fark bekliyorum ama 6-7 de olmaz abartmayalim o kadar..
fark bekliyorum ama 6-7 de olmaz abartmayalim o kadar..
NtvSpor'da gördüm muhtemel 11 şöyle :
Volkan,Gökhan,Alves,Egemen,Hasan Ali,Meireles,Selçuk Şahin,Alper,Kuyt,Sow,Emenike
Selçuk anlaşılan defansif orta saha yokluğundan oynuyor fena bir 11 değil en azından gol bulacak bir 11 diyebiliriz.
Fenerbahçe istediğimiz gibi oynasın yeter. Kazanmamız sürpriz olmaz ama oyunumuzu düzeltmeliyiz böyle olmaz. Defansı biraz sağlam tutmamız lazım, fark yemeyelim.
3-1 yeniliriz.
Bu maçta yenceğimizi düşünüyorum.İnşallah eleriz amma velakin çok zor.
Edit:Bu arada rüyamda Arsenal'ın 3-1 yendiğini gördüm.Podolski bir gol atmıştı.
4-0 kazanırız ve tur gelir.![]()
2-1 ya da 3-1 kazanırız.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Volkan,Gökhan, Alves, Egemen, Caner, Selçuk, Meireles, Cristian, Kuyt, Sow, Emenike
Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Sagna, Monreal, Ramsey, Wilshere, Cazorla, Walcott, Podolski, Giroud
Mert neden oynamaz anlamıyorum. Volkan'a artık hiç forma şansı verilmemeli Mert ondan kat be kat ondan iyi daha gelişeceğini düşünürsek birde. Volkanın yeni yeni 11 e geçtiği dönemleri hatırlıyorumda çok hatalı gol yiyordu üstüne birde saçma sapan goller![]()
En azından Webo oynamıyor. Tahminen 15-20 maç sonra olması gereken kadroyla ve dizilişle sahaya çıkarız.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
5 atar turlarız biz fenerbahçeyiz![]()
aykut kocaman allah seni bildiği gibi yapsın şu cristianı bize kakaladın ya
Baronin olursa böyle olur. Baroni Selçuk Meireles ile sen nasıl gol atmayı düşünüyorsun be adam... Baroni Meriles'i acilen kovmalıyız.
ne yaptı cris
İkinci yarı Caner yerine Hasan Ali ya da Kadlec hangisi kadrodaysa o girsin. Adam bir tane adam gibi orta yapamadı, organizasyonları da rezil ediyor.
Şu İngilizlerin ağzına laf veriyoruz ya yok türk lokumuymuş bilmem neymiş...
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bu kadro ile gol atmamız çok zordu. Ona rağmen çok net pozisyonlar yakaladık. Arsenal pek ciddiye almış gibi görünmüyor maçı. Buna rağmen Baroni gibi futbol yoksunu bir adamın hatası ile golü buldular. Ne denebilir ki? Söylenecek söz yok. Bari berabere kalıp ülke puanına katkı yapalım. Avrupa Ligi'nde yarı final oynayıp kazandığımız az buçuk prestiji yerle bir ettiler. Yabancı forumlarda bu kadar zayıf bir takım beklemediklerini söylemişlerdi. Yıllardır aynı iskelet kadro aynı yönetim ve aynı senaryo. Artık gerçekten sıkıldık. Değişim şart. Aziz Yıldırım anlamalı artık bu takım Şampiyonlar Ligi'nde oynamadıktan sonra Avrupa Ligi bir başarı değildir.
Ligde ise şampiyonluk konusunda pek umutlu değilim...
Döndük dolaştık yine Alex'e geldik. Öldürücü pas atabilecek 2-3 adamımız var ve hiç birisi sahada değil. Alex'i yollayıp yerine Baroni'yi oynatmak, Sol bek transfer edip yerine Caner'i oynatmak, Açık adamı gönderip yerine Sow'u oynatmak bir tek bizim takıma mahsustur.
Tur hayal oldu ama şaşırtıcı derecede doğru futbol oynuyoruz. 3. bölgede çoğalmayı bu maç için iyi yapıyoruz, artık 4. bölgede çoğalmayı da öğrenmeliyiz. Umarım bu futbol sadece 3-0'ı çevirmeye çalıştığımız maçlarda değil, sezon boyunca oynanacak bütün maçlarda sahaya yansır.
Emenike'ye ayrı bir parantez açmak istiyorum. Biz Emenike'nin Spartak'a satıldığını öğrenince, bu geceki futbolu oynayan bir futbolcuyu Fenerbahçe formasıyla izleyemeyeceğimiz için bu kadar üzülmüştük. Gerçekten mükemmel bir forvet.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Böyle oynayın canımı yiyin.
Maalesef iyi oynamamızın bu maça has olduğuna inanıyorum. Zaten Arsenal fazla asılmıyor. Bir zahmet iyi oynayalım. Bu maçtada ilk maçtaki gibi oynayıp fark yesek zaten onlarda başlarına ne geleceğini iyi biliyorlar.İlk maç böyle oynasak ve yenilsek kimse bir şey demezdi. Ancak her şey bitmiş, rakip garantilemiş ve 1 golde bulmuş iyi oynasak ne...
Ya şu Cristian 18e girmesin lütfen ya lütfen hay böyle futbolcuya !
kuyt-webo degisikligi ? ersun hoca iyice sapitti..
İyice çorba etti takımı be. Yazıklar olsun. İstifa etmek için yarını beklememeleri lazım. Ersun'uda al git....
Annemin yanında Baroni'ye çok pis küfür ettim elimde olmadan :S
Bundan sonraki maçlarda büyük hoca Ersun Yanal'dan Serkan Kırıntılı, Bekir, Serdar Kesimal hamleleri bekliyorum.
Sahada sanki ilk kez Avrupa'ya giden bir Anadolu kulübü var. Nasıl bu hale geldi bu takım.
FM Gazetesi
Bu İngilizlerde de nasıl bir futbol kültürü varsa kazanacaklarını anladıklarında adamlar son 10 dk stadı bosaltıyor stada gitmenin en güzel yanı galibiyet sonrası stadda o coskuyu yasamaktır.
mac bitti 2-0 rahat oynadi baya arsenal hic kasmadilar kendilerini... temsilcimize gelince acilen kanat oyuncusu sart yada kanatsiz sisteme donceksin sow ve emenikeyi bitiricek yoksa ersun hoca...
Yazık günah milyon dolarlara... O genç oyuncuları gördükçe gerçekten Türkiye'de bir gram gelişme yok diye üzüldüm bir ton adam burada zengin olup gidiyor.