Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş Kazanır

26 56.52%
  • Berabere Biter

5 10.87%
  • Galatasaray Kazanır

15 32.61%
Sayfa 2 / 16 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 454 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 5. Hafta

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

2 güne kadar emindim de şimdi pek umutlu değilim kazanacağımızdan

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş maça favori çıkıyor.etrafımdaki Beşiktaşlı arkadaşlarım o kadar havalardaki özellikle RM maçından sonra 6 atarız 5 atarız falan.Derbilerde ne zaman bir taraf bu kadar havaya girip karşısındakini küçümserse ters bir sonuçla karşılaşıyor.Bu yüzden skor tahminim 1-0 veya 2-1 Galatasaray galibiyeti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray beraberlik veya puan alır gibi geliyor ama şöyle bir şey de var Real karşısında ki hezimetten sonra ilk golü BJK atarsa GS dağılabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim favorim GS. Tahminim ise beraberlik. Fark olur diyenler, gs en kötü oyunuyla ve en şanssız haliyle bile 2 farktan fazlası imkansız diyorum, göreceksiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Beşiktaş zorlansa bile kazanacaktır,beraberlikte çıkabilir

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu kadar çok favori gösterilmemiz ve bazı taraftarlarımızın aşırı rehaveti, beni fazlasıyla rahatsız ediyor. O rehavete, Bilic ve ekibinin kapılmayacağını, futbolculara da gerekli uyarıları yapacağına olan inancım tam. Neyse ki, işini bilen ve profesyonel bir ekibe sahibiz. En büyük avantajımız da o zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Güzel derbi olacak Bilic - Fatih Terim için de öyle.

"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İki takımda adına yakışır şekilde oynasın. Kartalım kazansın ve bizi sevindirmeye devam etsin.

Galatasaray ın farklı mağlubiyet ve kötü gidişlerden sonra ekstra motivasyonu maç eğer İnönü de olsaydı işe yarayabilirdi diye düşünüyorum, ama Olimpiyat stadında, Beşiktaş oyuncularının tarihinde göreceği en kalabalık taraftar topluluğunun bu avantajı ortadan kaldıracağına inancım tam.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakem konuşmayalım, kim kazanıyorsa kazansın.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İlk derbi heycanı iyi olur umarım maç iki takımda Türkiye'nin atak oynayan takımı keyifli bol gollü maç olursa iyi olur...

Başarılar BJK ve GS...

İlk golü atan kazanır bana göre. Hem de fark bile yapabilir ilk golden sonra. Umarım kayıpsız atlatırız ve 5'te 5 yaparız.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maç sabahına uyandik 12:00 dan itibaren #derbifest başlıyor biraz sonra evden cikacagiz ve Olimpiyata akacagiz...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Beşiktaş çok diri görünüyor, bu nedenle kazanacağını düşünüyorum, Galatasaray ise doğru 11'le çıkarsa bir şansı olabilir.
    Burak

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İlk golü Beşiktaş atarsa farka koşabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Kazanacak kadar oynayalım kazanmasak da olur.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray için Drogba'nın sakatlanması avantaj , Sneijder vitaminsizini de kesip eski sistemle Umut - Burak önde 4-4-2 oynarsa , çok güzel bir maç izleriz , onun dışında şası yok gibi gözüküyor Galatasaray'ın.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

@titates Drogba oynayacak.Bence Burak şansını kaybetti bu maçta hocanın onu kesmesini bekliyorum eğer 4-4-2 oynayacaksak Umut-Drogba olmalı bu.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

En güzeli 3-3 beraberlik olsun hem bol gollü zevkli maç olur hem de bizim işimize yarar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maç İnönü'de olsaydı BJK'nin moral motivasyonu, diri ve güçlü görüntüsü, Galatasaray'ın eksikleri ve moralsizliği ile tarihi fark olabilirdi ancak Olimpiyat stadının mevcut durumu şansları eşit kılıyor. Bence bu maçın galibi çıkmayacaktır. 2-3 hafta önce Beşiktaş sağlam ilerliyor, bu takım Bursa & Gs maçlarından 6 puan koparır ligi de bir süre götürür deyince burun kıvıranlar şimdi bu senaryoya inanıyor, futbol bu oynayan oynuyor : ) Gönlümden geçen de beraberlik, zevkli maç olsun.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu maçtaki en büyük handikapımız, G.Saray'ın sahaya nasıl bir kadroyla ve sistemle çıkacağını bilmeyişimiz bence. Forvette Drogba mı, Burak Yılmaz mı, Umut mu; tek forvet mi, çift forvet mi; 4'lü orta saha mı, 5'li orta saha mı; kanatlı sistem mi, kanatsız sistem mi; defans 4'lüsü nasıl olacak, sol ve sağ bek kim olacak, stoper 2'lisi kimlerden oluşacak vs vs vs. Bu, bizim için önemli bir handikap bence.

Ne olursa olsun, kendi oyunumuzu ve sistemimizi sahaya yansıtmayı başarmamız lazım 3 puan için.

Allah utandırmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bugün kadıköyde bjk li bir taraftar otostop çekiyordu keşke arabada yer olsaydıda olimpiyata atabilseydim adamı

Dev derbiye saatler kala iki ezeli rakibin sahaya hangi forma ile çıkacakları belli oldu. Ev sahibi ekip Beşiktaş çubuklu formayla maça çıkacak. Galatasaray ise kırmızı formayla sahada olacak.

Keşke siyah formayla çıksaydık maça bence göze çok hoş geliyor simsiyah!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

İstanbulun her yeri siyah beyaz. Abartmıyorum 16-17 yaşındaki bir kız dışında başka Galatasaray formalı görmedim. Yazık o da yüzlerce Beşiktaşlı arasında kalmıştı. Beşiktaşlı arkadaşlar maca gidemiyorsa sokaklara çıksınlar , her yer onların. Tadını çıkarın bence, yerinizde olmak isterdim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şahsen kazanacağımıza inanmıyorum ancak maçı izlemeye gideceğim.Gönlümde ki ilk 11 ;

Muslera-Eboue,Semih,Gökhan,Hakan(Riera)-Melo,Selçuk-Bruma,Sneijder,Sabri-Drogba(Burak)
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İstanbul harika heryer siyah beyaz kadıköy beşiktaş moda her yer.. Bugünü galibiyetle bitireceğiz inşallah.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Besiktas ; Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Motta, Atiba, Veli, Fernandes, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Almeida

amk ye gore 11 belli olmus bjknin

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

amk bizim şl kadrosunu bilmişti doğru olabilir bu kadro.Bizim kadro nasıl acaba Milli takımda yapıldığı gibi Fatih hocadan ters köşe bekliyorum ben Drogba ilk 11 çıkacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Muslera, Sabri-Semih-Gökhan Zan-Hakan Balta, Melo-Selçuk-Engin-Sneijder, Burak-Umut.

yanlis kadro burak yerine bruma olmaliydi.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Evi arabayı beraberliğe basın beyler 2-2 biter
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Halla akıllanmadık.Bu kadroyla çizgiyi kullanamayız.Sürekli ortadan gitmeye çalışacaz ve Beşiktaş orta alanı çok iyi kapatıyor kolay kolay fırsat bulamayabiliriz.

Sayfa 2 / 16 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri