir futbol vardı sahada. Tartışmaya açık bir penaltı ve Escude gereksizinin hatası yüzünden rakibi de ayaklandırdık ve o cesaretle sahadan sildiler bizi. Rövanşta da bu düzenle çıkarsak, kötü bir rüya görebiliriz. O maçta, Escude ve orta sahadan defansif bir isim mutlaka kenarda olmalı.
Bu arada, maçın adamı ve maçın çirkefi Ciss'ti. Futboluna hem hayran oldum hem de uyuz oldum. Bugün yaptıklarını İstanbul'da yapamaz umarım.
Hata yapacaksak burada yapalım. Eleştireceksek ikinci maçın sonucuna göre eleştirelim. Ama benim hala anlamadığım bir nokta var. CAS kararı onarsa ikinci maçın oynanmasına gerek kalmayacak diye biliyorum. Yoksa maçtan sonramı verilecek karar. Ben daha anlamadım![]()
Beşiktaş İstanbul'da rahat rahat geçer turu.Mahalle maçı tabiri ile avans verdik![]()
ilk yarım saat iyi oynadıktan sonra ciddiyeti bırakınca ve sonrasında bir türlü toparlanamayınca bu sonuç şaşırtıcı olmadı pek. yine de burada net bir skorla geçeriz gibi geliyor bana.
zamanında bizimle çok dalga geçmiştiniz ama orası çok sinir bozucu bir deplasman oluyor böyle.
Umarım içeride bizim düştüğümüz hatalara düşmezsiniz![]()