Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

15 75.00%
  • Berabere biter

4 20.00%
  • Sivasspor kazanır

1 5.00%
Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 170 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Sivasspor | STSL 3.Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

https://twitter.com/19Sow/status/373848300082180096

Sow böyle demiş. İhtimaller, Sow gitmek istiyor ama bu şekilde yazarak taraftarı kızdırmak istemiyor veya gerçekten haklı, Fenerbahçe maliyetten kurtulmak ve gelir elde edebilmek için satmak istiyor. Son ihtimal Ersun Yanal Sow'dan memnun değil.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    krasic bi fransız takımına kiralanmadı mı ?
    Aynen şimdi gördüm kulüpten de açıklama gelmiş. Bence hata yaptık.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Moussa Sow Officiel ‏@19Sow 26 dk
    Bu akşam neden kadroda olmadığımı bilmiyorum. Çok üzgünüm ama elhamdülillah fenerbahçeyi çok seviyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ersun Yanal Caner'i sol bek oynatır gibi geliyor yine bana. Ligde kazanan takımı çok fazla değiştirmeye yetecek cesaret Ersun Yanal'da yok diye düşünüyorum.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

holmen oynuyormus izliyelim bakalim bi holmen ilaç olucak bence...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    https://twitter.com/19Sow/status/373848300082180096

Sow böyle demiş. İhtimaller, Sow gitmek istiyor ama bu şekilde yazarak taraftarı kızdırmak istemiyor veya gerçekten haklı, Fenerbahçe maliyetten kurtulmak ve gelir elde edebilmek için satmak istiyor. Son ihtimal Ersun Yanal Sow'dan memnun değil.
    2 haftadır fizik kondisyon olarak kötü durumda. Bekliyordum açıkcası.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Sow yok, Webo var. Mert yok, Volkan var. Bu durumda benim için maçı izlemek için bir sebep yok.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Holmen bu takımın çehresini tamamen değiştirir. Arkasında da Selçuk'la Meireles gibi silik adamlar varken orta sahada kesinlikle parlayacaktır bu maç. 11'in geri kalanı ise beklenen gibi. Korku, Caner'i yine kulübede oturtamamış. İlla oynayacaksa bu adamı sol açık oynatıp Emenike'yi forvete çeksene. Bu Webo'da bu kadar vazgeçilmez ne var anlamıyorum. Mert'in kulübeye çekilmesi ayrı bir fiyasko. Alper ve M.Topal'ın oynamaması apayrı bir fiyasko. Sözün özü, bu kısa sürede Ersun Yanal'ın da futboldan gram anlamadığını görmüş olduk ve Fenerbahçe taraftarı olarak eziyet çekmeye devam ediyoruz.

Edit: Kötü olansa Holmen'in bu berbat takımı güzelmiş gibi gösterebilme potansiyeli.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

sow formsuz ama webo formda öyle mi? ey allahım... webo gibi vasıfsız ötesi, futbolcu demeye bin şahit isteyecek bir adam ilk 11'de oynuyorsa sow'un forması banko oynar. olayın iç yüzünü bilmiyorum ama sow bu takımdan gidecek en son oyuncudur. sol kanata hapset adamı, sonra da formsuz de bilmem ne de... vay arkadaş sinirlerim tepeme çıktı ya.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Stoch'u da böyle bitirdiler, Sow'u da, kaptanı da. KİMİ SEVDİYSEK GİTTİ

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Mert'in olmaması tamamen rezillik Selçuk'u oynatmasını takdir ettim isme takılmaya gerek yok iyi oynayan çıksın sahaya ama Mert'in olmaması tamamen saçmalık hadi Arsenal maçında tecrübe diye Volkan'ı cıkardın bu maç ne peki ? Sow iyi degildi dogru ama oynattıgın mevkiinin bunda etkisi çok büyük ama Webo çok mu iyi ? Hala inatla forvetleri kanada atıyor ben böyle rezil bir teknik direktör görmedim tez zamanda kurtuluruz insallah.Birde bu rezilliklerin üstüne kötü oyunların üstüne her basın toplantısında emin emin yok samp olucaz yok kazanıcaz gibi konusmuyor mu hastayım dalga geciyor resmen.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sow'un kadroya alınmadığını duyunca Webo: https://si0.twimg.com/profile_images...e6843c1cf.jpeg

Nesil
    2006

En formda gözüken oyuncu; kalecimiz Mert, o da oynamıyor/oynayamıyor, takımda doğru düzgün futbol oynayan yok zaten. Mert'in ve diğer genç oyuncuların neden zorlandıkları ve oynayamadıkları için de Alex'e dönelim;

...'TÜRK FUTBOLUNDA 'ABİ' PROBLEMİ VAR'

Başka?

