Her mevkide oynarım maşallah![]()
Her mevkide oynarım maşallah![]()
Burak bence böyle yapma. Editörden herkesin pasını -9 casını 130 falan yap mevkileri gir yeter. Ama yine de sen bilirsin
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Malesef kariyere başladık arkadaşlar....
Türkiye 21 Yaş Altı Kadrosu
Bayram Coşgun
Cenker Güner
Ege Aydoğar
Buğra Burak
Alperen Poyraz
Arda Koç
Alper Koç
Barney Ross
Emre Can
Muhammet Demir
Özgür Can
Ahmet Lüser
Oğuz Server
Anıl Gündüz
Emre Alkan
Bahadır Yagan
Zeki Sakallı
Türkiye A Milli Takım Kadrosu
Reşit Alpsal
Ertan Namzet
İleride Türkiye'nin sol bek sorununa ilaç olacağız inşallah.![]()
Şov başlasın![]()
Fıstık gibi OS'yim almamışlar![]()
Daha gencim 15 yaşında türkiye u21'e girmeyi beklemiyordum zaten. Bu sezon ligte tozu dumana katayım ondan sonra direk milli takımın kaptanı olacam :P
Buğra Burak
Anıl
Bu güncellemede rapor tutmadım kararı sizler verin nasıl oynuyor napıyor.
En iyi oynayan 5 kişi : Ben Arda Cenker Reşit Zeki gözüküyor![]()
Ortalamaya bakılırsa fena oynamıyoz![]()
Hızlanma 10'dan 12'ye çıkmış artık önü kesilmez bu gelişmenin. Süper gidiyorum.Kafa vuruşum da 171 boyum olmasına rağmen 20.
Edit: 2 ay sakatmışım ya.![]()
5 Gol atmışım. Takıma uyum sağladıkça gollerimi arttıracağım.
Ben Bursaya gitmişim. Taiwo'nun arkasında yedek beklerim herhalde çoğu sezon. Top kapmam 10![]()
Sentugo.
Güney
Kasımpaşa'nın file bekçisi Güney çok iyi bir sezon geçirmiyor açıkcası 13 maçta 20 Gol yiyen kaleci Güney çokda iyi bir ortalaması bulunmuyor ama Kasımpaşa ligde 5.sırada bulunuyor.
Barney
Bursaspor'un stoperi Barney takımıyla çıkıtğı 11 maçta 1 gol attı.Sene başlarında Diz Kirişi kopması nedeniyle 3 ay sahalardan uzak kaldı.
Emre (Beşiktaşlı)
Emre takımıyla 12 maça çıktı ve 3 asist yaptı.Emre sakatlıklar ile boğuşurken bu sezon şuana kadar 5 farklı sakatlık geçirdi.
Ertan
Ertan milli takımın vazgeçilmez oyuncularından olurken takımında da fena bir oyun sergilemedi 18 maçta forma giyen Ertan 1 gol atabildi.
Umut Burak
Sakatlıklar ile boğuşan diğer arkadaşımız Umut kendisi sadece 6 maça çıkabildi Rize ile bu sezon 4 farklı sakatlık geçirrken 2 sakatlığı tam 5 ay sürdü.
Ahmet
Ahmet Sivasspor'un vazgeçilmez oyuncularından oldu.14 Maçta forma giyen Ahmet 2 gol attı.
Çağrı
Çağrı oyuncuların arasında en şanssız olanıydı takımı Elazığ ile sadece 2 maça çıkabildi.Baldır kası yırtılmasından doalayı 4 ay forma giyemedi.
Reşit
Reşit milli takımda 3 maçta 4 gol attı ve çok iyi başlangıç yaptı.Erciyes ile 6 maça çıkan Reşit 3 gol atabildi.7 Hafta sakatlık geçirdi.
Özgür Can
Özgür Can Kayserispor'un ilk yarısında ki maçlardan sadece 1 tanesini kaçırdı 16 maçta forma giydi ve 1 gol attı.
Alperen
Alperen kötü bir başlangıç yaptı sezona her ne kadar çok iyi bir kaleci olsada Karabükspor'un defans hattının kötü olmasından dolayı kalesinde 29 Gol gördü.
Arda
Arda Fenerbahçe ile 6 maça çıktı ve 1 gol attı.Arda'da sakatlar kervanına katıldı ve 2 ay sakat olduğu için oynayamadı.
Emre
Emre Fenerbahçe'de çok az forma şansı buldu 2 maçta forma giyebilen Emre kulüpten ayrılmak istediğini bildirince Fenerbahçe,Paris Saint Germain ile 22 M € karşılığında anlaştı.Emre PSG'ye 2014 senesinde transfer olacak.
Anıl
Anıl Akhisar ile birlikte 14 maça çıktı ve 8 gol attı.Anıl da sakatlar kervanına katıldı ve şuanda 2 hafta sakatlığı bulunuyor.
Ahmet İlker
Ahmet'de sakatlarla boğuşan bir arkadaşımızdı Ahmet Trabzonspor ile 2 maça çıkabildi sonra 3 Ay sakatlandı.
Alper
Alper Taiwo'yu kesti ve Bursaspor ile birlikte 8 maça çıktı.Alper'de sakatlıklar ile boğuştu önce 4 sonra 5 hafta sakatlandı.
Cenker
Cenker fırsatçılığını konuşturdu ve Galatasaray ile yeni sözleşme imzaladı.Yıllık 3.1 M € anlaşan Cenker ne kadar para göz olduğunu gösterdi.13 maça çıktı ve 3 gol atabildi.
Bayram
Bayram Antalyaspor'un file bekçisi oldu ve ilk 11 başlamaya başladı 17 maçta sadece 20 gol gördü kalesinde.
Ege
Ege Karabükspor ile 12 maça çıktı ve 1 gol attı.Genel olarak iyi oyun sergileyemeyen Ege takımını küme düşme potasından kurtaramadı.
Kaan
Kaan Konyaspor'un ilk 11 oyuncusu oldu çıktığı 14 maçta 6 gol attı ve takımını orta sıralara taşıdı.
Berk
Berk Gençerbirliğini en iyi oyuncularındand biri haline geldi.14 Maçta 3 gol atan Berk her ne kadar çok iyi oynasada takımını üst sıralara taşıyamadı.
Zeki
Zeki lige hızlı giriş yaptı ve gol krallığına oturdu.İlk yarının sonlarına doğru 3 haftalık sakatlık geçirince gol krallığında 3.Sıraya geriledi.
Enes
Enes geç açıldı ama tam açıldı.Enes ilk yarının sonunda gol krallığına oturdu 18 maçta 12 gol attı.Kalu Uche ile ligde gol krallığını paylaşmaktadır.
Bahadır
Bahadır Beşiktaş'ın banko oyuncusu oldu 16 maça çıktı 8 gol atabildi.
Muhammet
Muhammet,Antep'in ilk 11 oyuncularıın arasında değişilmez birisi oldu 16 maçta rakip ağlara 1 gol bıraktı.
Furkan
Furkan,Eskişehirspor ile birlikte 19 maça çıktı ve 1 gol attı.
Gol kralıyım. Kalu Uche'yide geride bırakacaz inşallah.
Ben o mentalle bol bol oynarım. Sakatlanma eğilimi mi var acaba çoğu oyuncuda..
Sentugo.
Sanırım abi öyle birşey var...
ortalamam çok düşük golü atıp yatışa geçiyorum heralde![]()
görmemişim bu konuyu, oyuncu alımları başlayınca cv mi nereye gönderebilirim![]()
Vay be iyimişim ben7.39 ortalama.Bi ben sakatlanmamışım heralde .D
7 hafta mı Ölmüşüm la ben![]()
Ah be kaçırmasaydm bende sol bek olurdum en ihtiyaç pozisyon![]()
Karabük Güzelll
Hep böyle mi koyacaksın profilleri ?
Böyle koyacaksan ben yaptığım asisti göremiyorum mesela.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bende Hiç Bi Suç Yok Takımın Ptt De Görün Siz Beni
Kim sakatladı 5 maç oynamışız Antalya olaydı iyiydi takım![]()
Oyununun gizli özellikerinden Sakatlanma Eğilimi yüksek girilmiş tabii otomatik olarakPek isteneni vermez oyuncular bu gidişle
![]()
Sentugo.