Bence biz fark yeriz, Romanya da fark atar. Böylece eleniriz. Burası totemdi.
Ama futbolcular tipik Fatih Terim gazıyla deli danalar gibi koşarlar, çabalarlar, mücadele ederler. Elenirsek yazık oldu bu futbolculara deriz. Sanki daha önceki maçları bu futbolcularla oynamamış gibi.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Türkiye asla kaybetmez..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Hollanda oyuncuları hava toplarında çok etkililer. Tandem her zaman dediğim gibi sıkıntı yaratabilir. Ömer Toprak'ı bu maçta görelim bakalım... Ömer-Semih olmaz olmamalı.
İnşallah kazanırız.Haydi Türkiye!
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Iddaa'da dusunmeden 2 oynadim. Duygusal yaklasmazsak cok iyi oran 2.60. Hollanda bizi rahat yener
Hollandayla 10 mac yapsak 1'ini kazanir 8'ini kaybederiz. Umarim bugun o 1 mac denk gelir.
Robben 1-0![]()
volkanin hatasindan golu yedik poposunu kaldiramadi.
Kusura bakmada Semih ne halt yiyordu o pozsyonda? Kafasını sıyıran kimdi.
kusura bakmada adamin boyu yetmiyorsa suçu ne ?
Boyla alakası yok. Zamanlama hatası tamamen.
Semih Volkan'ı yanılttı.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
oyle olsun tamam yeterki volkan elestirilmesin.
Semih'in pozsyonunda top zaten alçalmıştı. Kalenin hemen dibinde öyle yaparsan kaleci yanılır.
Yukarıdaki mesajımda basit bir analizle bunun olabileceğinden bahsetmiştim. Hollanda etkili ve uzun adamlara sahip. Bizim ikili iyi değil. Hava toplarında etkisizler.
Hasan Ali gereksiz faul yapmasa gol olmazdı.Öncesine de başka bir şey bulunabilir, biz bu gole benzer gol yemiştik sanki daha önce.
Aynen orada gereksiz yerede Hasan Ali o faulü yapmamalıydı. Tam kendi kendime orada bu takıma faul verilir mi diyecektim yedik golü![]()
Ne yapıyorsun sen Arda, o nasıl topa vurmak öyle?!
zemine takilmis gibi ardanin ayagi keske gol olsaydi..
Bu arada Caner bayağı önemliymiş, hem hücum hem savunmada çok aksıyor sol taraf.
Romanya 1-0 önde.
2. yari aticaz aticazda kac tane bilmiyorum su aralar iyi baski kurduk... olcan yerine g.tore girer galiba bence forveti teklemeliyiz alperi alip daha cok baski yapmaliyiz.
Bu kaçanları aramayız inşallah. 2-0 olursa, her şey biter.
burakda zaten top kontrolu olsa su an real madriddeydi. devre arasi bi terim ayari gelsinde 2. yari alalim su maci.
Fatih Terim takımı çok iyi hazırlamış ama ne Umut'ta ne Burak'ta iş yok. 3-1'e bile dönerdi bu maç.
FM Gazetesi
İlk yarı 3-4 atacakken yine atmadan kapadık ilk yarıyı.İkinci yarı 3-0 veya 4-1 biter bu maç,haydi geçmiş olsun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tribünlerde FB - GS derbisi var sanki. Sneijder ekstra yuhalanıyor, bir grup Burak Yılmaz'ı yuhalarken diğerleri destek vermeye çalışıyor. Şaka gibi bir ilk yarı oldu her açıdan. Zaten olmayacak duaya amin demiştik ama bu kadarını beklemiyordum.