Ayrıca takımlardaki hiyerarşi de ayrı bir engel, örneğin genç bir oyuncu yaşlı bir oyuncu için asla tehdit oluşturmuyor, çünkü gelenek böyle. Yani yaşlıların oynama hakkı olduğunu düşünüyorlar. Diğeri sırasını beklemeli. Bir de takım içinde "abilikler" var. Bu da futbolda olmaması gereken, rekabeti yok eden bir sistem. Fenerbahçe'de 8 yıl geçirdim ve genç bir oyuncunun yükseldiğini görmedim. Bu süre içinde Coritiba'da 15 genç oyuncu çıktı ve 5 tanesi şu an as takımda. Mesela Sao Paolo'dan Paris Saint-Germain'e transfer olan Lucas Türk olsaydı, futbol oynamaya daha yeni başlıyor olurdu. Çok iyi futbolcuları var ancak sorun daha derinde, geleneklerde...
    Kaynak

Takımda Aykut Kocaman geldiğinden beri lig başlarında kondisyon sorunu var, benim bildiğim kadarıyla Ersun Yanal teknik kadroyu değiştirmedi, teknik kadroyu neden değiştirmedi, kondisyon sorununu düzeltmek için ne yapar, ne eder bilemem ama bunu çözecek kişi Ersun Yanal.

Nesil
    2006

Bir sonra ki transfer dönemi ile bütün dertlerimiz bitecek. Ne yazık ki bu yönetim ile böyle futbol izlemek zorundayız. Bence Ersun Yanal istediği kadroyu ne yazık ki çıkaramıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Lig TV'de maçtan önce Salih'le röportaj yaptılar, ne kadar temiz, pırıl pırıl bir çocuk. Kendi fantezileri uğruna böyle çocukların kariyerini karartanlar utansın.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe

İlk 11: Volkan, Gökhan Gönül, Alves, Egemen, Caner, Selçuk, Meireles, Holmen, Kuyt, Emenike, Webo

Yedekler: Mert, Hasan Ali, Bekir, Mehmet Topal, Alper, Mehmet Topuz, Salih

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Lig TV'de maçtan önce Salih'le röportaj yaptılar, ne kadar temiz, pırıl pırıl bir çocuk. Kendi fantezileri uğruna böyle çocukların kariyerini karartanlar utansın.
    Salih keşke Beşiktaş'da olsa diyordum Oğuzhan ile neler yapardı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Salih keşke Beşiktaş'da olsa diyordum Oğuzhan ile neler yapardı.
    Bilic Salih'ten bir Mesut Özil yaratabilirdi bence.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Holmen'in Ayak Sesleri!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

emenike sag acik oynuyor galiba

Kuytttttt gooooool

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Hakem müthiş kontra başlattı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe hakemle beraber 12 kişi

Nesil
    2006

Hakem sayesinde gol geldi saymıyorum bunu ilk başta rakibe vermeliydik topu taca atıp...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ozgur yankayadan muthis asist

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sivasli oyuncunun topu kontrol edememesi kotu oldu orda. Keske atamasaydik

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Emenikenin fizigini kullandigi zaman gecemeyecegi adam yok. Bkz: Bakary Sagna

Nesil
    2006

Emenike sonunda geldi. Cidden fiziksel olarak müthiş bir isim zaten zeki bir oyuncu olsa idi şuan bizde değil dün Süper Kupa finalinde Chelsea formasını giyiyordu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Webo yerine santraforda Sow olsaydi suana kadar 2golu vardi rahatlikla

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yalniz holmen iyi oyuncu net.

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri