2 güne kadar emindim de şimdi pek umutlu değilim kazanacağımızdan
2 güne kadar emindim de şimdi pek umutlu değilim kazanacağımızdan
Beşiktaş maça favori çıkıyor.etrafımdaki Beşiktaşlı arkadaşlarım o kadar havalardaki özellikle RM maçından sonra 6 atarız 5 atarız falan.Derbilerde ne zaman bir taraf bu kadar havaya girip karşısındakini küçümserse ters bir sonuçla karşılaşıyor.Bu yüzden skor tahminim 1-0 veya 2-1 Galatasaray galibiyeti.
Galatasaray beraberlik veya puan alır gibi geliyor ama şöyle bir şey de var Real karşısında ki hezimetten sonra ilk golü BJK atarsa GS dağılabilir.
Benim favorim GS. Tahminim ise beraberlik. Fark olur diyenler, gs en kötü oyunuyla ve en şanssız haliyle bile 2 farktan fazlası imkansız diyorum, göreceksiniz.
Beşiktaş zorlansa bile kazanacaktır,beraberlikte çıkabilir
Bu kadar çok favori gösterilmemiz ve bazı taraftarlarımızın aşırı rehaveti, beni fazlasıyla rahatsız ediyor. O rehavete, Bilic ve ekibinin kapılmayacağını, futbolculara da gerekli uyarıları yapacağına olan inancım tam. Neyse ki, işini bilen ve profesyonel bir ekibe sahibiz. En büyük avantajımız da o zaten.
Güzel derbi olacak Bilic - Fatih Terim için de öyle.
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
İki takımda adına yakışır şekilde oynasın. Kartalım kazansın ve bizi sevindirmeye devam etsin.
Galatasaray ın farklı mağlubiyet ve kötü gidişlerden sonra ekstra motivasyonu maç eğer İnönü de olsaydı işe yarayabilirdi diye düşünüyorum, ama Olimpiyat stadında, Beşiktaş oyuncularının tarihinde göreceği en kalabalık taraftar topluluğunun bu avantajı ortadan kaldıracağına inancım tam.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hakem konuşmayalım, kim kazanıyorsa kazansın.
FM Gazetesi
İlk derbi heycanı iyi olur umarım maç iki takımda Türkiye'nin atak oynayan takımı keyifli bol gollü maç olursa iyi olur...
Başarılar BJK ve GS...
İlk golü atan kazanır bana göre. Hem de fark bile yapabilir ilk golden sonra. Umarım kayıpsız atlatırız ve 5'te 5 yaparız.
Maç sabahına uyandik 12:00 dan itibaren #derbifest başlıyor biraz sonra evden cikacagiz ve Olimpiyata akacagiz...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaş çok diri görünüyor, bu nedenle kazanacağını düşünüyorum, Galatasaray ise doğru 11'le çıkarsa bir şansı olabilir.
Burak
İlk golü Beşiktaş atarsa farka koşabilir.
Kazanacak kadar oynayalım kazanmasak da olur.
Steam ID: fotosuki
Galatasaray için Drogba'nın sakatlanması avantaj , Sneijder vitaminsizini de kesip eski sistemle Umut - Burak önde 4-4-2 oynarsa , çok güzel bir maç izleriz , onun dışında şası yok gibi gözüküyor Galatasaray'ın.
@titates Drogba oynayacak.Bence Burak şansını kaybetti bu maçta hocanın onu kesmesini bekliyorum eğer 4-4-2 oynayacaksak Umut-Drogba olmalı bu.
En güzeli 3-3 beraberlik olsunhem bol gollü zevkli maç olur hem de bizim işimize yarar.
Maç İnönü'de olsaydı BJK'nin moral motivasyonu, diri ve güçlü görüntüsü, Galatasaray'ın eksikleri ve moralsizliği ile tarihi fark olabilirdi ancak Olimpiyat stadının mevcut durumu şansları eşit kılıyor. Bence bu maçın galibi çıkmayacaktır. 2-3 hafta önce Beşiktaş sağlam ilerliyor, bu takım Bursa & Gs maçlarından 6 puan koparır ligi de bir süre götürür deyince burun kıvıranlar şimdi bu senaryoya inanıyor, futbol bu oynayan oynuyor : ) Gönlümden geçen de beraberlik, zevkli maç olsun.
...
Bu maçtaki en büyük handikapımız, G.Saray'ın sahaya nasıl bir kadroyla ve sistemle çıkacağını bilmeyişimiz bence. Forvette Drogba mı, Burak Yılmaz mı, Umut mu; tek forvet mi, çift forvet mi; 4'lü orta saha mı, 5'li orta saha mı; kanatlı sistem mi, kanatsız sistem mi; defans 4'lüsü nasıl olacak, sol ve sağ bek kim olacak, stoper 2'lisi kimlerden oluşacak vs vs vs. Bu, bizim için önemli bir handikap bence.
Ne olursa olsun, kendi oyunumuzu ve sistemimizi sahaya yansıtmayı başarmamız lazım 3 puan için.
Allah utandırmasın.
bugün kadıköyde bjk li bir taraftar otostop çekiyordu keşke arabada yer olsaydıda olimpiyata atabilseydim adamı
Dev derbiye saatler kala iki ezeli rakibin sahaya hangi forma ile çıkacakları belli oldu. Ev sahibi ekip Beşiktaş çubuklu formayla maça çıkacak. Galatasaray ise kırmızı formayla sahada olacak.
Keşke siyah formayla çıksaydık maça bence göze çok hoş geliyor simsiyah!
İstanbulun her yeri siyah beyaz. Abartmıyorum 16-17 yaşındaki bir kız dışında başka Galatasaray formalı görmedim. Yazık o da yüzlerce Beşiktaşlı arasında kalmıştı. Beşiktaşlı arkadaşlar maca gidemiyorsa sokaklara çıksınlar , her yer onların. Tadını çıkarın bence, yerinizde olmak isterdim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Şahsen kazanacağımıza inanmıyorum ancak maçı izlemeye gideceğim.Gönlümde ki ilk 11 ;
Muslera-Eboue,Semih,Gökhan,Hakan(Riera)-Melo,Selçuk-Bruma,Sneijder,Sabri-Drogba(Burak)
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İstanbul harika heryer siyah beyaz kadıköy beşiktaş moda her yer.. Bugünü galibiyetle bitireceğiz inşallah.
FM Gazetesi
Besiktas ; Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Motta, Atiba, Veli, Fernandes, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Almeida
amk ye gore 11 belli olmus bjknin
amk bizim şl kadrosunu bilmişti doğru olabilir bu kadro.Bizim kadro nasıl acaba Milli takımda yapıldığı gibi Fatih hocadan ters köşe bekliyorum ben Drogba ilk 11 çıkacaktır.
Muslera, Sabri-Semih-Gökhan Zan-Hakan Balta, Melo-Selçuk-Engin-Sneijder, Burak-Umut.
yanlis kadro burak yerine bruma olmaliydi.
Evi arabayı beraberliğe basın beyler 2-2 biter
Football is simple,but Football Manager is not
Halla akıllanmadık.Bu kadroyla çizgiyi kullanamayız.Sürekli ortadan gitmeye çalışacaz ve Beşiktaş orta alanı çok iyi kapatıyor kolay kolay fırsat bulamayabiliriz.