Sene sonu Burak gider, kaliteli bir santrafor alınır.
Sene sonu Burak gider, kaliteli bir santrafor alınır.
FM Gazetesi
Tebrikler Galatasarayım.Devamı gelir umarım.
Sneijder'ın bu performansının devamı da gelir umarım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yarın ki gazetelerin başlığı Mancini Sneijder'e duacı![]()
Lua Lua'nın orta parmak göstermesi kendi memleketinde hangi anlama geliyor acaba, çıkar yakında haberleri.
Güzel olan iki şey vardı bugün, 3 puan ve Sneijder'in 2. golü.
Ve tabii her maçta olduğu gibi, sezon başından beri formda olan tek oyuncumuz var, Melo.
nedense hiç keyif alamıyorum Galatasaray'ı izlemekten, özellikle savunmadaki hatalar ve bazı oyuncuların vurdumduymaz tavırlarını görmek mücadele edip kendilerini yıpratan diğer isimlere ayıp oluyor. Bu arada Hakan Balta'nın sakatlanması çok üzücü, bakalım ne kadar süre uzak kalacak. Geçmiş olsun.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Mustafa, çok kötü bir oyun oynadı Galatasaray. Karabükspor 10 kişi kalmasaydı 1-1 biterdi muhtemelen. Kapanayım diye saçma bir değişiklik yaptı Tolunay Kafkas ve golü yedi. Bu futboldan hoşnut olmaman normal. Galatasaray'da değişen bir şey olmazsa sezon sonunda tepede bitirmesi mucizelere kalır. Galatasaraylıların hiç tepki göstermemesine şaşırıyorum.
Lua Lua'nın yaptığı terbiyesizlik, Aydın'ın yaptığı hareket doğrudan kırmızı kart. Hakem ikisini de görmezden geldi. Ne şiş yansın ne kebap ile hakemler de sezonunu tamamlayamaz.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Maçın bitiş düdüğü biz gole giderken gelmiş,normal bir hakem bitirmez orada o maçı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Karabükspor beceriksizliğine yansın. Böyle bir Galatasaray'ı bulmuşsun ve yeniliyorsun. Karabükspor'da iş yok. İleride sıkıntı var. Golü bir türlü atamıyorlar. Defansta arızalı. Galatasaray umut vadetmiyor açıkçası. Böyle 4-5 hafta daha giderse Manchini'nin başı çok ağrır.
hic kimse buragin pozisyonu konusmamis ? rakip takim yakalasa oyle birsey hakem maci biterse neler denilirdi neler , neyse hakemde skora oynamis galiba 2-1. maç hakkinda birsey demeye gerek yok kotu oyun , guzel puan.
Drogba'nın direkten dönen kafa vuruşu 76 km. hız ile gitti. (Lig TV)
Last edited by byariff : 20.Ekim.2013 at 00:21
Ben dört büyüklerin hiç birini beğenmiyorum, bana göre hiç biri umut vadetmiyor. Ayrıca böyle hakemleri Süper Lig'de değil, birinci ligde bile bulunmaması gerekiyor.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
anadolu takımları dört büyüklerden daha iyi organize atak geliştiriyorlar ama oyunu kalitesiyle maçları kazanıyor büyükler. maçın özeti bu![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Robben'in golunde de bu maçta yediğimiz golde de net Semih hatalı.
Savunmada muthiş bir sıkıntımız var.