Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 41 arası toplam 41 sonuç

Konu: 6 yıllık imza

Harbiden Çok Garip
    6 YIL+Adriano :S
    Paylaştıgın İçin Teşekkür Ederim.

fm 2006 da ilk sezon celtic artur boruca 6 yıllık sözleşme imzalattı bakıom kontratı 2012 de bitio acayip şaşırdım bende yok 5 sene var
    alıom 17 lik çocuğu 5 sene 6 olmuo

arkadaslar olmuyo yaw ama ben editorden bile yapıyom 2015 e ayarlıyom bitiş tarihini yine 2007 de bitiyo o zmnda hiç anlamadım yaw hayret bişey...

Quote Originally Posted by AlicanKidd_05
    Ama Sen Paul Robinsona attırmısın.İlk sayfada Adriano idi.Ama bbuad mukemmel Sırıı Ne?
    robinsona o attırmamışki

Nesil
    2005
    Yer
    afyonkarahisar

zaten sen 5 yıldan fazla attıramıyorsun ama d,ger kulupler attıra biliyor garipppppp................

evet bugün benim de karşıma çıktı valencia david villaya 6 yıllık imzalattı ne ayrıcalığı var şu valencianın yok yeni oyun açıp denesem mi bu özellik sadece valenciada mı diye
    insan kıskanıyo yani

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda bir yer!!...

tabiki yaptırabiliyorsun kardeş yeni kontrat öneriyorsun adama ordan kontrat süresini altı yıl yap!! eğer oyuncu kabul ederse olay bitmiştir kardeşş!

bede beş yıldiye biliyoorum ama attırıyo işte elin oğlu aman mafya şike ülkesi nolcek işte italya adriyanoya sormak lasım hangi şartlarda imzaladı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

birader gerçekte böle bişi war örnek milanlı kaka 2004 de 2011 e kadar sözleşme imzaladı

Ben de hiç karşılaşmadım bu durumla en fazla 5 diye biliyodum

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

ben 3 2 yıl istemesine rağmen 5 yıl imzalatmıştım teveze defoe ya ve robinho ya 3 üne de 5 yıl

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri