Alfred Finnbogason ve Danijel Aleksic ile delici bir forvet hattı oluşturmak istiyorum. İnşallah gerçek potansiyellerini oyuna yansıtırlar !!![]()
Alfred Finnbogason ve Danijel Aleksic ile delici bir forvet hattı oluşturmak istiyorum. İnşallah gerçek potansiyellerini oyuna yansıtırlar !!![]()
Galatasaray'ima Hakan Calhanoglu'yu kazandirmak isterim.
ilk sene Jem Karacan'i alip Melo'yu yavas yavas rotasyona sokup diger sezon Melo'yu uygun bir fiyata gondermeyi planliyorum en azindan yabanci kontenjaninda da biraz olsun eksilme olmus olur.
Kesinlikle Bastos
Mame Diouf -> Besiktas JK
Bu sene TR ligi oynamayacağım galiba 2013'te yabancı sınırı uyuz etti beni. Transfer olarakta ben regenlerle uğraşmayı seviyorum, 300 bine alıp 52 milyona oyuncu satmak harika bi duygu![]()
En çok istediğim Giresunspor'a 4 Büyüklerin golcülerinden birini almakOda mümkün değilse Giresunspor'u ilk 5 e sokayım yeter
Süper lige çıkıyorum hep kümede kalmaya oynuyorum
![]()
Alex De Souza - Fenerbahçe.
İlk sene belki olmaz ama illa ki Alex'i Çaykur Rizespor'a da almak isterim.![]()
Galatasaray'a sol bek almak istiyorum![]()
Moutinho ve Fellaini'yi ne yapıp ne edip yan yana takımımda oynatmak istiyorum.
FM13de alamadım içime dert oldu ama 14te ADSye Okay Yokuşlu ya da Musa Çağıran'dan birini almak isterim. Bir de Enes Ünal var tabi
Inter ile gençleştirme hamlesi yapıp scoutların önerdiği 4-5 genç oyuncuyu takıma katacağım.
Ali Adnançok merak ediyorum fm de nasıl yapıcaklar
hele firkikleri on numara çocuğun
Murat Bölükbaş boştaysa hâlen onu alacağımnormalde futbolu bıraktı ama boşta gözüküyor FM'de
olmazsa
"ABDURRAHMANELYESA ABDULGAFFARADEMOĞLU" almayı düşünüyorum. o da boşta çünkü![]()
ben de alındı diye biliyorum hatta ilk kapa geçici olarak sonra alınınca kapta da bonservisiyle demişti hatta webaslanda melo tapusuyla diye bi başlık vardı
Sabriid
d
d
d
d
d:d
Ne yapar eder Akhisar'a Gekas'ı getiririm. Birde Galatasaray'dan Engin'i Snejder'ı ,Danyy'i ve Eboue'yi postalayıp, Sana Sol bekim diyemem ama Sol bek almak gelmiyor içimden deyip Hakan Balta'yı da kadroda tuttuktan sonra, Kurt Zouma ve Wanyema için şansımı zorlarım.
Alıcam Pjanic'i vurucam kırbacı.
Fernandes ve Almeida'yı gönderip Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun'u transfer ettim.
Önder Özen'in Askerleriyiz
Draxler; ama kulübünden ayırmak zor
Galatasaray'a bi solbek alayım diye girdim,finansal fair-play ve transfer bütçesini görünce Hakan Balta daha bi değerlendi gözümde